Szajka 407 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Godzinę temu, mario10 napisał: Rozumiem, że są fani tej gry, ale jest tyle świetnych gier do ogrania, że na ubigry szkoda czasu. Fixed Cytuj Odnośnik do komentarza
teamdox 64 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Jak wasze wrażenia po pokazie gry? Muszę przyznać, że liczyłem na to że mnie zachęcą, a tym czasem to co zobaczyłem sprawiło że odechciało mi się. Liczyłem na jedną z mocniejszych premier tego roku, zwłaszcza że odpuściłem sobie 5 cześć. Wygląda to bardzo słabo i na pewno nie zapłacę za to pełnej kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 (edytowane) Mam te same odczucia. Miałem grę w planach, ale odpadam. Grafika myślałem, że będzie lepsza i nie interesuje mnie jakaś youtubowa kompresja, bo na tym samym youtube widzieliśmy nowego Ratchet, Czy Horizon 2 oraz Forza Horizon i robiły efekt wow. Dodatkowo po piątce oprócz zmiany klimatów to tak jakby oglądam to samo w co grałem właśnie w piątkę. Edytowane 1 września 2021 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Nie oglądałem całości pokazu ale to co widziałem jakoś też mnie za bardzo do siebie nie przekonało. 5 część kupiłem za 50 zł sporo po premierze i byłem pozytywnie zaskoczony (nie grałem w 3 i 4) stosunkiem ceny do jakości. Tutaj nie będzie żadnej rewolucji, a gra może nadrobi klimatem. Sprawdzę ją jak będzie sporo taniej albo w usłudze ubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Przed od 3 zmiany są kosmetyczne. Masz piaskownice, masz złego, jego armię i wieże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 No i to jest śmieszne, bo wychodzi co 3-4 lata, a zmian co kot napłakał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Nie napiszę nic nowego, jeżeli wspomnę, że FC3 mnie zachwyciła (ale to nie znaczy, że chcę do tej gry wrócić), później długo nic i zagrałem w FC5, które bardzo mi podpasowało, przede wszystkim za różnorodność aktywności (wkręciłem się w łowienie rybek), pojazdy latające i 3 naprawdę zróżnicowane regiony. Po jakimś czasie przeszedłem jeszcze Primal, w tym wypadku miałem dość mieszane uczucia, ale było to już coś innego. Niedawno ukończyłem FC4 i jak to w grach Ubi - świetnie napisani i zagrani bohaterowie, ale sama gra jakaś taka nijaka, nie miałem zupełnie ochoty zwiedzać świata, odkrywać lokacji, aktywności poboczne miałkie i powtarzalne. Tak naprawdę przejechałem tylko główną fabułę, która zupełnie mnie nie wciągnęła. W moim odczuciu z FC4 na FC5 widać spory progres, oczywiście jest to ten sam schemat otwartego świata, ale według mnie bardziej dopracowany i stonowany. Zobaczymy, czy FC6 czymś zaskoczy, zagram gdzieś za pół roku, bo wcześniej miejsca w grafiku brak Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Gameplay, jeśli chodzi o otwartą walkę, wygląda soczyście. Ale oczywiście trudno się doszukiwać rewolucji. Ja się na pewno skuszę, ale poczekam, aż gra stanieje. Także "one day" Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Mogli dołożyć jakiś system osłon. Mniej arcadowe akcje, a raczej wolniejsza wymiana ognia, jakieś taktyczne elementy. Opcjonalny kompan do wysyłania go na flankę, drugi do zabezpieczania ogniowego, kiedy główny bohater wykonuje jakąś akcję itp Ale katjusza na plecach, to nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Co Ty chcesz z tego XCOM zrobić? Przecież to Farkraj, najbardziej dotknięta "kopiujwkleizmem" seria UBI. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Ale też seria ubi z najlepszym gameplayem razem z GR. Strzelanie pif paf widocznie ciężko im spierdolić i mają zawsze ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 No tak nie bardzo OK bym powiedział, bo akurat strzelanie w FC od trójki wzwyż jest pozbawione jakiegokolwiek fajnego feelingu, a ten pływający movement strasznie mnie irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Ja oczekiwał bym mocnych zmian, bo 5 była ok, a tu kilka pierdół dojdzie zaledwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 przeciwnicy z levelami i paskami zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Ale to już było w new dawn bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza
teamdox 64 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Najbardziej klimatyczna dla mnie była dwójka. Mimo że wkurzała respawnami to i tak najchętniej w tej części eksplorowalem świat, a aktywności pobocznych dużo w nim nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Fajny materiał o FC6 od TVGRY Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 W dniu 1.09.2021 o 13:14, teamdox napisał: Najbardziej klimatyczna dla mnie była dwójka. Mimo że wkurzała respawnami to i tak najchętniej w tej części eksplorowalem świat, a aktywności pobocznych dużo w nim nie było. Dwójka miała zajebisty trzon gry - strzelanie (plus to zacinanie się broni), eksploracja, jazda i sam afrykański klimat - strasznie mocno to robiło. Szkoda, że zjebali z tymi powtarzalnymi aktywnościami i tym niekończącym się respawnem czarnuchów za plecami. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 I malaria. I malaria w najbardziej niewygodnych momentach. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Malaria akurat sprowadzała sie do zażycia tabletek, których nie brakowało i stała sie taką sztuką dla sztuki z niemal zerowym wpływem na gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 6 września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 września 2021 No nie wiem, ja tam FC2 nie wspominam za specjalnie. Był to ciekawy eksperyment, ale sporo rzeczy nie zagrało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 7 września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 września 2021 Wiadomo, a po FC3 były same zachwyty i masa nagród, ale efekt uboczny był taki, że od tamtej pory UBI klonuje tę odsłonę do zrzygania, więc pewnie dlatego wspominam FC2 z taką nostalgią Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 3 minuty temu, ASX napisał: To się dotyczy chyba tylko wersji pudełkowych, bo cyfrowo to jest jedna chyba cena 69 euro za one i xsx i ps4 i ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 @Donatello1991 w pudełkach są takie same ceny, jak przy Valhalli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi