Figuś 21 141 Opublikowano 1 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 Od zawsze domagałem się tych trzech trylogii - Mass Effect, Crysis i właśnie Dead Space - mam nadzieję, że przeczucie Cię nie myli ME na razie nie kupiłem, ale jak Crysis wyjdzie w wersji pudełkowej to biorę - uwielbiam wszystkie trzy części (trójkę chyba najbardziej) i w każdej mam platynkę - chętnie powtórzę ten wyczyn w ładniejszych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 Tylko Bioware istnieje, Crytek istnieje, a Visceral niestety nie. Oczywiście, to nie jest nie wiadomo jaka robota, nasz polski QLOC mógłby takie coś spokojnie ogarnąć, ale jednak podchodzę do tego z dystansem. No i wypadałoby wyrobić się przed duchowym następcą tj. The Callisto Protocol(wstępnie 2022), bo później nikt się nawet na to nie wysra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 314 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 Kurde jak takie średniaki jak crysis dostają remastery to i dead Space powinien dostać A te śmiecie z ea pod koniec generacji ledwo wypluli mass effecty i wcześniej 2 ścigałki xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Zgaduję, że #CrysisNikogo. Dzisiaj premiera odświeżonej trylogii. Kusi kupić na płytkach, bo gierkę wspominam zacnie, ale dwie bomby to za dużo. Poczekam, aż cena zleci do 100 zł. Ciekawi mnie jak to wygląda i działa na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Też poczekam aż spadnie do 100 zł, w 2 i 3 nigdy nie grałem. Wszystkie części na płycie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Na Xboxie na pewno w gp wleci. Już jest na pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
SwitchMan 75 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Na Switchu gra prezentuje się fantastycznie ma też polski dubbing, jest też obnizka 30% jak posiada się 1 czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 5 godzin temu, LukeSpidey napisał: Zgaduję, że #CrysisNikogo. Dzisiaj premiera odświeżonej trylogii. Kusi kupić na płytkach, bo gierkę wspominam zacnie, ale dwie bomby to za dużo. Poczekam, aż cena zleci do 100 zł. Ciekawi mnie jak to wygląda i działa na PS4. Mnie bardzo i na pewno kupię - od dawna marzyła mi się taka zremasterowana trylogia, żebym mógł znowu wbić 100% w każdej części mojej ulubionej serii FPSów. Ale wyszła za późno, już next geny na rynku, więc na PS4 nie kupię, poczekam aż będę miał PS5. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 17 godzin temu, LukeSpidey napisał: Zgaduję, że #CrysisNikogo. Dzisiaj premiera odświeżonej trylogii. Kusi kupić na płytkach, bo gierkę wspominam zacnie, ale dwie bomby to za dużo. Poczekam, aż cena zleci do 100 zł. Ciekawi mnie jak to wygląda i działa na PS4. Mam podobnie, jak kolega @Wredny Mnie także podoba się seria Crysis. Może nie uważam jej za coś wybitnego w gatunku FPS, czy gier w ogóle, ale przeszedłem wszystkie części i bawiłem się (bardzo) dobrze. Powracając do zadanego pytania, jak na ośmioletnia konsolę, to PS4 oferuje bowiem całkiem przyjemną dla oczu oprawę hulającą przy tym w 1080p i stałych 30 k/s. Taki klatkaż oferuje też One S/X oraz Pro. Natomiast konsole obecnej generacji, to już stałe 60 k/s, zatem jeżeli ktoś ma taką sposobność, to powinien tymi wersjami się zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Niestety widać jak jedynka się zestarzała. Ograłem trochę na PS5 i większego wrażenia nie robi. W oczy rzuca się dość mało zróżnicowana roślinność. Owszem, wszędzie jej pełno, ale brakuje większej ilość róznorodnych assettów. Taki Far Cry 6 bije te gre na głowę. Do tego widać, że tekstury są sprzed 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 21 minut temu, Lukas_AT napisał: Taki Far Cry 6 bije te gre na głowę Gra z 2021 roku bije na głowę grę z 2007 w kwestii roślinności. Łoooo kurva. Ciekawe czy PPE napisało już newsa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Lukas_AT napisał: Niestety widać jak jedynka się zestarzała. Ograłem trochę na PS5 i większego wrażenia nie robi. W oczy rzuca się dość mało zróżnicowana roślinność. Owszem, wszędzie jej pełno, ale brakuje większej ilość róznorodnych assettów. Taki Far Cry 6 bije te gre na głowę. Do tego widać, że tekstury są sprzed 10 lat. Serio nowy Far Cry ma lepszą roslinność? No kto by się spodziewał. A ma miliard znaczników i bezsensownych aktywności na mapie? Bo jak tak to biere. Edytowane 18 października 2021 przez GSPdibbler Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 (edytowane) Cytat To do tej pory najładniejsza gra na rynku. FC 6 wygląda brzydziej od C1 Wiele czytam takich opinii to po prostu się do tego odnoszę po zagraniu samemu. Edytowane 18 października 2021 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 (edytowane) przestańcie gloryfikować te średniaki. Crysis jedynka robił wrażenie bo palił ówczesne kopjutery na wjur. I tyle. Reszta to był meh. Dwójka to już fps na szynach, który również był średniakiem na 7/10, z całą tą monotonnością fpsów, które robiło się w tamtych czasach. Jedyne to zapamiętałem, co menu music, które robił sam miszcz Hans Zimmer. Trójka to jeszcze gorzej niż poprzednik i recykling wszystkiego co było w dwójce. Najlepszy FPS na szynach, który grałem to Titanfall 2. I w to powinno inwestować EA, bo to tak silna marka, że dziwi stagnacja jaka została tam wprowadzona. Edytowane 18 października 2021 przez oFi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 2 godziny temu, oFi napisał: średniakiem na 7/10 Ech... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 2 godziny temu, oFi napisał: przestańcie gloryfikować te średniaki. Crysis jedynka robił wrażenie bo palił ówczesne kopjutery na wjur. I tyle. Reszta to był meh. Dwójka to już fps na szynach, który również był średniakiem na 7/10, z całą tą monotonnością fpsów, które robiło się w tamtych czasach. Jedyne to zapamiętałem, co menu music, które robił sam miszcz Hans Zimmer. Trójka to jeszcze gorzej niż poprzednik i recykling wszystkiego co było w dwójce. Najlepszy FPS na szynach, który grałem to Titanfall 2. I w to powinno inwestować EA, bo to tak silna marka, że dziwi stagnacja jaka została tam wprowadzona. No jedynka Crisis to sredniaczek, ale nastepne części to miodzio nie tylko graficzne. A najlepszy FPS na szynach to Half Life 2 i mogę stoczyć o to bój konny lub pieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Crysis to gra z 2007, wtedy było to spoko dzisiaj wiadomo .że mechanika już lekko śmierdzi. Jednak przez te 14 lat gierki trochę się ruszyły z miejsca jesli chodzi o rozgrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Pierwszy Crysis już nawet na PS3 trącił myszką. Ale teraz ogrywam pierwszego Far Cry i widzę, jak te gry są bardzo do siebie podobne. Przez to też nabrałem ochoty na ponowne przejście pierwszego Crysisa - tylko pamiętam, że wkurzał mnie ten niby zajebisty nano-suit, w którym ginąłeś od dwóch strzałów z pistoletu (w trybie Armor). Ale to pewnie wina C2, od którego zaczynałem i tam naprawdę strój chronił przed obrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 314 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Mnie jedynka ominęła, 2 grałem w okolicach premiery i bardzo dobrze się bawiłem, lubię takie klimaty rozjebanego miasta, 3 zacząłem ale już mnie nudziła i rzuciłem w kąt. Z tą serią jest jak z serious samem, gra ma swoich fanów (w tym mnie ) ale jest w sumie giga średniakiem którą robi graficzką na swoje czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 No to nie wiem w jakie wy Crysisy graliście, pod względem gameplayu zjada wszystkie nowsze fpsy na śniadanie (wszystkie szynowe i oskryptowane Cody, Bfy itd.), a grafika (przynajmniej w wersji na PC) spokojnie może stanąć obok tytułów z 2021 roku (jedynka zarówno gameplayowo jak i graficznie wypada najsłabiej, ale i tak się trzyma). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 No dokładnie o tym piszę - ludzie jarają się singlem w Titanfall 2, który ledwo wychodzi poza korytarzykowe, oskryptowane normy, wyznaczone przez CoDy, BFy i Killzone'y, a takie Crysisy (każdy jeden) gameplayowo to praktycznie liga wyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 314 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Ale w czym dokładnie? Bo dla mnie niczym się ta seria nie wyróżniała Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Graficzką się wyróżniała jedynka i w zasadzie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi