Emtebe 2 576 Opublikowano 15 września 2024 Opublikowano 15 września 2024 (edytowane) Wczoraj późnym wieczorem serwery wróciły, chwilę jeszcze zagrałem. Za to dzisiaj znowu kaplica. Powtórka z rozrywki. Nic nie działa. Edit. Coś ruszyło, pojechałem do garażu ponownie ulepszyć auto... A tu kaplica. Po wygraniu nowej części trzeba czekać na odpowiedź serwera... Który znowu leży. Zatem od 10 minut kręci się kółko postępu, abym mógł wybrać nową część do auta xD Nawet przy wyborze części musicie być on-line xD Edytowane 15 września 2024 przez Emtebe Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 15 września 2024 Opublikowano 15 września 2024 Może ta gra ma jakiś system ulepszania grafiki z chmury, która xbox kiedyś tam się chwalił xd Cytuj
Emtebe 2 576 Opublikowano 15 września 2024 Opublikowano 15 września 2024 (edytowane) Dla mnie jest niepojęte jak można zrobić grę always online nie mając na to jakiejkolwiek infrastruktury. Te serwery, tej kurwy kYLOTONN to pewnie jeden pc z Windows 3.1 stojący w piwnicy. Dramat. @Roger ciekaw jestem recenzji tego gówna w Szmatławcu. Jak gra nie zdobędzie odznaki "konesera brązu" to zwątpię. Możecie w nagłówkach akapitów użyć moich opinii na temat tego gówna. Boli granie w to gówno coraz bardziej. Jak to ubogo wygląda to głowa mała. Odpaliłem dzisiaj dla przypomnienia The Crew Motorfest i tam jest pięknie, jest wciąż elegancko. A tutaj? GÓWNO. Edytowane 16 września 2024 przez Emtebe Cytuj
panborysek 59 Opublikowano 24 września 2024 Opublikowano 24 września 2024 (edytowane) Grałem 15h, grafika z ząbkami, błąd na błędzie (serwery wywalają z wyścigu) , model jazdy może nie najgorszy, testowałem z 6 samochodów, wszystkich jest około 100, ale np. może ci wywalić samochód w powietrze, wyleci na prostej drodze koziołkując, pojawianie się aut 5 metrów przed tobą jadąc pod prąd, samochód nie podjedzie pod mała górkę, nawet z oponami terenowymi, nieczytelność mapy, małe litery/cyfry/czcionka, ogólna nieczytelność grafiki. Grindowanie reputacji do u.rania, aby odblokować dalsze wyścigi fabularne/poboczne, dźwięki przeciętne carsów, muzyka ok. Grafika 5, grywalność 5, Sound - 7, może jeszcze pogram z 2h, ale ja lubię wszelkie ścigałki to dlatego. Gra przeciętna, nie dorównuje Forzie oraz The Crew. To moje spostrzeżenia z wersji PS5 tryb wydajności. Gra potrafi wyglądać ładnie na screenach, być może na dużym calarzu na mocnym PC jest inaczej, oby. Edytowane 24 września 2024 przez panborysek Cytuj
Mustang 1 777 Opublikowano 24 września 2024 Opublikowano 24 września 2024 Hmm, czyli na razie kupa, ale jeśli wywalą kiedyś wymóg always online i poprawią bugi, to może kupi się w promce żeby poeksplorować mapę i trochę pojeździć. 1 Cytuj
Masamune 185 Opublikowano 14 października 2024 Opublikowano 14 października 2024 Oglądałem filmiki z kanału niżej, gość chyba gra w trybie Quality i wygląd to całkiem przyzwoicie. Nagrania świeże, więc raczej po ostatnim patchu. 1 Cytuj
Masamune 185 Opublikowano 17 października 2024 Opublikowano 17 października 2024 Tu dla odmiany tryb Performance: Imo wygląda bardzo dobrze. Jeszcze tylko żeby graczy było więcej... Cytuj
Emtebe 2 576 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 Pany, wyszła jakiś czas temu aktualizacja, ponad 35GB. Dodano nową wyspę, Ibiza. Gra zyskała też poprawę grafiki. Ogólnie dużo dobrych zmian. Gra ktoś w to, czy skutecznie wszystkich zniechęciłem? Cytuj
Masamune 185 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 (edytowane) Na Reddit wrzucali info, że miał być dostępny darmowy trial od dzisiaj, ale na razie nic nie widać w PSStore. Z chęcią bym sprawdził na Pro. Edit: Jest darmowa wersja próbna, można pobierać! Edytowane 27 grudnia 2024 przez Masamune Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 O zaraz ściągnę. Motorfest mnie bardzo zawiódł pacingiem, ale tutaj nie oczekuje też cudów Cytuj
Patapon 46 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 Takiego guana to dawno nie widziałem, że podczas wyboru postaci nie mogę ruszyć gry do przodu bo błąd ściągania ryjca z serwera czy uj wie co. Festyn klauniarstwa w ich wykonaniu. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 27 grudnia 2024 Opublikowano 27 grudnia 2024 Pobieram, ale ocena userowna psn jest druzgocąca 1 Cytuj
Masamune 185 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 (edytowane) Pograłem, nie sądziłem że to wygląda aż tak źle. Miasto niczym z generatora bazującego na mapach Google, pustki wszędzie, brzydka grafika. Fizyka jazdy zdecydowanie wypada najlepiej, chociaż gra ma problem z kierownicami, gdzie ma odgórnie narzuconą jakąś dziwną krzywą reakcji dla sterowania, prawdopodobnie przeniesioną na żywca z pada o zupełnie innym "przełożeniu". Zamiast wydawać drugi sezon, powinni zapieprzać i naprawiać błędy, bugi, poprawiać grafikę. Edytowane 28 grudnia 2024 przez Masamune Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 Ja nie pogralem bo nie dalo rady wyjść wczoraj z kreatora postaci bo serwer mial "blad" Cytuj
Emet 1 107 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 (edytowane) Zagralem pół godziny (chociaż... w tym tworzenie profilu i 10 min czekania na połączenie z serwerem, czyli samej gry z 15 minut) i coż można powiedzieć... Najkrócej: ta gra jest męcząca. Po tych 15 minutach nie chciało mi się już więcej. Gra w to nie sprawia żadnej satysfakcji. Wszystko jest nijakie i zrobione na pół gwizdka. Model jazdy jest znośny ale też taki... "płaski", a kolizje i to co się czasem dzieje z samochodem po szybkim wjeździe na krawężnik lub małą barierkę to komedia. Graficznie też jest bieda i niedopracowanie. Miasto jak wyżej wspomniano wygląda jak generatora. Oświetlenie (przynajmniej w nocy czy o świcie, bo do dnia nie doczekałem) praktycznie nie istnieje. Jakby coś takiego wyszło w erze PS2 czy nawet PS3 mogłoby odnieść sukces. Dziś przy istnieniu Forzy Horizon czy Motorfesta nie wiem po co w ogóle coś w takim stanie zostało wydane... Edytowane 28 grudnia 2024 przez Emet 1 Cytuj
Masamune 185 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 Ja pograłem dłużej i jednak nie jest tak źle jak mi się wydawało. Grafika ma swoje momenty, czasami wręcz zachwyca klimatem, jak np ulewa, noc, neony, kałuże i mokra karoseria auta. Bardzo klimatycznie. Wyścigi zazwyczaj mają porę dnia ustawioną tak, żebyśmy oglądali ładne widoczki, to ten początkowy fragment gry jest mocno nijaki. Trasy bywają mega skomplikowane, bardzo łatwo jest przeoczyć punkt kontrolny między kontenerami czy na zjeździe z trasy szybkiego ruchu. Model jazdy choć dziwny to ma jedną bardzo fajną cechę - karze gracza za brak czystej jazdy, trzeba zapomnieć o jeździe na skróty, ścinaniu zakrętów czy odbijaniu się od band. Tytuł na prawdę kontrowersyjny i zdecydowanie niewystarczająco dopieszczony. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Ja wylaczylem po pierwszym evencie. Dlaczego znowu zaczyna się tymi nudnymi furami pokroju lambo? Aktualnie mamy do wyboru całą game fajnych hot hatczy i aut nizszego szczebla sprzed 20lat - a oni zawsze walą te super auta jakby inne marki nie istniały. Taki dopakowany hyundai i40 na dopałce rozyebal by to lambo na prostej i rozgromił po polu. Tak ta gra jeszcze może wyróżniała by się autami, a tak to jest kolejna forza horizon od szablonu - do tego nie udolnie zrobiona. Początek ciekawie zrobiony, ale dobór aut nie zachęca do czegokolwiek. Super auta to nuda motoryzacyjna nawet w realu (jeśli chodzi o modele po 2015 roku) Sam model jazdy jest poprawny (tak jak byl i w wrc od tego samego studia). Ale na litość boska - można bylo coś oryginalnego wykrzesać z tej marki zamiast kopii lepszych od siebie. Cytuj
Masamune 185 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 (edytowane) O to chodzi, że gra robi fatalne pierwsze wrażenie i bardzo łatwo wydać nie koniecznie sprawiedliwy osąd. Nabiłem w weekend jakieś 10h, wbiłem 20lvl, zobaczyłem więcej niż widać na pierwszy rzut oka. - fizyka jazdy daje radę - offroad to poziom niemal ostatniego WRC, bardzo przyjemne granie zarówno na padzie jak i na kierze - asfalt nabiera kolorytu, gdy odblokujemy możliwość robienia własnych setupów aut, domyślne wypadają różnie. - Problemy z kierownicą można rozwiązać wymuszając ograniczony kąt obrotu - Grafika nie jest najgorsza, pierwsza mapa - Hongkong ma parę słabszych momentów w obszarach mocno zurbanizowanych, tam gdzie pojawia się zieleń jest znacznie lepiej , z kolei Ibiza to w ogóle bajka , mniejsza mapka prawie jak z innej gry - Ai wypada dość naturalnie, wyścigi są ciekawe, przeciwnicy popełniają błędy, rubberbanding jest chyba obecny ale imo działa na korzyść, jest dynamicznie i nie ma nudy podczas ścigania Jak tylko cena spadnie poniżej 150zł - biorę. Edytowane 30 grudnia 2024 przez Masamune 1 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Sprawdziłem liste aut i powiem tak - nie zachwyca https://testdrive.fandom.com/wiki/Category:Vehicles_in_Test_Drive_Unlimited_Solar_Crown Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi