Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 239
  • Wyświetleń 32,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
W dniu 15.01.2021 o 23:29, Voytec napisał:

Jest :)

Myślałem o jedynce i dwójce, a teraz dopiero zobaczyłem, że wrzucałeś info o tym, że w trójce będzie platyna, spoko dla grających na Playstation. 

Opublikowano

Jest hype mocny, mam nadzieję, że szybko stanieje podobnie jak dwójka (1.5 miesiąca po premierze używki po 130zł były), bo budżet na Hitmana wczoraj poszedł niespodziewane w nowy akumulator :frog:

Opublikowano
  • Autor

Jestem kontent :banderas:

W recenzjach powtarzają, że w H3 są najlepsze poziomy w całej trylogii. JUŻ JUTRO! :) 

Opublikowano

Cisnienie jest bo lubie te serie ale czekam na PS5 bo niestety nie mam cierpliwosci do loadingow w tej grze.

Opublikowano

Szkoda tylko, że map tak mało- 5 i ostatnia to dno i jeszcze brak dlc.:nvmnd: w sumie nie wiem czemu przeżywam jak na 40h z H1/2 ukonczylem w zadowalającej ilości razy 3 mapki, wiec keszcze sproo dobrego przede mna, ale moment w którym będę dochodził do ostatniego etapu będzie ciezki:(

Opublikowano

Dobra decyzja, jak zobaczyłem ponownie te same achievementy z pierwszego sezonu w Hitmanie 2 to odechciało mi się calaka robić.

Opublikowano

I jak wrazenia gra ktos? Ja na szybkosci skoncze z dwie gry ktore aktualnie mam rozgrzebane i w przyszlym tygodniu wjezdza lysy nie ma bata. Jak wczoraj w recce IGN zobaczylem ta miejscowke w Chinach i w Anglii to :obama: tylko ten Dubaj mi sie nie podoba, klimaty szklanych drapaczy chmur troche mi sie przejadly.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, schabek napisał:

I jak wrazenia gra ktos? Ja na szybkosci skoncze z dwie gry ktore aktualnie mam rozgrzebane i w przyszlym tygodniu wjezdza lysy nie ma bata. Jak wczoraj w recce IGN zobaczylem ta miejscowke w Chinach i w Anglii to :obama: tylko ten Dubaj mi sie nie podoba, klimaty szklanych drapaczy chmur troche mi sie przejadly.

Ja się właśnie nim jaram bardzo :) Ale z tych zapowiedzi jak zobaczyłem Berlin to to chyba będzie moja ulubiona miejscówka. No bo gdzie o lepsze rejwy jak nie w Berlinie? :D 

Opublikowano
W dniu 17.01.2021 o 14:43, marcinwks napisał:

Dzięki.

Nie przejmowałbym się raczej fabula w Hitmanach, to nie RPG  cala fabule mozna strescic w 3 zdaniach.

Czy ja dobrze widze, ze Epic z 3ka daje od razu pierwsza i druga część?

Opublikowano
  • Autor

Jest ok. Ma przyjemny klimat i chętnie bym zobaczył taki film o 47. 

Ciekawe, czy filmowcy zorientują się kiedyś że film o Hitmanie nie musi być przepełniony akcja, a w zasadzie mógłby w nim nie paść nawet jeden strzał. 

Opublikowano

Dokładnie poprzedni film to była kpina

Opublikowano
1 godzinę temu, estel napisał:

Właśnie ponoć w 3 fabuła jest dobra i warta zainteresowania (wg. ACG).

No i w 3ce masz w 5 zdaniach cala historie do tej pory, dlatego serio, jak ktoś ma ochotę zacząć od ostatniej części to nic nie straci.

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

No i w 3ce masz w 5 zdaniach cala historie do tej pory, dlatego serio, jak ktoś ma ochotę zacząć od ostatniej części to nic nie straci.

no straci całą masę fajnych misji :pawel: 

Opublikowano
  • Autor

Czy każda premiera dzisiaj to musi być taka porażka?

Premiera była wczoraj, a do teraz serwery nie działają. Granie offline mija się z celem... 

Udalo mi się załadować progress z H2 na ich stronę i teraz czeka mnie ściągnięcie go już w H3 ale trzeba czekać.