KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 5 czerwca Udostępnij Opublikowano 5 czerwca Ciekawe, że kluczyki latają już po 99 zł, a nie było nawet premiery... Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 5 czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 43 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ciekawe, że kluczyki latają już po 99 zł, a nie było nawet premiery... na 100 pro w pełni legitne preordery już można przecież składać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 5 czerwca Udostępnij Opublikowano 5 czerwca będzie grane.......jak już będzie za grosze w którymś steam summer/winter sale Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca Gdzieś tam widziałem, że nie będzie zupełnie kupowania domów i garaży Bez sensu, w pierwszym TDU to był mega ficzur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 22 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ciekawe, że kluczyki latają już po 99 zł, a nie było nawet premiery... Gra na start kosztuje 259 w zwykłej wersji to pewnie przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca TDU2 na zawsze w serduszku i mój ulubiony samochodzik audi TT cabrio w wersji US, które jest marzeniem każdego moto maniaka. O to chyba nawet mozna dostać w realu: https://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-TT-RS-Roadster-2.5TFSI-S-tronic-quattro/vhc:car,ms1:1900_35_,vcg:cabrio/pg:vipcar/328064999.html Ale wracając do gry to wygląda bardzo drewnianie aktualnie. Jak za 49,99zł z koszyka w biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 26 minut temu, Square napisał(a): Gra na start kosztuje 259 w zwykłej wersji to pewnie przez to. Nawet w kluczowniach takie gry z reguły za ~200 zł, no pewnie lepiej ukradli :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca Pobrałem demko. Gra wygląda i działa jak jakiś scam, serio. Unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 6 czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca każdy się łudził, nikt się nie zdziwił. szkoda marki, oj kurna jaka szkoda tej marki Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca (edytowane) Też mam super wspomnienia z TDU, ale chyba takie The Crew Motorfest to obecnie liga wyżej, nie wspominając o Forzie Horizon, no szkoda :/. Edytowane 6 czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca Podobno model jazdy całkiem ok... ale cała reszta to padlina. Tak w ogóle... mamy 2024 rok, ray-tracing staje się powoli standardem... a tutaj odbicia na samochodzie zrobione są jak w grze sprzed 2000 roku. Bitmapa, która obraca się i przesuwa i zmienia co jakieś 5 sekund / 100 metrów. Prawie jak w NFS4 z PSXa. Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca Kurde nie wygląda jakby tu jakikolwiek model jazdy był, wygląda jak jakiś Asphalt 9 na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca Ale wymagania do 4k i 60 fps, to pięknie popłynęli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca Gra wygląda słabo, chodzi słabo, demo do antyreklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca Optymalizacja zdecydowanie nie istnieje, strach pomyśleć, jak to będzie na konsolach działać i wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 260 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca Widać, że twórcy mieli jakiś pomysł ale wygląda to FATALNIE. Faktycznie jak gra mobile, a nie PS5. Mało rzeczy w światach mnie tak wkurwia jak kanciaste przedmioty, które powinny być idealnie okrągłe (kierownica, felgi…), a tutaj to wszystko jest. Druga sprawa, spójrzcie na lusterko wsteczne - render to chyba 5 fps. Postacie okropnie plastikowe, a mogli zrobić super dopieszczone bo przecież są oskryptowane max. Wg twórcy to coś ma konkurować z GTA? xD Chyba GTA 2. Kto to kupi? Chyba nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca Na 4090 z dlss jakość, nie mam nawet 50 fps w 4k, a jednocześnie gra wygląda trochę gorzej niż Asphalt 8... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 156 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Ja to widziałem tylko na YT i oprócz powszechnych pustek na ulicach, to chyba wygląda ok. Grafa taka sobie, chociaż mam wrażenie, że neony i roślinność wyglądają spoko. Całość to taka wersja Alpha/beta, duuużo rzeczy do poprawy, jeśli podołają, może być bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Nie no kurwa, zajebista opinia bo typ widział gierkę na yt. Kisne... Weź idź kup najwyższą wersję żeby zarobili odpowiednio dużo! Gra wygląda jak gówno, działa jak gówno, ma gameplay składający się z wielu pojedynczych gówien i dokładnie takim samym gównem będzie na i po premierze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 156 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca (edytowane) 26 minutes ago, PiPoLiNiO said: Nie no kurwa, zajebista opinia bo typ widział gierkę na yt. Kisne... Weź idź kup najwyższą wersję żeby zarobili odpowiednio dużo! Gra wygląda jak gówno, działa jak gówno, ma gameplay składający się z wielu pojedynczych gówien i dokładnie takim samym gównem będzie na i po premierze. Nie ekscytuj się tak, jak tylko demo będzie dostępne do pobrania na PS5, na pewno je sprawdzę osobiście i wyrobię sobie bardziej precyzyjną opinię. Na ten moment na pewno przemawia do mnie fakt, że jest to gra bez wodotrysków i fajerwerków jak Forza Horizon czy The Crew. Druga sprawa, seria jest oparta o doświadczanie jazdy autami w ich oryginalnej formie, czyli znowu efekciarstwo w postaci 2000hp tuningu raczej nie będzie tu możliwe. Trzecia rzecz, jak to widzę, to włącza mi się tryb nostalgii i pojawiają się wspomnienia z rewelacyjnego TDU Trzymam więc kciuki, jeśli poprawią to i owo, to może nawet będzie zakup premierowy! Edytowane 8 czerwca przez Masamune 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 27 minut temu, Masamune napisał(a): Trzymam więc kciuki, jeśli poprawią to i owo, to może nawet będzie zakup premierowy! Musieliby grę na nowo napisać Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca To wygląda jak PS3 gra odpalona na emulatorze w 4K Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Otoczenie z PS4, samochody z PS3 (mała ilość polygonów), odbicia na samochodach z PS2... a to wszystko przy wymaganiach z PS6 (dla 4K60). Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 969 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca @Emet Zapomniałeś o lusterkach przy widoku z kabiny. Rage Racer ma nawet lepiej zrobiony ten element. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 732 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Oglądając to na telefonie wygląda jak podrasowane Real Racing (taka gierka na androida), tyle że w mieście, a nie na torach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi