Opublikowano 27 czerwca 20204 l Tak swoją drogą poniżej fota dla tych co nie wierzą, że Abby może istnieć naprawdę to jej modelem była rzekomo Pani Colleen Fotsch (twarz to z kolei Jocelyn Mettler): Edytowane 27 czerwca 20204 l przez chrno-x
Opublikowano 28 czerwca 20204 l No pograłem sobie i doszedłem do momentu, gdzie Abs torturuje Joela i robi z niego śmiecia i pacynkę do ośmieszania, to się nie da jednak sympatyzować terminatorem, nawet jak ograłeś i poznałeś jej scenariusz, to dalej w głowie masz, co odwaliła na początku z nim. I tu nie rozumiem czemu Ellie nie zabiła ją na końcu, wyskoczyła retrospekcja Joela na fotelu i nagle dostała olśnienia i powiedziała żeby spiedalała z Lily XD Poyebane to to.
Opublikowano 28 czerwca 20204 l Abby? Torturowanie Joela, zabijanie swoich towarzyszy? Pewnie, jeszcze jak! Zemsta na Ellie która zabiła wszystkich jej przyjaciół i chłopa? Nope, chińczyk poznany 2 dni wcześniej odmienił jej życie. W ogóle ta zemsta Ellie, czy tylko ja w ogóle nie czułem żeby ona była wściekła na Abby? Przecież połowa jej gry to spacerowanie po mieście, serio na końcu gry zabrakło tylko żeby podały sobie ręce na zgodę i powiedziały spoko, nic się nie stało. Wc00rwiła mnie ta gra.
Opublikowano 28 czerwca 20204 l Jak czytam wypowiedzi Wasze to nawet wkórwia mnie bardziej xD przestaje czytać, i tak już się naklnąlem przed tv.
Opublikowano 28 czerwca 20204 l serio na końcu gry zabrakło tylko żeby podały sobie ręce na zgodę i powiedziały spoko, nic się nie stało.Ja po pierwszym ujęciu Abby byłem przekonany że skończy się jej romansem z Ellie.
Opublikowano 28 czerwca 20204 l Nawet mnie to nie zdziwi jak dikmen w part 3 będzie chciał zrobić z nimi miłosny wątek, wtedy to już wyyebie żenadometr po za skalą xd
Opublikowano 28 czerwca 20204 l W 3 Abby u świetlików dowie się że wciąż szukają szczepionki i teraz ona będzie szukać ellie żeby zrobić szczepionke, pozdrawiam
Opublikowano 28 czerwca 20204 l ja serio myślałem że coś będzie z abby i chińczykiem biorąc pod uwagę co nam zaserwowali całościowo i trochę się zawiodłem xD
Opublikowano 28 czerwca 20204 l W wywiadzie Druckmann przyznał, że chińczyk to jego ulubiona postać. Przypadek?
Opublikowano 28 czerwca 20204 l 17 minut temu, messer88 napisał: ja serio myślałem że coś będzie z abby i chińczykiem biorąc pod uwagę co nam zaserwowali całościowo i trochę się zawiodłem xD Swoją drogą jakbyś to mógł sobie teraz wyobrazić jak on dopiero 13 lat miał. Co tu jeszcze pedofilie mieli promować? XD
Opublikowano 28 czerwca 20204 l O boże co tu się odjaniepawla. Ellie wraca ze szpitala i jest roztrzęsiona bo załatwiła norę. Ale to że po drodze poczynała gardła, rozstrzeliwała, Rąbała siekierą, miażdżyła głowy młotkiem, podpalała itp. to nie robiło na niej wrażenia. I ta reakcja jak Joel powiedział jej prawdę meh.
Opublikowano 28 czerwca 20204 l 17 minut temu, Faka napisał: Co tu jeszcze pedofilie mieli promować? XD
Opublikowano 28 czerwca 20204 l 59 minut temu, GSPdibbler napisał: I ta reakcja jak Joel powiedział jej prawdę meh. To też jest wybitnie dobre. Uratowanie życia. Poświęcenia ludzkości. Dla niej, a ona strzela focha jakby jej ostatnie tampony ukradł. Edytowane 28 czerwca 20204 l przez da$io
Opublikowano 28 czerwca 20204 l Godzinę temu, suteq napisał: W wywiadzie Druckmann przyznał, że chińczyk to jego ulubiona postać. Przypadek? Ale nie ten. Pewnie mial na mysli JJ'a. Bedzie jak w RDR ( mlody dorosnie i bedzie chcial zemsty)
Opublikowano 28 czerwca 20204 l Akurat śmierć Jessego w tej części jest trochę bezsensowna, na wuj mu ta kula była? W sumie typ mi nie przeszkadzał, nie wadził, a może by nayebał potem trójkąt z diną i ellie (uj w to, że to lesba xd). Tak czy siak jakiś tam potencjał na ojca JJ był. Edytowane 28 czerwca 20204 l przez Faka
Opublikowano 28 czerwca 20204 l Nie mógł przeżyć bo po pierwsze dickman chciał być fajny i co 5 minut szokować graczy ( co prawda może i ta kulka była zaskoczeniem ale kogo obchodził ten chinol xD) A po drugie przeszkadzałby w wychowaniu dziecka bo facet w rodzinie to był dobry 100 lat temu