Skocz do zawartości

Crysis Remastered Trilogy

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Do dzisiaj sądziłem, że to wydają wszystkie 3 części za te 140zł. Crysis jedynka to wg mnie najsłabsza część.

Jak dla mnie i tak bez sensu takie akcje przechodzą tylko na konsolach.

Edytowane przez devilbot
Opublikowano

Przecież ten remastered nawet nie będzie miało do podjazdu zmodowanego graficznie Crysisa, to zwykłe golenie graczy będzie.

Opublikowano
1 godzinę temu, SlimShady napisał:

Szkoda, że nigdy z żadną grą nawet nie zbliżyli się do Crysis 2.

Ja tam najbardziej trójke lubiłem - scenki przerywnikowe, ten klimat post-apo rodem z The Last of Us, łuk...

• WTF 1
Opublikowano

Mi bardziej przypadła do gustu dwójka i zniszczony Nowy Jork. Początek inwazji, gdzie jeszcze widać jak to było normalnie kilka dni temu. W trójce postapo dość zaawansowane. Tutaj dopiero co ruszyło i to miało swój urok. 

Opublikowano
18 godzin temu, LukeSpidey napisał:

No bo Hans to taki John Williams naszych czasów. 

A John to nie są już nasze czasy? Przecież gościu żyje, ma się dobrze i dalej muzykę tworzy.

• Haha 1
Opublikowano

Oficjalnie wersja na Switcha nie zaliczy obsuwy wiec 23 lipca premiera. Mozna powiedzieć ze będzie przez jakiś czas tytułem ekskluzywnym :D Na głównej stronie https://www.crysis.com/ można zobaczyć wycinki gameplayu z tej wersji (będzie sterowanie żyroskopem). Wyglada to bardzo bardzo dobrze. I pomyśleć ze 10 lat temu mój komp nie dawał rady go odpalić a teraz będę mógł nadrobić zaległości na kieszonsolce:)

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Doprawdy zastanawiam się czy te gry przechodzą jakieś testy przed wypuszczeniem. :reggie:

Szkoda, że dożyliśmy czasów, w których kupujemy niedokończone, popsute, pełne błędów, pocięte na kawałki celem sprzedawania fragmentów w formie DLC gry, które dodatkowo mają wielokrotnie przesuwaną premierę celem wyeliminowania tychże błędów i "doszlifowania" całości. 

Wyobrażacie sobie, że do kin wchodzi niedokończony film (bez efektów, muzyki), a reszta sprzedawana w formie dodatkowych seansów za ekstra kasę?

Jesus, co poszło nie tak, żeśmy to tak s.p.i.e.r.d.o.l.i.l.i? :philosoraptor:

Edytowane przez LukeSpidey
Opublikowano

Ten remaster jest zrobiony po taniości przez pewnie kilku pracowników Cryteka z kraju trzeciego świata więc wcale sie nie dziwię, że wygląda jak wygląda. Kupią nieliczni i dobrze. 

• 2 tygodnie później...