Ludwes 1 682 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 crafting xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 2 minuty temu, LiŚciu napisał: niż stealth, crafting, uniki, łapanie, broń biała, akcje w zwarciu, mylenie przeciwników, otwarte starcia… bo pierdolne na zawał… brzmi jak Rise of the Tomb Raider 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 4 minutes ago, LiŚciu said: Przestańcie pisać ze gameplay w stylu: podbiegnij, zatrzymaj się, wyceluj, strzel, przeładuj, biegnij dalej i od nowa jest lepszy niż stealth, crafting, uniki, łapanie, broń biała, akcje w zwarciu, mylenie przeciwników, otwarte starcia… bo pierdolne na zawał… RE4 XD Sęk w tym, że w RE4 nie musisz nawet walczyć więc nie pisałbym o kill roomach. Możesz walczyć, możesz biec obok bijąc rekordy czasowe. Jak kto woli. Czysty fun i fabuła ograniczona do minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 12 minut temu, LiŚciu napisał: Przestańcie pisać ze gameplay w stylu: podbiegnij, zatrzymaj się, wyceluj, strzel, przeładuj, biegnij dalej i od nowa jest lepszy niż stealth, crafting, uniki, łapanie, broń biała, akcje w zwarciu, mylenie przeciwników, otwarte starcia… bo pierdolne na zawał… RE4 XD To może by się udało gdyby nie ai przeciwników godne ps1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 12 minut temu, LiŚciu napisał: stealth, crafting, uniki, łapanie, broń biała, akcje w zwarciu, mylenie przeciwników, otwarte starcia zapomniałeś o otwieraniu szafek/szuflad Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Specjalnie nie napisałem bo w RE 4 mogłeś wejść do ekwipunku No i był merchant XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: fabuła po której głowa nie bolała No nie dziwne skoro sprowadzala sie do "uratuj corke prezydenta" xD RE4: - kamera znad ramienia - przedefiniowanie serii RE, wyzbycie sie jej bolaczek (skrzynie, ekwipunek, ribony) - QTE (fakt, ze nie idealne ale byly) - regeneratory - o grze mowili/pisali wszyscy Tlou2: - o grze mowili/pisali wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 No i zdecydownie wielkie uszy Ashley> giga nochal u diny dinozaura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Dina? Wspaniała kobieta, moglibyśmy mieć ładne, żydowskie dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Shannon Woodward dobra pierdziawa Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 1 godzinę temu, Mejm napisał: No nie dziwne skoro sprowadzala sie do "uratuj corke prezydenta" xD RE4: - kamera znad ramienia - przedefiniowanie serii RE, wyzbycie sie jej bolaczek (skrzynie, ekwipunek, ribony) - QTE (fakt, ze nie idealne ale byly) - regeneratory - o grze mowili/pisali wszyscy Tlou2: - o grze mowili/pisali wszyscy Mejm wiem ze sobie mega jaja robisz wiec nie będę odpisywał Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 10 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Shannon Woodward dobra pierdziawa To Cascina Caradonna kolego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Niezbyt urodziwa, ale wiemy Wezyr po twoich ostatnich statusach że gustu to ty nie masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Mam najlepszy gust na forum, a że niewiele osób to docenia to źle świadczy tylko o Was. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 52 minuty temu, LiŚciu napisał: Mejm wiem ze sobie mega jaja robisz wiec nie będę odpisywał Ze mnie sie smieja ze utknalem w 7 generacji ale najwyrazniej ty przespales 6a. RE4 byl sumarycznie wiekszym przelomem w branzy niz nawet Tlou1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Tlou nie było żadnym przełomem już uncharted 2 wpłynęło bardziej na branżunie. Chociaż od czasu tlou 1 sony już dostało yebla na punkcie gier tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: brzmi jak Rise of the Tomb Raider K#rwa, a temu jeszcze nie przeszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 No ale nie brzmi? Wszystkie rzeczy za które uwielbiam ROTR. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Godzinę temu, Mejm napisał: Ze mnie sie smieja ze utknalem w 7 generacji ale najwyrazniej ty przespales 6a. RE4 byl sumarycznie wiekszym przelomem w branzy niz nawet Tlou1. W re4 grałem na premiere (wersja ps2). Pobiegałem, postrzelałem do weakpointów u bosów, przeszedłem. Od tamtej pory wróciłem raz jak wyrwałem za 9,99 PLN wersje PC. W połowie zamku przerwałem. Ta gra wryła mi się mocno w głowe ale głównie ze względu na to że zjebała serie resident evil. Bolączki to były skrzynie, ribbony, ekwipunek? No dlatego mówie że sobie kurwa jaja robisz. Tlou2 też nie jest odkrywczy ale całe porównywanie i wywołanie re4fagów zaczeło się od opinii że tamta gra ma lepsze replayability (śmieszne fchuj) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Sama prawda - RE4 wyśmienity gunplay na każdym poziomie trudność, w TLOU możesz postrzelać sobie, ale do harda, bo potem nie ma za bardzo czym strzelać i zostaje skradanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Re4 pierwsza gra przy której podobało mi się oglądanie speedruna i zrozumiałem czemu w ogóle ktoś może lubić coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 (edytowane) Fajnie, że można sobie w różny sposób podejść do potyczek w The Last of Us, ale jak sobie pomyślę, że drugi raz miałbym przechodzić te wszystkie momenty (a powiedzmy sobie szczerze - jest ich tu naprawdę sporo, bo to filmowa gra, hehe), w których rola gracza ogranicza się do chodzenia za npcem, zwiedzania i przeżywania tych wszystkich emocji, to mi się odechciewa. Chwilę później przypominam sobie jeszcze o tym jak bardzo rozwleczona i męcząca jest to gra, na dodatek z ewidentnym, w mojej opinii, problemem z jej tempem: Spoiler uczucia, gdy zorientowałem się, że Abby też będę grał przez trzy dni, gdy zostawili nas z takim mocnym cliffhengerem, nie zapomnę nigdy; podobnie jak momentu, gdy przejmujemy kontrolę nad Ellie w Kalifornii. Na drugim biegunie Resident Evil 4, gdzie dostajemy 12-godzinną wyładowaną akcją kampanię z mnóstwem momentów, gdzie trzeba sobie zrobić przerwę na zwalenie konia, bo człowiek nie wierzy jakie to dobre. Bez powolnego chodzenia jak down. Jeszcze to sugerowanie, że RE4 nie był przełomem, jakieś przywoływanie średniaków jak Cold Fear, lol No czasami żałuję, że nie ma tu tej starej ekipy, który szybko wyjaśniłaby takich aparatów. Edytowane 21 grudnia 2021 przez Ludwes 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Fajnie że po skończeniu gry można sobie wybierać z menu bitke jaką chce się powtórzyć i nie trzeba przechodzić od nowa jak chce się trochę pobawić. 3 raz nie zniose jak mi dino będzie gadać żydowskich historyjek i o tym że nie może zrozumieć jak kiedyś ludzie źle reagowali na tęczowe pasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Cytat Jeszcze to sugerowanie, że RE4 nie był przełomem, jakieś przywoływanie średniaków jak Cold Fear, lol RE4 był przełomem nie tylko w kwestii samych residentów, co gier w ogóle - wprowadził i spopularyzował widok "z nad ramienia" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi