Skocz do zawartości

Hitman 3

Voytec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No za te cyrki z uwierzytelnianiem na ich serwerach to im sie taki karniak na czoło należy że szkoda gadać. 

Piractwo na konsolach obecnie praktycznie nie istnieje, chuy jasiu że masz cyfrówkę którą uruchomić i tak idzie tylko online, to weź się jeszcze koniecznie połącz z naszymi serwerami bo tak. 

:[ 

• Plusik 1
Opublikowano

Krecilem nosem na Dubaj ale jest najs. Dartmoor tez skonczylem i ten klimat jest tam tak dojebany ze nie mam pytan :banderas: Za kolejna miejscowke bede sie bral dopiero jak sie sciemni za oknem. Teraz sobie wroce do Dubaju i Anglii bo mimo ze spedzilem tam odpowiednio 2h i 1h 30min przy pierwszym podejsciu to czuje sie jakbym zobaczyl moze 10% tego co maja do zaoferowania.

W ogole ten klimat Dartmoor, zagadka do rozwiazania, te lokacje uswiadomily mi jak brakuje takiej gierki na poziomie gdzie mozemy sie wcielic w detektywa i rozwiazywac sprawy. Takie nowe LA Noire tylko wlasnie w stylu Agathy Cristie. Ale bym wydawal 3 i pol bomby :fsg:

Za to wielki minus ze nie moge z poziomu H3 dodac sobie miejscowek z pierwszego Hitmana. Mam go w cyfrze ale zeby pograc i wbijac osiagniecia musze dokupic sobie H1 GOTY albo zestaw H1+H2 za 130zl :reggie: widze ze dojenie graczy z hajsu kilka razy za ta same gre to juz standard

Opublikowano

Ja mam kupioną zwykłą wersję Hitmana 1 na Xboxie i mam dostęp do ściągnięcia przepustki z poziomami jedynki w edycji GOTY do Hitmana 3. Nie wiem dlaczego tak to działa, ale możliwe, że dostęp odblokował mi się po kupnie Gold Edition ale Hitmana 2 :potter:

Opublikowano

Jak tam, gracie już? Ja od premiery nie mogę się połączyć po tym jak przeniosłem progres z H2. Tak jak też mnóstwo innych posiadaczy gry, wg oficjalnego forum Hitmana dotyczy to wszystkich graczy na PlayStation i większość na PC.

Opublikowano

U mnie zadnych problemow z serwerami no ale ja nie przenosilem progresu z dwojki glownie dlatego ze nie mam czego przenosic :shieeet:

Za to w Dartmoor gra mi juz dwa razy zdechla i trzeba bylo resetowac

Opublikowano

W sumie nie wiem czemu ale mam dostęp w patient zero z poziomu side missions. Nie żeby mnie to martwiło bo akurat nie grałem ale na pewno też nie miałem kupionego game of the year edition na xone. 

Opublikowano

Która przepustka daje dostęp do misji z Hitmana 1 i 2 na Xbox? 
Trzeba kupować każdą oddzielnie czy jest jedna gdzie jest jedynka i dwójka? 
Mam 1 na płycie i nie uśmiecha mi się za nią znowu płacić... chyba, że pokombinuje z brazylijskim MS.

Opublikowano

To najpierw musisz zainstalować jedynkę i z jej poziomu dodać passa do swojego konta. Potem w trójce będzie od razu odblokowany. 

W H3 cała trylogia jest na płycie wiec potem już nic nie bedziesz musiał ściągać ;)

Opublikowano

Ja to robilem na ps5 ale w koncu przeszlo. Odpal hitmana 1 tak jak voytec pisal, wejdz tam w zakladke store i pobierz albo upgrade do goty albo legacy pack, juz nie pamietam dokladnie, ktores z tych dwoch to bylo i bylo za darmo. Potem odpal H3, pobierz to samo i z automatu bedziesz mial miejscowki z H1 dostepne z poziomu trojki

Opublikowano

Ja już przeszedłem ale jeszcze wrócę jak skończę medium i desperados. Imo najlepsza część z trylogii, druga (posiadłość) i czwarta (Chiny) mapa zajebiste. Mendoza dosyć krótka. Ostatnia mapa to w zasadzie korytarz i jeszcze krótsza ale też fajna. Jak ktoś lubi skradanki i hitmany to pozycja obowiązkowa. 

Na kolejną część to sobie trochę poczekamy bo teraz io robi jakąś gierkę o 007.