Donatello1991 1 409 Opublikowano 4 października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 października 2021 Z jednej strony do styczniowych i lutowych dużych premier czas i w coś by pograł, ale z drugiej po FC5 zbytnio mi się już nie chcę w FC. No, ale z blaku laku i tak pewnie wpadnie na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 544 Opublikowano 5 października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 października 2021 W dniu 3.10.2021 o 15:18, Boomcio napisał: Kurde, mam w co grać, bo zacząłem "ac unity" i dalej brnę w zarośnięte i skażone obszary w "chernobylite", ale łapię już lekkiego hajpa czytając o nowym far cry ( który już mam prawilnie zamówiony ). Też tak macie? Jeżeli ktoś lubi tę serie (mnie ona się podoba), to zapewne czeka na najnowszą odsłonę. Natomiast jeśli ktoś już lata temu machnął ręka na Far Kraje, to raczej nie ma czego tu szukać. Tak jak na poprzedniej stronie napisał pan devilbot - to dobre strzelanko. Ja nie posiadam jakiejś szczególnej kupki wstydu, wczoraj wpadła w Deathloop, więc z przyjemnością sprawdzę co tam u Giancarlo Esposito 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 18 godzin temu, Sylvan Wielki napisał: Tak jak na poprzedniej stronie napisał pan devilbot - to dobre strzelanko. Napisał "fajne", ale ani ono fajne, ani tym bardziej "dobre". To chyba wręcz najsłabszy element każdego FC od trójki wzwyż (bo w FC2 było ok). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Ubi game... nie jest źle ale dobrze też nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 384 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 (edytowane) Gdybym miał się słuchać recenzentów, to bym w 1/3 gier które mi się podobały nie grał. Kolekcjonerka jest w drodze, jutro będzie grane. Edytowane 6 października 2021 przez PiotrekP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 skusiłem się i kupiłem na xboxa, ostatnią częścią w którą grałem była 4 więc mam nadzieje, że o zmęczeniu materiałem nie ma mowy. Akurat przeczekam na kubańskiej wyspie do premiery forzy i halo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Spokojnie starczy Ci obszaru i atrakcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Weźmie się na promocji. Nie wiem po co Wy bierzecie gry Ubisoftu na premierę. Ich gierk zawsze najszybciej zbijają z ceny. Tak jest z każdym pojedynczym tytułem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Ja chyba zdecyduję się na Ubi+ aby sprawdzić ten tytuł. Na pudelkach jakoś specjalnie mi teraz nie zależy, a w cenie miesięcznej subskrypcji powinno udać się przejść całość i jeszcze sprawdzić inne gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 28 minut temu, Nemesis napisał: Nie wiem po co Wy bierzecie gry Ubisoftu na premierę. Ich gierk zawsze najszybciej zbijają z ceny. Masz rację, ale tylko w przypadku ludzi, którzy kupują gry z myślą o inwestycji, lub opcji najgorszej z możliwych: przejść na szybko jednocześnie jednym okiem lookając na olx, czy cena trzyma. Jak ktoś chce się dobrze bawić, to ma pewniaka ponieważ: -Wie czego się spodziewać po danym tytule od ubi - szczególnie w przypadku "tasiemców". -Jest pewny jakości technicznej. -Dostanie to, czego oczekuje, a może ciut więcej -wspiera korporację, którą kocha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 12 minut temu, Boomcio napisał: -wspiera korporację, którą kocha No ale w przypadku UBI to raczej ciężko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Recenzja od SkillUp: Chłop idealnie punktuje od początku zarówno UBI, jak i ich lenistwo w temacie Far Cry - mamy kolejny reskin FC3 (jeśli ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości). Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 I to ( plus świetna oprawa graficzna i technikalia ) w sumie wystarczy do zajebistej zabawy. 19 minut temu, Wredny napisał: Chłop idealnie punktuje od początku zarówno UBI, jak i ich lenistwo w temacie Far Cry - mamy kolejny reskin FC3 (jeśli ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości). Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Oglądam ACG teraz i na seriesach się sporadycznie ale jednak stutteruje gra xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 5 minut temu, Boomcio napisał: I to ( plus świetna oprawa graficzna i technikalia ) w sumie wystarczy do zajebistej zabawy. No to też powiedział, że jak ktoś oczekuje kolejnego Farkraja to właśnie to dostanie, więc jak komuś nie przeszkadza, że to prawie jak FIFA to będzie się fajnie bawił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Z tego co gość mówi to żadnych innowacji tu nie znajdziemy. Mnie to wystarczy. Czekam na porządna obniżkę zanim w to zagram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 3 godziny temu, Boomcio napisał: Masz rację, ale tylko w przypadku ludzi, którzy kupują gry z myślą o inwestycji, lub opcji najgorszej z możliwych: przejść na szybko jednocześnie jednym okiem lookając na olx, czy cena trzyma. Jak ktoś chce się dobrze bawić, to ma pewniaka ponieważ: -Wie czego się spodziewać po danym tytule od ubi - szczególnie w przypadku "tasiemców". -Jest pewny jakości technicznej. -Dostanie to, czego oczekuje, a może ciut więcej -wspiera korporację, którą kocha Że jak? Grałeś w AC valhalle na premierę? Albo inne gry ubi z ostatnich lat? Gdzie ta jakość? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 17 minut temu, blantman napisał: Że jak? Grałeś w AC valhalle na premierę? Tak i to jeszcze na ps 4. A kończyłem na xsx. Nie uświadczyłem większych, czy poważniejszych błędów mimo ogromu świata i gry day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Zasadnicza kwestia. Czy sa wieże radiowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 5 minut temu, kanabis napisał: Zasadnicza kwestia. Czy sa wieże radiowe? O to samo chciałem spytać, ale się wstydziłem Nogi zapewne widać, bo tak było w poprzednikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 544 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 (edytowane) 14 godzin temu, Wredny napisał: Napisał "fajne", ale ani ono fajne, ani tym bardziej "dobre". To chyba wręcz najsłabszy element każdego FC od trójki wzwyż (bo w FC2 było ok). Słowo "fajne" jest jednym z synonimów słowa "dobre". Więc czy napisał "strzelanie jest fajne", czy też "strzelanie jest dobre", należy to odebrać (ja tak to odebrałem), że mu się podobało. Zresztą nie ma się co za słówka łapać. Od siebie dodam, że mi plucie ołowiem w cyklu FC także się podoba. W ostatnich latach ograłem dziesiątki strzelanin. Nie twierdzę, że Far Kraje wypadają na tle innych przedstawicieli gatunku wybitnie, bo też nikt chyba FC nie będzie do Doom przyrównywał, ale też nie powiem, że spust w serii Ubi naciskam z niechęcią. A mam w FC3, FC4, Primal, piątce oraz New Dawn, wiec swoje przy serii spędziłem. Generalnie wydaje mi się, że jesteś zbyt surowy dlań, Wredny. Niemniej oczywiście to twoja opinia i masz do niej prawo. Niejako broniąc FC przypomnę, że 3, 4 i piąta odsłona otrzymywały (bardzo) wysokie oceny od branży i graczy. Seria znakomicie się sprzedaje (piata odsłona cyklu, to jedna z najlepiej zarabiających gier Francuzów), wiec jednak ktoś tam gra i komuś się podoba. Jeżeli chodzi o recenzje, to dobrze, że się pojawiają. Jakiś tam głos mówiący odbiorcy o jakości produktu. Tylko, że każdy ogra (albo i nie) i wyrobi własne zdanie. FC3 miał 90% od branży i 86% od graczy. Przy FC4 było to już 85% i 77%. Próbując ustrzelić w Hope Country Josepha i jego sektę oceny rozłożyły się następująco: 81% recenzenci i 68% gracze. Szósta część ma na chwilę obecną 76% po 40 recenzjach. Czyli wciąż (bardzo) dobrze oceniany produkt, choć widać tendencję spadkową. Tak jednak jak zaznaczyłem. Piątka część nie zgarnęła takich pochwał, jak poprzedniczki, ale zarobiła krocie - około 340 mln. $ w zaledwie tydzień po premierze. Tu może być podobnie. Nie twierdzę, że najnowsza propozycja Ubisoftu, to kandydat do gry roku, ale z całą pewnością jest to gra przy, której miłośnicy serii będą się dobrze bawić. Edytowane 6 października 2021 przez Sylvan Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 4 godziny temu, Wredny napisał: Recenzja od SkillUp: Chłop idealnie punktuje od początku zarówno UBI, jak i ich lenistwo w temacie Far Cry - mamy kolejny reskin FC3 (jeśli ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości). Akurat jeśli byłby to reskin FC3 to bym się cieszył, bo do tej pory to najlepsza pozycja w tej serii. Ja jeszcze ogrywam New Dawn, skończę to pewnie się wezmę za 6. Nie ukrywam, że ciekawi mnie ten klimat no i wreszcie "żywy" główny bohater. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Obawiałem się, że to się tak skończy. Mimo to liczyłem na to, że będzie tutaj coś nowego poza grafiką - w końcu w nowym AC potrafili dobrze poprawić część elementów. No nic, w ostatniego FC jakiego grałem to piąta część, przy której bardzo dobrze się bawiłem jak na grę za 50 zł. Poczekam aż stanieje do takiego poziomu albo sprawdzę U+ w podobnej cenie. Nie jestem miłośnikiem serii, dawno temu odbiłem się od trzeciej a potem czwartej części więc mogę długo poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Przechodzenie kolejnych farkrajów po trójce ma w sobie szczyptę heroizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi