Shen 9 620 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 8 minut temu, blantman napisał: nie było Najlepszy gameplay z serii, 1-3 to po sznurku od kill roomu do kill roomu Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 11 minut temu, Rozi napisał: Po to, żeby Sutek mógł poznać wierzenia i cele Abby. Pewnie mu stanął nawet. U4 było bardzo super. Nudne gameplayowo. Z paletami na kółkach. Powolne momenty zabiły tą grę. Powolne momenty pasują do TLOU, bo przynajmniej eksploracja jest fajna, bo dowiadujemy się więcej o fabule i zbieramy zasoby. Dwie najbardziej udane i kompletne gry tego studia to U2 i TLOU. W U4 i TLOU2 coś nie pykło. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 11 minut temu, suteq napisał: No akurat uważam, że ta scena była kompletnie z dupy. Sorry blantman, ale podobały ci się ostatnie Asasyny więc ciężko brać twoje zdanie na poważnie. Pokaż ukrytą zawartość to był żart żebyś się zaraz znowu nie zagotował spoko nie wziąłem do siebie mi się żadne uncharted tak bardzo nie podobały (aby nazwać je mesjaszami) może poza u2.. A tu zadziałało to że u1 było tak (pipi)owe w porównaniu z u2 (cos jak ac 2 to nie super gra ale w porównaniu z ac1 to niebo a ziemia). Nie mój rodzaj gry. i nie rozumiałem podniety ale doceniałem walory techniczne każdej części i z przyjemnością je kończyłem. Nie lubię za bardzo strzelanek korytarzowych dlatego i gameplay uncharted, call of duty czy doom mi nie pasował. W Last of us pasuje mi vibe survivala ze skradaniem. To ten gameplay który do mnie przemawia. A strzelanki tylko te z coop mogę ogrywać bo coop dodaje +2 czy 3 do oceny a tu wiemy o jakie serie mi chodzi . A co do fabuły to jeszcze tu wrócę ot tak zauważyłem wychwalanie u4 i myslałem że wrzuce kijek w szprychy. Na razie wole za duzo nie przeczytać bo zakończenia jeszcze nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 ale piękna rodzinka lpg na farmie <3333 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 (edytowane) jeden z najbardziej cringeowych momentow w ogole, para dziewczyn z dzieckiem, patrzcie jakie to slodkie i ze tak tez mozna i ze powinno sie. lepsza zabawa niz bydzie ojcem i matka konserwy yebane, nazisci mordercy xd Edytowane 24 czerwca 2020 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Dobrze że Abby odstrzeliła chinola bo jeszcze by się wpyerdalał w rodzinne sprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Eh ja się serio spodziewałem jeszcze sceny łóżkowej chińczyka z Abby ale coś nie dostarczyli czyżby to zbyt kontrowersyjne i nie chcieli na siłę tego wciskać do gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 6 minut temu, Andżej napisał: jeden z najbardziej cringeowych momentow w ogole, para dziewczyn z dzieckiem, patrzcie jakie to slodkie i ze tak tez mozna i ze powinno sie. lepsza zabawa niz bydzie ojcem i matka konserwy yebane, nazisci mordercy xd szczerze to jakby tak się skończyła gra to wyszłoby lepiej niż ten późniejszy rozdział, który i tak chuya rozwiązuje bo wracamy do punktu wyjścia tylko Ellie nie ma już nikogo XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 KCIELI TAK BAUDZO PODEKRLESLIC ZE ZEMNSTA JEST ZUA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 8 minut temu, Andżej napisał: jeden z najbardziej cringeowych momentow w ogole, para dziewczyn z dzieckiem, patrzcie jakie to slodkie i ze tak tez mozna i ze powinno sie. lepsza zabawa niz bydzie ojcem i matka konserwy yebane, nazisci mordercy xd Part 3 bedzie sie rozgrywalo juz w czasach kiedy ludzkosc dochodzi do siebie, pojawiaja sie pierwsze miasteczka. Sterowac bedziemy murzynem i przyzwolone bedzie lupienie sklepow zeby zachowac charakter gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Jezu jak ja już miałem wylane na to co się dzieje w tej grze jak wjechała ta california xD i ten klimat jak z jakiegoś the walking dead. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Mi to się Dead Island przypomniało jak palmy zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 2 minuty temu, Pupcio napisał: Jezu jak ja już miałem wylane na to co się dzieje w tej grze jak wjechała ta california xD i ten klimat jak z jakiegoś the walking dead. ja zmienilem na easy i juz leciałem jak rambo po farmie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Chociaż ta akcja była goty Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 (edytowane) No fat geralt ma już swój fanbase nawet xD ludzie chcą z nim spinoffa Edytowane 24 czerwca 2020 przez teddy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Transgender child? xDDDD Tak jest w grze czy to tylko tytul filmiku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Teraz, Mejm napisał: Transgender child? xDDDD Tak jest w grze czy to tylko tytul filmiku? Tak jest w grze. Była baba, a jest chłop bo tak czuje i się ogolił na łyso. 5 minut temu, teddy napisał: No fat geralt ma już swój fanbase nawet xD ludzie chcą z nim spinoffa xDDDD złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 11 minut temu, Mejm napisał: Transgender child? xDDDD Tak jest w grze czy to tylko tytul filmiku? Miała zostać żoną wodza wioski, więc postanowiła, że lepiej zostać chłopcem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 No cóż... powiedzmy że nasz złoty tłustowłosy chłopak Neil nie wie co to umiar Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 4 minuty temu, Shen napisał: Miała zostać żoną wodza wioski, więc postanowiła, że lepiej zostać chłopcem Kiedys prawdziwe kobiety rzucaly sie do morza ze skaly ale dzis jest p r o g r e s y w n i e j. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Nie wiem o jakich różnych emocjach recenzenci pisali, bo we mnie pozostał tylko żal. Miało być szczerze, a jest sztucznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 @Mejm a żeby było zabawniej to gra go ta urocza osoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Mmmm, tolerancja, mmmm, milosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 (edytowane) Jestem ciekawy czy zrobią jakieś dlc z tym murzynem z wlf czy istnieje tam tylko dla beki i żeby zostać zastrzelonym. W sumie w tamtym momencie w końcu zostało potwierdzone że Abby to yebany świr zacząć zabijać swoich ziomków z którymi się wyciska na siłce bo 2 dni wcześniej poznało się trans chinolka i w sumie to tyle? Muszę czekać aż obrońcy tlou dojdą do tego momentu i mi to wytłumaczą Edytowane 24 czerwca 2020 przez Pupcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 24 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 Murzyn szabrujacy sklepy i domy? No byloby takie na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi