Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Strasznie jara mnie koncept tej lokacji w Anglii, może nawet żonie się spodobać, ona lubi klimaty typu Hercules Poirot :kaz: W tej pseudo recenzji z Washington Post typ użył fajnego sformułowania - że Hitman to w pewnym sensie współczesna przygodówka point and click. Ciekawe czy będą jakieś dlc, bo season pass nie widzę. Bank był mocno średni, za to Last Resort było świetne. 

• Odpowiedzi 239
  • Wyświetleń 32,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
6 godzin temu, Bartg napisał:

Strasznie jara mnie koncept tej lokacji w Anglii, może nawet żonie się spodobać, ona lubi klimaty typu Hercules Poirot :kaz: W tej pseudo recenzji z Washington Post typ użył fajnego sformułowania - że Hitman to w pewnym sensie współczesna przygodówka point and click. Ciekawe czy będą jakieś dlc, bo season pass nie widzę. Bank był mocno średni, za to Last Resort było świetne. 

Raczej nie należy się spodziewać nowych lokacji w DLC.

Z reddita Hitmana:

Cytat

there will be no new maps for H3. only repurposing existing locations

Opublikowano

Właśnie zakupiłem w brazylijskim sklepiku ms, kurde czuje się prawie jakbym kogoś okradł. :D

Opublikowano

Też się tak czułem jak kupowałem jakiś czas temu H2 Gold za 40 zł. :kaz:

A teraz cisnę żeby ukończyć jak najwięcej wyzwań i odblokować co się da.

edit:

Oficjalnie ujawniono wszystkie lokacje

https://www.ioi.dk/hitman-3-all-locations-revealed/

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Widać, że od pierwszej części w ogóle nie mają pomysłu na trofea dając te 20 lvl masterki na każdym poziomie. Zamiast tego powinni dać jakieś trofea związane z zabijaniem celów w jakiś bardzo rzadki sposób, najczęściej niezwiązany z żadnym planem przygotowanym przez twórców. 

Opublikowano

Te osiagniecia w grze sa w ogole zle zaprojektowane bo praktycznie spojleruja gre i mowia wprost jak masz wykonac misje, wystarczy raz skonczyc misje i wszystko do przeczytania.

Opublikowano

A VR jest PS VR exclusive, lol :yao: Myślałem, że może w pracy sobie obcenie na Oculusie ale widzę, ze nie. Z jednej szkoda, że nie będzie dlcków z lokacjami, z drugiej jak patrzę, że w H2 mam nabite 120+ h to może i dobrze. Niech się skupią na grze o 007.

Opublikowano

Trochę rozczarowanie, że jeden z 6 dostępnych poziomów będzie tak naprawdę kolejnym Hawke's Bay, ale i tak powinno być sporo zabawy z pozostałymi lokacjami. ;)

Opublikowano

https://www.ioi.dk/hitman-3-pre-launch-guide/

Jako że dwójka nie jest dostępna na EGS, to nawet posiadając ją w wersji na Steam trzeba zapłacić dodatkowo za Access Pass. Co prawda 80% zniżki przez 14 dni od premiery, ale jednak.

:frog:

Chyba jednak poczekam rok albo na solidną obniżkę.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Haha.

Poczekam aż wyjdzie na steamie. Nie ma opcji. Po co płacić drugi raz jak się ma Hitmana 1 i 2 na steamie. Moim zdaniem bardzo zła decyzja, za która pewnie PRowa bekną.

Opublikowano

Dubai wygląda pięknie. Fajnie że klimat ma być mroczniejszy

Opublikowano

Pewnie menusy dalej beda przypominaly te z Fify, z 30 trybami i minie 45 minut, zanim znajdę "zacznij kampanię fabularną"? :(

Opublikowano
  • Autor

Z ulga przyjąłem informacje, że po tym jak H2 z poziomami z jedynki wazy na dysku 125 GB, Hitman 3 z poziomami całej trylogii ważyć będzie... 70 GB. Na  stronie Io jest link do artykułu jak to zrobili, bo mówią że nie ma to związku z przycieciami graficznymi. 

Opublikowano

Nie grałem w dwie poprzednie części i mam pytanie. Czy trylogia jest ze sobą jakoś powiązana fabularnie czy też kolejność grania nie ma znaczenia?