Emtebe 2 524 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września (edytowane) Wczoraj późnym wieczorem serwery wróciły, chwilę jeszcze zagrałem. Za to dzisiaj znowu kaplica. Powtórka z rozrywki. Nic nie działa. Edit. Coś ruszyło, pojechałem do garażu ponownie ulepszyć auto... A tu kaplica. Po wygraniu nowej części trzeba czekać na odpowiedź serwera... Który znowu leży. Zatem od 10 minut kręci się kółko postępu, abym mógł wybrać nową część do auta xD Nawet przy wyborze części musicie być on-line xD Edytowane 15 września przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września Może ta gra ma jakiś system ulepszania grafiki z chmury, która xbox kiedyś tam się chwalił xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 września Udostępnij Opublikowano 15 września (edytowane) Dla mnie jest niepojęte jak można zrobić grę always online nie mając na to jakiejkolwiek infrastruktury. Te serwery, tej kurwy kYLOTONN to pewnie jeden pc z Windows 3.1 stojący w piwnicy. Dramat. @Roger ciekaw jestem recenzji tego gówna w Szmatławcu. Jak gra nie zdobędzie odznaki "konesera brązu" to zwątpię. Możecie w nagłówkach akapitów użyć moich opinii na temat tego gówna. Boli granie w to gówno coraz bardziej. Jak to ubogo wygląda to głowa mała. Odpaliłem dzisiaj dla przypomnienia The Crew Motorfest i tam jest pięknie, jest wciąż elegancko. A tutaj? GÓWNO. Edytowane 16 września przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
panborysek 54 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września (edytowane) Grałem 15h, grafika z ząbkami, błąd na błędzie (serwery wywalają z wyścigu) , model jazdy może nie najgorszy, testowałem z 6 samochodów, wszystkich jest około 100, ale np. może ci wywalić samochód w powietrze, wyleci na prostej drodze koziołkując, pojawianie się aut 5 metrów przed tobą jadąc pod prąd, samochód nie podjedzie pod mała górkę, nawet z oponami terenowymi, nieczytelność mapy, małe litery/cyfry/czcionka, ogólna nieczytelność grafiki. Grindowanie reputacji do u.rania, aby odblokować dalsze wyścigi fabularne/poboczne, dźwięki przeciętne carsów, muzyka ok. Grafika 5, grywalność 5, Sound - 7, może jeszcze pogram z 2h, ale ja lubię wszelkie ścigałki to dlatego. Gra przeciętna, nie dorównuje Forzie oraz The Crew. To moje spostrzeżenia z wersji PS5 tryb wydajności. Gra potrafi wyglądać ładnie na screenach, być może na dużym calarzu na mocnym PC jest inaczej, oby. Edytowane 24 września przez panborysek Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Hmm, czyli na razie kupa, ale jeśli wywalą kiedyś wymóg always online i poprawią bugi, to może kupi się w promce żeby poeksplorować mapę i trochę pojeździć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 157 Opublikowano 14 października Udostępnij Opublikowano 14 października Oglądałem filmiki z kanału niżej, gość chyba gra w trybie Quality i wygląd to całkiem przyzwoicie. Nagrania świeże, więc raczej po ostatnim patchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 157 Opublikowano 17 października Udostępnij Opublikowano 17 października Tu dla odmiany tryb Performance: Imo wygląda bardzo dobrze. Jeszcze tylko żeby graczy było więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi