Skocz do zawartości

Hitman 3

Voytec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, maciucha napisał:

Kazdy czeka az cena spadnie :rayos:

240zl za 6 leveli? No chyba tylko najwieksi fani sie skuszą. 

Ale ponoć przy replayach te levele się jakoś remixują. Nie wiem do końca jak to działa, ale tak to zrozumiałem po recenzji ACG.

Opublikowano

Dwójka też miała w sumie 5 dużych leveli + malutka Nowa Zelandia, a spędziłem 100+ godzin ;) Czekam na wypłatę i na pewno też biorę. Ilość wyzwań na każdej mapie to spokojnie 10-12h na jedną bez poradników (chociaż czasem imho się nie da i odkrycie pewnych rzeczy to fart albo lizanie ścian).

Opublikowano
W dniu 30.01.2021 o 18:01, estel napisał:

Ale ponoć przy replayach te levele się jakoś remixują. Nie wiem do końca jak to działa, ale tak to zrozumiałem po recenzji ACG.

Może chodzi o rozmieszczenie przedmiotów jak i dodatkowe postacie przy głównych celach, ale takie coś było przy wyższych poziomach trudności już w jedynce czy dwójce.

Opublikowano
Spoiler

Włączyłem wczoraj Berlin i mimo, że siedzę tam już 2 godzinę to nadal końca nie widać. Z ciekawości sprawdziłem w poradniku ile przede mną i załamałem się jak bardzo przepastny jest to etap :dynia:

Nie powiem, że ten etap (Berlin) trochę mnie w tej grze zaskoczył pod tym względem :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy odpalając misje z poprzednich odsłon w Hitmanie 3, można wymusić w nich język polski? Sama trójka niestety polonizacji nie otrzymała, a dwie poprzednie gry z serii faktycznie miały polskie napisy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A jak ten Dubaj odpalić? Ja mam tylko nightcall, a za reszta musiałbym zapłacić.

E: wszystko jasne,trzeba było założyć konto ioi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Albo w tym kraju nikt pudełka nie kupił, albo przez cross-platform gra nie chcę tanieć więc w końcu kupiłem kluczyk :( Ale warto było, Dartmoor jest genialne, klimat wylewa się z każdego pokoju, świetne zabójstwa, jeszcze lepszy patent z rozwiązywaniem zagadki rodzinnej niczym Poirot :banderas:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Od dzisiaj na PSStore można kupić edycję standardową i deluxe przecenione o 50% w ramach letniej wyprzedaży. 

Zauważyłem też, że można wykupić Access Pass, który da dostęp do lokacji z 1 i 2 części. Pytanie do lepiej zorientowanych: czy w tym przypadku nie muszę mieć poprzednich części zainstalowanych?

Opublikowano

Nie musisz, ściągasz ze sklepu lokacje z 1 i 2 częsci jako dodatki do trójki. Polecam, lokacje w trójce są świetne ALE mają dla mnie ogromną wadę - tylko po 3 misje fabularne w każdej lokacji, co jest śmiesznie mało w porównaniu do 7-8 na każdej mapie w poprzednich cześciach.

• Plusik 1