Skocz do zawartości

Hitman 3

Voytec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 15.01.2021 o 23:29, Voytec napisał:

Jest :)

Myślałem o jedynce i dwójce, a teraz dopiero zobaczyłem, że wrzucałeś info o tym, że w trójce będzie platyna, spoko dla grających na Playstation. 

• Plusik 1
Opublikowano

Jest hype mocny, mam nadzieję, że szybko stanieje podobnie jak dwójka (1.5 miesiąca po premierze używki po 130zł były), bo budżet na Hitmana wczoraj poszedł niespodziewane w nowy akumulator :frog:

Opublikowano

Szkoda tylko, że map tak mało- 5 i ostatnia to dno i jeszcze brak dlc.:nvmnd: w sumie nie wiem czemu przeżywam jak na 40h z H1/2 ukonczylem w zadowalającej ilości razy 3 mapki, wiec keszcze sproo dobrego przede mna, ale moment w którym będę dochodził do ostatniego etapu będzie ciezki:(

Opublikowano

I jak wrazenia gra ktos? Ja na szybkosci skoncze z dwie gry ktore aktualnie mam rozgrzebane i w przyszlym tygodniu wjezdza lysy nie ma bata. Jak wczoraj w recce IGN zobaczylem ta miejscowke w Chinach i w Anglii to :obama: tylko ten Dubaj mi sie nie podoba, klimaty szklanych drapaczy chmur troche mi sie przejadly.

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

I jak wrazenia gra ktos? Ja na szybkosci skoncze z dwie gry ktore aktualnie mam rozgrzebane i w przyszlym tygodniu wjezdza lysy nie ma bata. Jak wczoraj w recce IGN zobaczylem ta miejscowke w Chinach i w Anglii to :obama: tylko ten Dubaj mi sie nie podoba, klimaty szklanych drapaczy chmur troche mi sie przejadly.

Ja się właśnie nim jaram bardzo :) Ale z tych zapowiedzi jak zobaczyłem Berlin to to chyba będzie moja ulubiona miejscówka. No bo gdzie o lepsze rejwy jak nie w Berlinie? :D 

Opublikowano
W dniu 17.01.2021 o 14:43, marcinwks napisał:

Dzięki.

Nie przejmowałbym się raczej fabula w Hitmanach, to nie RPG  cala fabule mozna strescic w 3 zdaniach.

Czy ja dobrze widze, ze Epic z 3ka daje od razu pierwsza i druga część?

Opublikowano

Jest ok. Ma przyjemny klimat i chętnie bym zobaczył taki film o 47. 

Ciekawe, czy filmowcy zorientują się kiedyś że film o Hitmanie nie musi być przepełniony akcja, a w zasadzie mógłby w nim nie paść nawet jeden strzał. 

Opublikowano
1 godzinę temu, estel napisał:

Właśnie ponoć w 3 fabuła jest dobra i warta zainteresowania (wg. ACG).

No i w 3ce masz w 5 zdaniach cala historie do tej pory, dlatego serio, jak ktoś ma ochotę zacząć od ostatniej części to nic nie straci.

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

No i w 3ce masz w 5 zdaniach cala historie do tej pory, dlatego serio, jak ktoś ma ochotę zacząć od ostatniej części to nic nie straci.

no straci całą masę fajnych misji :pawel: 

Opublikowano

Czy każda premiera dzisiaj to musi być taka porażka?

Premiera była wczoraj, a do teraz serwery nie działają. Granie offline mija się z celem... 

Udalo mi się załadować progress z H2 na ich stronę i teraz czeka mnie ściągnięcie go już w H3 ale trzeba czekać.