Opublikowano 1 lipca 20204 l Do dzisiaj sądziłem, że to wydają wszystkie 3 części za te 140zł. Crysis jedynka to wg mnie najsłabsza część. Jak dla mnie i tak bez sensu takie akcje przechodzą tylko na konsolach. Edytowane 1 lipca 20204 l przez devilbot
Opublikowano 1 lipca 20204 l Co oni opóźniają i chcą "polish" - prawie piętnastoletnią grę? please...
Opublikowano 1 lipca 20204 l Przecież ten remastered nawet nie będzie miało do podjazdu zmodowanego graficznie Crysisa, to zwykłe golenie graczy będzie.
Opublikowano 8 lipca 20204 l Jedynka najlepsza. A remaster slabo wyglada, brak dodatkow duzy minus. Chyba zwykly cash grab na konsowcow.
Opublikowano 8 lipca 20204 l Z całej serii najlepiej pamiętam muzyczny motyw przewodni z drugiej części, który imho był zy(pipi)ysty.
Opublikowano 8 lipca 20204 l 1 godzinę temu, SlimShady napisał: Szkoda, że nigdy z żadną grą nawet nie zbliżyli się do Crysis 2. Ja tam najbardziej trójke lubiłem - scenki przerywnikowe, ten klimat post-apo rodem z The Last of Us, łuk...
Opublikowano 9 lipca 20204 l Mi bardziej przypadła do gustu dwójka i zniszczony Nowy Jork. Początek inwazji, gdzie jeszcze widać jak to było normalnie kilka dni temu. W trójce postapo dość zaawansowane. Tutaj dopiero co ruszyło i to miało swój urok.
Opublikowano 9 lipca 20204 l 18 godzin temu, LukeSpidey napisał: No bo Hans to taki John Williams naszych czasów. A John to nie są już nasze czasy? Przecież gościu żyje, ma się dobrze i dalej muzykę tworzy.
Opublikowano 10 lipca 20204 l Oficjalnie wersja na Switcha nie zaliczy obsuwy wiec 23 lipca premiera. Mozna powiedzieć ze będzie przez jakiś czas tytułem ekskluzywnym Na głównej stronie https://www.crysis.com/ można zobaczyć wycinki gameplayu z tej wersji (będzie sterowanie żyroskopem). Wyglada to bardzo bardzo dobrze. I pomyśleć ze 10 lat temu mój komp nie dawał rady go odpalić a teraz będę mógł nadrobić zaległości na kieszonsolce
Opublikowano 18 lipca 20204 l Trochę beczka z Crytek... Oto co zrobili fani i wydali za free dziś. KOSMOS Link do pobrania: https://www.moddb.com/mods/crysis-enhanced-edition Edytowane 18 lipca 20204 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 20 września 20204 l Doprawdy zastanawiam się czy te gry przechodzą jakieś testy przed wypuszczeniem. Szkoda, że dożyliśmy czasów, w których kupujemy niedokończone, popsute, pełne błędów, pocięte na kawałki celem sprzedawania fragmentów w formie DLC gry, które dodatkowo mają wielokrotnie przesuwaną premierę celem wyeliminowania tychże błędów i "doszlifowania" całości. Wyobrażacie sobie, że do kin wchodzi niedokończony film (bez efektów, muzyki), a reszta sprzedawana w formie dodatkowych seansów za ekstra kasę? Jesus, co poszło nie tak, żeśmy to tak s.p.i.e.r.d.o.l.i.l.i? Edytowane 20 września 20204 l przez LukeSpidey
Opublikowano 20 września 20204 l Ten remaster jest zrobiony po taniości przez pewnie kilku pracowników Cryteka z kraju trzeciego świata więc wcale sie nie dziwię, że wygląda jak wygląda. Kupią nieliczni i dobrze.
Opublikowano 20 września 20204 l Xddd no ale o to chodzi w tej "grze", że ma zażynać komputery, tak samo jak 15 lat temu, dlatego też ma ten tryb do benchmarków.
Opublikowano 2 października 20204 l Nie grałem w ten remaster ale podobno jest wycięty etap z tym odrzutowcem.