Voytec 2 761 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Oj, tam. To dopiero jest interesujące: Takiego podejścia do levelu jeszcze nie było. To może być mega ciekawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Oj ten nowy etapik na plus- na razie dwie zapowiedziane lokacje mi sie podobaja. Ma byc 6 łącznie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Oczywiście. I wsparcie jak w dwójce więc pewnie ze 2 duże etapy wydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Fantastycznie się zapowiada ten etap. Kuuuurde, liczę na długie wsparcie i gierka wjeżdża Day 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Ciekawe czy w 3 będzie trzeba od nowa maksować poziomy z 1 i 2. Btw, Hitman 1 z dodatkami za darmo na Epicu za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 2 godziny temu, estel napisał: Ciekawe czy w 3 będzie trzeba od nowa maksować poziomy z 1 i 2. estel, nawet na stronie wcześniej jest albo w wielu filmikach z zapowiedzią. Do trójki przenosisz stan z dwójki ze wszystkimi poziomami wymasterowania Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 Ooo sorry nie czytałem tego nawet. Jak się przenosiło z 1 wszystko do 2 to trzeba było od nowa maksować. Fajnie, że tu nie będzie trzeba Obejrzałem też ten trailer poziomu w Anglii i muszę powiedzieć, że świetny pomysł. Mam tylko nadzieję, że morderca będzie wybierany losowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 443 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 Ale klimacik się wylewa z tej lokacji Hercules Poirot jak nic. Losowy morderca byłby mega ciekawą opcją, oby się na to zdecydowali w jakiejś formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 W hitmanie była już taka lokacja tj. rezydencja, byli nawet strażnicy pubierani coś a la angielscy myśliwi. A oczywiście nie było tam takiego scenariusza, no ale w sumie jest to tło bo rozumiem, że my i tak mamy kogoś tam wyeliminować, niekoniecznie zabójcę. Swoją drogą najlepsza lokacja ever dla mnie to była taka rzeźnia przerobiona na dyskotekę. Na górze czekał pewien jegomość jak z seven. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 6 godzin temu, lpcl napisał: W hitmanie była już taka lokacja tj. rezydencja, byli nawet strażnicy pubierani coś a la angielscy myśliwi. Contracts, de facto trzecia odsłona oryginalnej serii. Pamiętam ten klimat do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 ciekawe czy ten Hitman jakkolwiek sie zamknie w calosc, czy bedzie to taki dobry tasiemiec? pytanie z punktu widzenia kogos, kto by chcial na koncu kupic to w pelnym pakiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 Ponoć ten restart został pomyślany jako trylogia, więc pewnie wyjdzie edycja Definitive za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 1 godzinę temu, Najtmer napisał: ciekawe czy ten Hitman jakkolwiek sie zamknie w calosc, czy bedzie to taki dobry tasiemiec? pytanie z punktu widzenia kogos, kto by chcial na koncu kupic to w pelnym pakiecie. To ostatnia część trylogii spinająca wszystko w jedną całość. Możliwe, że wyjdzie po czasie jakaś edycja ze wszystkimi kampaniami i poziomami. Swoją drogą nie wrzucałem tego tu jeszcze ale VR w tej grze zapowiada się naprawdę zacnie. Te urywki gameplayu powodują, że mam ochotę VR kupić. Tylko co, dla samego Hitmana? W którym to tak naprawdę jest ficzer a nie podstawa rozgrywki? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 Z tak spokojnym gameplay'em jak w Hitmanie to VR może być strzałem w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 Znając życie będzie wersja GOLD lub GOTY. Już teraz wiadomo, że można ograć etapy z 1 i 2, więc dla niemających poprzednich odsłon będzie jak znalazł. Plus remaster na PS5 oraz XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2020 13 minut temu, Shankor napisał: Znając życie będzie wersja GOLD lub GOTY. Już teraz wiadomo, że można ograć etapy z 1 i 2, więc dla niemających poprzednich odsłon będzie jak znalazł. Plus remaster na PS5 oraz XSX. Nie będzie żadnego remastera skoro to jest cross-platformowa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 14 godzin temu, Shankor napisał: Znając życie będzie wersja GOLD lub GOTY. Już teraz wiadomo, że można ograć etapy z 1 i 2, więc dla niemających poprzednich odsłon będzie jak znalazł. Plus remaster na PS5 oraz XSX. Żeby ograć etapy z poprzednich odsłon trzeba będzie mieć raczej poprzednie osłony, które trójka będzie musiała wykryć, chyba że coś przegapiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Nic nie przegapiłeś, tak jest do tej pory. Może będzie jakaś edycja super hiper GOTY zawierająca wszystkie etapy z wszystkich 3 części, ale nikt tego nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Ja ostatnio postanowiłem się zająć Hitmanem, miałem tylko drugą część, po przejsciu tutoriala gra proponuje żeby zacząć historię od pierwszej cześci, tak też zrobiłem, dokupiłem "podstawkę" która jest chyba? podciągnięta pod poziom dwójki (jakkolwiek to brzmi) i w menu w fabule rozgrywa się kolejno jedynkę i dwójkę, rozumiem że w przyszłości kupujac trojkę a posiadając wczesniej 1 i 2 to będzie wszystko spięte w całośc w jednej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Jeżeli wszystkie trzy będziesz miał na jednej platformie to tak, wszyscy spodziewamy się że dokładnie tak to będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 pewnie ten multipack bedzie w digitalu. ogrywasz paryz, a sciaga ci sie w tle kolejny poziom. dosyc gladkie rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Szykuje się mocny początek przyszłego roku. Hitmana nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi