genjuro 84 Opublikowano 4 lipca Udostępnij Opublikowano 4 lipca Jak myślicie, w finalnej wersji, dodadzą ludzi, trochę życia na ulicach, czy będzie taki ghost town? Nie wiem jak innych, ale strasznie mnie to razi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 4 lipca Udostępnij Opublikowano 4 lipca Wiele gier wyścigowych, często nawet tych dzisiaj legendarnych, ma lub miała pustawe miasta, mnie to szczególnie nie razi. Dawać to, jeśli nie będzie crapem 3/10 to zagram, wyścigówek w otwartym świecie nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 260 Opublikowano 4 lipca Udostępnij Opublikowano 4 lipca 54 minuty temu, genjuro napisał(a): Jak myślicie, w finalnej wersji, dodadzą ludzi, trochę życia na ulicach, czy będzie taki ghost town? Nie wiem jak innych, ale strasznie mnie to razi... 7 minut temu, Mustang napisał(a): Wiele gier wyścigowych, często nawet tych dzisiaj legendarnych, ma lub miała pustawe miasta, mnie to szczególnie nie razi. Optyka się zmienia wraz z upływem czasu. Po kilkumiesięcznym graniu w Unbounda również brakuje mi ludzi na ulicach w tym trailerach. Skoro nawet seria NFS (czyli napopularniejszy Arcade) się na to się zdecydowała - to wymusza ruch na przeciwniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 4 lipca Udostępnij Opublikowano 4 lipca 1 minutę temu, HenrykIggO napisał(a): Po kilkumiesięcznym graniu w Unbounda również brakuje mi ludzi na ulicach w tym trailerach W Unbound mi właśnie dziwnie to wyglądało z tymi przechodniami. W GTA jasne, ale w wyścigach lepiej chyba bez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 4 lipca Udostępnij Opublikowano 4 lipca Ja mam w sumie gdzieś czy to będzie lepsze od współczesnych odsłon Forzy (lol), NFS’a czy The Crew dopóki będzie grywalne, bo i tak za mało wychodzi takich gierek, plus mam w ostatnich latach tendencję do dobrej zabawy przez kilka(naście) godzin, kiedy odkrywam świat gry, a po objechaniu wszystkiego już znacznie mniej motywuje mnie czyszczenie mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 260 Opublikowano 4 lipca Udostępnij Opublikowano 4 lipca 7 minut temu, Square napisał(a): W Unbound mi właśnie dziwnie to wyglądało z tymi przechodniami. W GTA jasne, ale w wyścigach lepiej chyba bez. No niestety, w przeciwieństwie do GTA - Unbound kierowany jest do dzieciaków. O żadnym rozjeżdżaniu przechodniów więc nie może być mowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 12 lipca Udostępnij Opublikowano 12 lipca W sierpniu ma być demo dla konsol Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 12 lipca Udostępnij Opublikowano 12 lipca Przyda się. Graficznie już wiadomo, że padlina ale ciekawi mnie model jazdy. Na konsolach ma być... 1080p / 60fps lub 1440p / 30fps. Także tak... Oprawa graficzna to mix PS3 i PS4, a mimo to taka niska rozdzielczość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Miesiące mijają, a to nadal wygląda jak gówno Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 260 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Może nie wygląda jak gówno, ale na pewno jak gra na smartfony, a nie nowe konsole. Podobna jest do recenzowanej w ostatnim Extremie Asphalt Legends Unite. Dlaczego to nie wyszło tylko mobilnie - nie wiem… Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia I dalej ghost town strasznie mnie to razi. Traktuję to jak zwykłe niechlujstwo i lenistwo programistów. Jak oni chcą budować immersję jak jedziesz samochodem przez centrum miasta wyglądającego jak w czasie epidemii... Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 410 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia (edytowane) Powoli coś tam poprawiają. Przynajmniej tak się wydaje po filmie. Pewnie walczą o projekt bo odbiór tego co do tej pory pokazali był raczej średni. Ogólnie trzymam za nich kciuki. Edytowane 20 sierpnia przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Wszystko improved. Ale to będzie sztos Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Na pudełku powinni dodawać znaczek WBI - will be improved Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Liczyłem na publiczne demo, ale wygląda na to, że to tylko ta beta dla preorderowców... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Ta gra pewnie i tak sie sprzeda bo jest boom na Forze Horizon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Test Drive Unlimited Solar Crown, Ps5 - hype na gaming w ten tytuł jest po prosty zbyt potężny, by móc to opisać! Najgorsze jest to, że mam trzy opcje wyścigówek dedykowanych pod Ps5 do kupienia, a budżet zezwala mi tylko na jedną z nich. Są to: Test Drive Unlimited Solar Crown, The Crew Motorfest, Gran Turismo 7. Oczywiście, że największe ciarki i ekscytację wywołuje u mnie wychodzący niedługo ,,Test Drive": po pierwsze wybornie odwzorowany Hongkong, po drugie potężny silnik graficzny i gra zrobiona (tak mi się wydaje po screenach i gameplayu widzianym bezpośrednio na konsoli Ps5, w UHD na 85-calach) perfekcyjnie w każdym aspekcie, po trzecie intrygująca mechanika rozgrywki i fabuła. To wygląda po prostu zbyt pięknie. A pozostała dwójka z tych gier... też kusi: Motorfest, bo dzikość rozgrywki i różnorodność, Gran Turismo, bo... to w końcu Gran Turismo i Sony. I co tu wybrać? Chyba ,,Test Drive"? Cena za nówkę w miarę ok, edycja Gold czy tam Deluxe też ujdzie. 3 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Hey Niko! Its your cousin Roman, lets go bowling 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Pomijając kolesia który to chciał "zademonstrować", takie easter eggi były w grach od 20 lat, a co gorsza, były zrealizowane w dużo lepszy sposób. Chińczycy bardzo chcą, ale coś im nie idzie. Ja naprawdę chcę, żeby wszystkie gry były świetne i dobre i żeby devi zarabiali kasę, a konsumenci cieszyli się z grania. No ale nie wszystko jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 1 września Udostępnij Opublikowano 1 września Pokazali content na przyszłość w tym kupowanie domow, druga mape (Ibiza). Wygląda, że klasycznie może to być spoko gra, ale gdzieś za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 3 września Udostępnij Opublikowano 3 września Strajk w studiu. Teoretycznie ma być bez wpływu na premierę, ale gra always online z problemami technicznymi w becie… no ja myślałem nawet, żeby im rzucić kasy, bo WRC od KT lubiłem, ale teraz się definitywnie wstrzymuję. https://www.pushsquare.com/news/2024/09/test-drive-unlimited-developer-joins-spiders-in-strike-against-nacon Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 3 września Udostępnij Opublikowano 3 września Jak dla mnie nie czuć aktualnie klimatu Test drive'a. Pamiętam, że w dwójce było dużo zwykłych aut, którymi mozna było całą grę przejść (nie trzeba było tych obrzydliwych hiper aut kupować). Ciekaw jestem jak tutaj bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 3 września Udostępnij Opublikowano 3 września Przecież w TDU2 dalsze części kariery były oparte o najszybsze samochody w grze, typu Bugatti, Koenigsegg, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września https://www.gtplanet.net/test-drive-unlimited-solar-crown-review-20240904/ No nie pyklo, dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września (edytowane) W recenzjach 6-7/10, meta 65, czyli mniej-więcej tyle co można się było spodziewać. Martwią poważne problemy techniczne, przerwy w dostępie usług sieciowych, itp. Cena na start niska, ale i tak powinna spadać bardzo szybko, także pewnie poniżej stówki do końca roku się kupi jeśli okiełznają problemy z połączeniem. Edytowane 4 września przez Chmielinski Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi