GSPdibbler 174 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Zakupiłem używane PlayStation 3 i dziwna sprawa bo nie czyta gier wydanych po polsku, a inne łyka jak pelikan. Na internetach nie mogę znaleźć rozwiązania. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 28 czerwca 2020 Opublikowano 28 czerwca 2020 Godzinę temu, GSPdibbler napisał: Zakupiłem używane PlayStation 3 i dziwna sprawa bo nie czyta gier wydanych po polsku, a inne łyka jak pelikan. Na internetach nie mogę znaleźć rozwiązania. ps3 nie ma blokady regionalnej. nawet jakbys importowal gierki z USA to by dzialaly. Co za model tej plejki? Może CFW było wgrywane? USK, to te niemieckie pudełka. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 28 czerwca 2020 Autor Opublikowano 28 czerwca 2020 Pogrzebałem trochę w internecie i wyczytałem że był jakiś błąd wraz aktualizacja i pleyaki nie czytały dwuwarstwowych płyt. Na youtubie był parusekundowy poradnik by włożyć taką płytę i postawić na chwilę konsole pionowo, tyłem w dół. Najlepsze w tym jest to że ten sposób działa Mam slimke 2504b. Teraz nie wiem czy to błąd konsoli czy laser szwankuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi