Boomcio 4 026 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Więcej tego samego, ale będzie motzno grane. Uwielbiam ubigierki i przechodzę je jak szur covida - minimum dwa razy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 8 września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 września 2021 Ja ostatnio pograłem w Far Cry 3 classic edition(wersja na series) , który był dodawany z Far cry 5. Grafikę jeszcze dałem radę przełknąć, ale tam jest taki (pipi)a lag, że celowanie to istny horror show. Jedyna gra, która tak dawała w dupe, problematycznym sterowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Ja próbowałem czwórkę i też mi się grać nie dało. Za to w dwójce świetnie mi się teraz strzela i nawet to śmiganie po mapie tak nie irytuje. Szóstki zamówiłem kolekcjonerkę, może dojdzie wcześniej to się będzie grało. I coś czuję, że rodem z ostatnich AC dadzą w patchu wybór noszonego/widocznego ubioru, skoro od tego są perki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Mnie w ubigierkach męczy mimo, że bawię się świetnie - ta powtarzalność, te posterunki co 200 metrów i napotykanie patroli. Taki element lekko zepsuł mi pamiętam rozgrywkę w bardzo dobrym Mad Maxie i Ghost of T. Tam też było ciągłe napotykanie patroli i non stop niepotrzebne, powtarzalne potyczki. Drugi minus ubigierek to model jazdy i fizyka pojazdów. Mocno do zaorania. Mogli by to w końcu przy szóstej części zmienić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 (edytowane) Tylko że walki w Cuszimie to poezja. W Farkraju bym wolał kamerę za pojazdami. Za to cutscenki w tpp akurat zmiana na plus. Edytowane 9 września 2021 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MarvelozaGrzybozaApoptoza Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 A do "Far Cry 5" to tematu nie ma na tym forum? Naprawdę jest to zaskakująco dziwne, zważywszy na fakt, że sporo osób jeszcze ogrywa ,,piątkę", zarówno na multi, jak i na singlu. Piszę też tego posta z uwagi na dość specyficzną rzecz, która z mojej perspektywy jako doświadczonego gracza konsolowego, ogrywającego FPSy post-apo/akcji/eksplorka, jawi się jako dość natrętna w "Far Cry 5" i ma odniesienie w wychodzącym niedługo "Far Cry 6". Chodzi o ogromną do eksploatacji przez tytułowego protagonistę, którym kierujemy, mapę rzeczywistości zaimplementowanej w grze... Łej Panie! Przemieszczanie się po połaciach jakiegoś tam zakątka USA, czy czegoś fikcyjnego - jakie to w ,,piątce" jest irytujące! Auta i quady - ich moc woła o pomstę do nieba. Jestem na początku gry i, co wstydz się przyznać, zdarzyło mi się raz, że nie zabiłem wrogów, gdy odbijałem tubylców; oni prawie dobili mnie, auto wybuchło i zostałem... daleko za wszelkimi punktami dostępu z mojej frakcji... I weź tu idź na piechotę. ... Ciekawe jak będzie w ,,szóstce". Część recenzentów (patrz gameplay pierwszych godzin rozgrywki) ma wątpliwości: że gra będzie zbyt duuuża. Fanatykom eksplorki to nie przeszkadza, jeszcze innym graczom też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Jest temat, użytkowniku Kraboburger ze Spongeboba. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Ostatni raz gralem w FC3 i byla to swietna czesc ze swietnym antagonista. 6 tez wyglada spoko. Zwlaszcza ze lubie Gustava - moze akurat mi podejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 W FC5 było chyba przywoływanie pojazdów, przynajmniej tych lądowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MarvelozaGrzybozaApoptoza Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 19 godzin temu, Rozi napisał: Jest temat, użytkowniku Kraboburger ze Spongeboba. Nie ma użytkownika, o którym mówisz. Był ktoś taki jak "Kraboburger_SpongeBoba"; niestety konto tej osoby zostało usunięte. Proszę pisać raźniej, a nie tworzyć wymysły. P.S. w "Far Cry 6" ciekawie prezentuje się wersja rozszerzona gry. Cyfrowo po jej zakupie, ponoć dostępny będzie ten pieseł ,,weteran", jakieś mega cudaczne dodatki i inne różności. Fizycznie w jakiejś opcji rozszerzenia dostępna będzie tylko jako taka figurka głównego antagonisty ,,szóstki". Trochę szkoda figurki pieseła: tak mi jej brak! Zapowiada się ciekawie; gra jak jazda na kwasie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Kurwa, co to za alter znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Nayebało alterów, jak grzybozy po deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 574 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Wyp.ier.dolić ich z forum, co alter to gorszy z coraz bardziej debilnym nickiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 17 minut temu, Wredny napisał: Kurwa, co to za alter znowu? mnie się kojarzy z tym kolesiem o nicku ostra martwica mózgowa czy coś takiego on zawsze pisał w temacie o nowym numerze Extreme'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Teraz, Ludwes napisał: ostra martwica mózgowa Na taką diagnozę to sam wpadłem, jak czytam te jego bezsensownie zawoalowane wypociny. Na poprzednim alterze robił to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Był autoklasyka, a to chyba ten Kraboburger, co usunął konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Zaczyna pisać swoją historię od nowa. Liczy, że tym razem nikt nie zauważy, że jest dzieckiem uwięzionym w ciele dorosłego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MarvelozaGrzybozaApoptoza Opublikowano 17 września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 września 2021 Dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 17 września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 września 2021 Może po wylewie? Ostatni FC który grałem to Primal i pograłbym se w coś takiego lajtowego, niech leci ten szybko z ceny bo wyspa fajna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 17 września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 września 2021 Ten "nowy" też zapowiada się na lajtowego dosyć. A mogli by Primal 2 zrobić z mega agresywnymi i krwawymi, brutalnymi motywami. Ale to ubi, oni raczej pójdą w róż i fiolet... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Quote Far Cry 6 Won't Feature Ray Tracing On PS5 and Xbox Series X Ray tracing will only be available on PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Po co cały ten szum o tych potężnych konsolach skoro coraz częściej czytam, że wersje konsolowe gier są wykastrowane? 4K -> 8K -> DWIEŚCIE PIĘĆDZIESIĄT SZEŚĆ K!!! Taaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Jakoś mnie to nie dziwi, nextgenowe konsole w końcu są ograniczane przez starsze generacje. Przyzwyczaiłem się już, że na PS5 możesz wybrać 4K, 30 fps, albo 60 fps z dynamicznym 4K, o ray tracingu cicho raczej w większości przypadków Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi