Skocz do zawartości

Far Cry 6

Featured Replies

Opublikowano

Osobiscie liczylem na ta czesc. Liczylem ze wprowadz jakies wieksze zmiany na +, klimat Kuby mi pasuje, ale po tym co widzialem dalej jada kopiuj, wklej. Ja podziekuje. 

• Odpowiedzi 405
  • Wyświetleń 43,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Opuszczenie pierwotnej wyspy zwanej tutorialem bardzo, ale to bardzo dobrze mi zrobiło. Autentycznie nie chciało mi się dalej brnąć przez bagniste ziemie przedYary.   Ale po opuszczeniu gówn

• No dobrze. Najnowszy Far Kraj ukończony. Sytuacja wygląda następująco. Jeżeli ktoś lubi tę serię, to śmiało może atakować. Otrzyma (bardzo) dobry tytuł z porządną oprawia audiowizualną. Jeżeli ktoś gr

• No co tu pisać, grałeś w jednego FC to grałeś we wszystkie. Mapa jest bardzo duża, wg mnie za duża. O ile na początku jesteśmy na małych wyspach to spoko, wszystko takie skondensowane. Ale jak trafiłe

Opublikowano

Też jestem mocno rozczarowany. Takie trochę Far Cry: New Dawn, ale mniej cukierkowe. Jestem sceptycznie nastawiony. Pewnie trzeba będzie poczekać na jakąś przecenę i po prostu przejść. Jedyny Far Cry jakiego kupiłem za pełną cenę, to już legendarna trójeczka.

Opublikowano

Piątki nie przeszedłem mając ją za darmo, tak że ten. Ubi ogolnie podziękowałem już dawno. Gry wydmuszki.

Opublikowano

To już dawno temu przestało być śmieszne. Po trójce skończyły się pomysły na rozgrywkę. Wezmę za kilka lat, na grubej promocji.

Opublikowano

Ciekawe czy Rojo się pozbiera po złamaniu NDA, ale szacun bo ludzie na świecie posłuchali trochę pierdolenia po Polsku XD

Opublikowano

poprawcie mnie jeśli źle pamiętam ale w FC5 też już można było wybrać płeć naszej postaci?

Opublikowano
11 godzin temu, Figuś napisał:

mirror

https://cos.tv/videos/play/28210637340971008

Tak głupi gamplay że chyba to będzie mój pierwszy FC od trójki

XD

Ej, ale to jest naprawdę zajebiste xD

Far Cry 6 mortar https://imgur.com/gallery/RlVTC8y

haha, jak widać patent z płytami nie będzie odosobniony, mi się takie jajcarskie podejście bardzo podoba. 

Opublikowano
14 minut temu, Colin napisał:

poprawcie mnie jeśli źle pamiętam ale w FC5 też już można było wybrać płeć naszej postaci?

Tak, sam grałem babą hehe

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

Tak, sam grałem babą hehe

ja też boją wieśniaczką z tego pamiętam. dobrze więc kojarzyłem, nie wiem skąd gościu w tym filmiku wyskoczył z tekstem z pierwszy raz. w new dawn chyba też :philosoraptor:

Opublikowano

Ale czego wymagasz od każuali Colin? Tacy ludzie grają w to co dostaną od wydawców a i tak pewnie w większości przypadków tylko zrobią fotkę/materiał i odpalą, a potem widać 0 trofeów/osiągnięć zdobytych. 

Opublikowano

20200524_054351.thumb.jpg.d5bb471578c57468545373e8b775eb99.jpg

W piąteczkę też grałem kobitką, taką dzikuską biegającą z pumą i tą towarzyszką która strzelała z łuku. Zatrzymałem się gdzieś w 2/3 gry bo niestety Ubi robi męczące gierki i niewiele z nich byłem w stanie przejść od początku do końca na raz (Ass Black Flag i Immortals). Widziałem zajawki części szóstej, niby klimat fajny bo Kuba, znowu dżungla ale nie.. tym razem nie dam się nabrać. Nie wezmę się za kolejną część dopóki nie uporam się z FC5.

Opublikowano

Nawet nie wygląda to źle. Jest nawet jakieś miasto. Tylko robią z tego jakieś takie głupkowate saints row. Jet packi i łuki a la rambo 2. Pewnie kolorowe bronię też będą i czapeczka clowna w customizacji. 

Btw fc na steamie na promo za 12 zł. :)

Opublikowano

HLmhaTO.gif

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Nareszcie ktoś pomyślał o niepełnosprawnych psach, jak widać dopiero nowy Just Cause zauważył ten problem.

Opublikowano

Ostatni FC jaki grałem to był Primal i liczyłem, że zrobią fajną część i zagram.

Qrwa ale pastgenowy crap i jeszcze piszą, że mapa największa ever, co za dauniusze, przecież to nie powód aby gra była lepsza, a wręcz przeciwnie  :(

Gdyby to była najmniejsza mapa ever to już jakiś argument

Ciekawe kto tam prowadzi ten cały majdan i podejmuje decyzje

Opublikowano

Graficznie to to wygląda next genowo, ale gameplay to era ps3. Jak nei będize daungoradu to dla graficzki można by zagrać.

Opublikowano

Jak to wygląda nextgenowo to ja już czekam na kolejne nextgeny  :pawel: