Bzduras 12 379 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 34 minuty temu, 20inchDT napisał: Famitsu dało 39 też: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 Akurat Naruto to dobra gierka, panie kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 Ale czy na 39? NIE SONDZE Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 379 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 Japończyki, dostali pierwszą świetną grę na podstawie popularnego anime w tamtych czasach i im lekko odbiło, daj pan żyć Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 Coraz drozsze te Lasty w Pchlim. Z rozim otworzylismy serca na graczy, a tu drożyzna jak za peło. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 kupując gierki z kodem mm to nic tylko po skończeniu na olxa i cyk 220 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 (edytowane) Miałem w sumie pchać do cexa bo 182 dają i wraz z tym od razu wyrzucić z szafy pare zaległości (Days Gone, This War) za które równiez przyzwoicie płacą. Ale coś mam taką niechęć do nich, jeszcze kiedyś mnie wezwą na świadka za paserstwo, kij wie czy to nie jakas pralnia hajsu A kod 40 zl z MM nadal mam i chcialem Ghost of Sushi Steelbook (299 zl) ale nie da się go wykorzystać na preordera;/ Edytowane 6 lipca 2020 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 To idziesz 17 do sklepu bierzesz z półki i przy kasie Ci odliczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 6 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 Wiem ale chodzi o to ze te edycje steel mogą się wyprzedac do 17go. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 8 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2020 W dniu 6.07.2020 o 00:09, Nemesis napisał: Kolejny temat rzeka. Sposób jak zginął Joel. Rozumiem, że niektórzy chcieli tutaj coś w stylu "Szeregowca Ryana", pogrzeb z honorami, itd. Taki jest świat w TLoU. Albo zagryzie Cię Klikacz albo zabije człowiek. Co tutaj rozkminiać? Joel poniósł niejako konsekwencje swoich dawniejszych czynów. Gra tak naprawdę pokazuje, kto jest kim. Już pierwszy TLoU stawiał Joel'a w bardziej złym świetle i nikt się nie oburzył, że okłamał Ellie, miał gdzieś ludzkość. jestem dopiero z Abby na wyspie, ale ogólnie to Joel dostał najbardziej dramatyczną śmierć ze wszystkich "pozytywnych" postaci. Jesse umarł w pól sekundy, Yara dostała kose a potem 50 kul i wio. Jest Manny, bum i nie ma. Isaac był pogadał i umar. Taki świat. Taka konwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 8 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2020 Jesse umarł jak mało znacząca postać w niejednym filmie akcji. Hałas w drugim pomieszczeniu? Wbiegnę tam jak do monopolowego sekundę przed zamknięciem. Co złego może się stać? Tak, wiem, że to odruch i wielu by tak samo zrobiło, ale czy w ich świecie też? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 8 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2020 a widziałeś żeby postacie w tej grze podejmowały mądre i zrozumiałe decyzje? 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 8 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2020 3 godziny temu, qraq_pk napisał: Jesse umarł w pól sekundy A później zrobili to samo z Manny'm - lustrzane odbicie wręcz. W sumie fajne, takie na reakcję typu "o! k#rwa, jaka beka" Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 8 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2020 Karuzela śmierci w stylu Gry o Tron zakręciła się tutaj mocno. Chyba aż za mocno bo nawet nie zdążysz poznać tych postaci żeby w ogóle ich śmierć zrobiła jakiekolwiek wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2020 Śmierć w stylu Gry o Tron to śmierć Joela a nie Jessiego na przyklad Odstrzał postaci z którą fan/widz/gracz jest związany emocjonalnie. Jak widać czasem nawet za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 9 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2020 11 godzin temu, - V - napisał: Śmierć w stylu Gry o Tron to śmierć Joela a nie Jessiego na przyklad Odstrzał postaci z którą fan/widz/gracz jest związany emocjonalnie. Jak widać czasem nawet za bardzo. Jessie - ojciec dziecka, które Ellie ma wychowywać ze swoją dziewczyną. Ja kminiłem jak to będzie na końcu. Czy może stworzą nowoczesny model rodziny 2k (homo + bi) + 1m (hetero). No ale ucięli mi wątek Yara - 3/4 gameplayu Abby to ratowanie jej i Leva. Można się zżyć? Tak. Issac - osłonięty mgłą legendy. Każdy się go boi. Każdy słucha. Wielki strateg, a zginął jak jakiś random. No i Alice, jej najbardziej szkoda. Gra o Tron jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 9 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2020 Trochę o rzeczach, których zabrakło, bazujących na niewykorzystanych konceptach: https://screenrant.com/last-us-2-cut-content-ellie-girlfriend-joel/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 12 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2020 Po przejściu mam niedosyt. Pierwsza walka Abby z Ellie w ogóle nie chciałem w tym momencie grać, bałem się że zabije Ellie. Druga walka też skończyła się dziwnie. Z jednej strony dobrze bo przywiązałem się do Abby, pokazała, że też jest człowiekiem a zabiła Joela bo miała taki sam motyw co Elka. Cała gra opierała się o zemście, Elka przeżyła tak dużo tylko po to aby puścić Abby. No nie wiem jakoś mi to nie zagrało. A na koniec powrót na farmę. W sumie się spodziewałem, że Dina odejdzie, ale co z nią? Poszła do Jackson? Furtka do 3? Tak samo wątek Abby można dalej pociągnąć. Trochę przesadzili też z bosem z dołu szpitala. Poczułem się jakbym grał w Residenta i mi to nie pasuje do koncepcji świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 12 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2020 Przecież motyw szpitala z tym bossem to najlepsze, co w grze się znalazło poza resztą sralni, tak samo jak te zawalone wieże z miotaczem ognia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 12 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2020 Sama akcje super. Ale wolałbym jednego olbrzyma niż połączonie 3 ludków, który przypomina mi japońszczyzne z residenta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Ta mutacja to jedna z największych niespodzianek w grze. Podobne uczucie miałem w jedynce jak w szkole pojawiał się pierwszy purchlak. W sumie Ellie jest takim agresorem w Part II. Tak samo jak Tommy, który zabija wszystkich po drodze. Szkoda, że nie będzie fabularnego DLC bo historia z perspektywy Tommiego wydaje się nawet ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Tommy'ego zniszczył dla mnie jego finałowy występ, godny rozpuszczonego bachora. Z perspektywy jego wcześniejszego podejścia do sprawy, ta afera na farmie była zupełnie bez sensu i stanowi chyba najbardziej rażący przykład nędznego scenariuszopisania. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 No tu lekko przesadził. Najpierw Elli go namawia do zemsty. Jak ona odpuściła to on nagle z dupy przychodzi i jeszcze ma pretensje. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 No nie wiem. Na początku chciał być trochę rozsądny i przede wszystkim oszczędzić Ellie ryzyka. więc ją oszukał i pojechał sam. Po akcji w akwarium słusznie stwierdził że wystarczy skoro zabili 90% składu a sytuacja robi się ujowa. Niestety Abby wpadła na pełnej i go ciężko okaleczyła. Stracił żonę. No troszkę jest zgorzkniały to się trzyma jedynego na co można zwalić winę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 Przecież powiedział, że sam chciał dokończyć sprawę lecz przez jego kalectwo nie byłby w stanie walczyć jak dawniej. Dlatego zwrócił się do Ellie. Ona też nie potrafiła odpuścić. Oczekujecie zbyt dużej poprawności chyba. Właśnie to było ludzkie zachowanie, taka złość na wszystko dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 14 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2020 No gurwa Ellie to miała faktycznie nieziemską motywację po spotkaniu w teatrze xD jeszcze Lev jakby nie patrzeć ocalił im życie, a ona po czasie stwierdziła, a (pipi) z tą sielankowością i szczęśliwą lesbomancją, idę zabić Abby. Nie chcesz ze mną walczyć szmaciuro? to zabiję Leva, który nie jest niczemu winny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi