Szajka 410 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 Dla miłośników survivalu może być nie lada gratką . Mnie jako fana The Long Dark jara mocno ten tytuł. Nasz swojski bieszczadzki las i pora roku jak dla mnie bomba. Wygląda zacnie graficznie, oby mechanicznie nie okazało sie drewnem, bo wiemy jak to często wygląda w przypadku takich projektów i takich nie wielkich studiów. Trzymam mocno kciuki za ten tytuł. 1 Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 Wygląda zacnie. Zakładam, że z 84 zł na Ps PSStore i trzeba będzie poczekać na kilka łatek, bo nie masz, żeby to tak ładnie wyglądało. Cytuj
Szajka 410 Opublikowano 27 czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 czerwca 2020 Wiesz po The Long Dark(którego polecam fest) to nawet z downgradem grafiki powinno być dobrze. Grafike jak z trailera pewnie osiągnie tylko PieCyk lub nowa generacja o ile wydadzą na nią, ale i tak czekam. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 czerwca 2020 Opublikowano 27 czerwca 2020 To czym miało być Conscience of War Kiedy mem staje się gra. Po raz pierwszy będzie można rzucić wszystko i przenieść się w Bieszczady. Co do samego trailera to graficznie prezentuje się ładnie, zapowiada ciekawie choć bije od niego nieociosanym drewnem okrutnie. Ale jako całość może wypalić Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 30 czerwca 2020 Opublikowano 30 czerwca 2020 (edytowane) Drewno? Stary, jeśli to tak będzie wyglądać i działać to będzie yeahbunny fenomen wśród survivali. Serio - elementy parkour, wspinaczka, do tego pływanie, a także animacje czynności typu rozpalanie ognia, strzelanie z łuku, czy wędkowanie - no wygląda to zayebiście dobrze. No i fajnie, że będzie to takie realistyczne podejście do tematu, bez żadnych demonów, kanibali itp. Powinieneś zagrać w kilka gier z gatunku, żeby sobie perspektywę odpowiednio ustawić, bo to naprawdę wygląda rewelacyjnie (i momentami mało wiarygodnie niestety). W każdym razie o gierce słyszałem już od jakiegoś czasu, nawet coś tam pisałem z developerami na fb, ale to wciąż powijaki i crowdfunding - długo tego nie zobaczymy. Jestem ciekaw innego polskiego szpila z tego gatunku, który został bardzo dobrze przyjęty na PC - Green Hell - ciekawe, kiedy wypuszczą wersje na konsole. Edytowane 30 czerwca 2020 przez Wredny 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 lipca 2020 Opublikowano 1 lipca 2020 (edytowane) @Wredny serio wierzysz że to tak będzie wyglądać Gra od jakiegoś noname'owego studia które w portfolio ma 0 gier i zatrudnia 7 osób (słownie: siedem) wrzuca screeny których grafika jest na poziomie U4 iksDE do tego ten napis na ich stronie "Pełne wsparcie kontrolera" WTF? No i truskawka na torcie Pomijam już fakt że ten napis/tytuł czy chooy wie co wygląda jak z pudełka tandetnej planszówka z połowy lat 90 do tego Polska biało czerwona gra survival!!! POLSKA GRA!!! P O L S K A!!!! Za mało POLSKI!!!111 Wincyj!!!! Brakuje jeszcze szarżującego husarza i znaku Polski Walczącej. Beczka śmiechu dla mnie. Przeglądając stronę gry jak i "developera" mam wrażenie że oni grają w gry od wczoraj. I jeszcze ten tekst na stronie: gra komputerowa xD p.s jakbyście nie wiedzieli to jest to polska gra Edytowane 1 lipca 2020 przez Ryo-San 1 Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 1 lipca 2020 Opublikowano 1 lipca 2020 Dlatego napisałem, że wygląda mało wiarygodnie Cytuj
Szajka 410 Opublikowano 1 lipca 2020 Autor Opublikowano 1 lipca 2020 Nieśmiało zaproponuję zmianę nazwy tematu na ogólne "survivale". Bo jest jeszcze jak kolega wyżej napisał, Green Hell, Among Trees, The Long Dark(którego polecam z całej kapy każdemu!, dla mnie jedna z gier generacji). Wiem, że jest The Forest, ale wizja kabibali jakoś do mnie nie przemawia. Ostatnio też chyba wyszedł survival w klimatach wysp na pacyfiku(za uj tytułu nie pamiętam). Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 1 lipca 2020 Opublikowano 1 lipca 2020 Może nie tyle zmiana tematu, co jakiś dział dla tych niszowców zrobić. Na konsolach wiele z tych rzeczy nie wyszło, ale sporo już jest - The Long Dark, tak jak piszesz (ostatnio chyba jakieś update'y były, story rozbudowano chyba), The Forest jest zayebiste, a wyspy na pacyfiku to Stranded Deep - mega fajny tytuł, przy którym można naprawdę się zrelaksować (nareszcie survival, w którym nic nie chce mnie zabić co 5s). Ja ze swojej strony polecam jeszcze Subnautica i Ancestors Humankind Odyssey - zwłaszcza to drugie jest ciekawe. 1 Cytuj
Chewie 179 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 (edytowane) Wyglada fajnie graficznie, ladny mech tylko gameplayowo niczym sie nie rozni od innych survivali przynajmniej po trailerze. Taki the forest czy green hell Chcialbym takie dayz w bieszczadach ale nigdy nie dadzo Edytowane 8 lipca 2020 przez Chewie Cytuj
Szajka 410 Opublikowano 10 grudnia 2023 Autor Opublikowano 10 grudnia 2023 Internety mówią o dacie w lutym przyszłego roku. Ale coś mało informacji o tytule,strona gry jakaś martwa się wydaje,w socialach też za wiele nie ma. To martwi,napisałem na messengerze do twórców ale to czat firmowy więc cudów się nie spodziewam. Pamięta ktoś jeszcze o tym tytule? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi