SpacierShark123 1 476 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Piękny świat, masa zawartości i super strzelanie ale to jak ta gra jest przeciągnięta to aż odechciewa się grać. Przez ostatnie 10-15% gry już wszystko przewijałem bo fabuła jest okropna, postacie nudne i kompletnie nie potrafiłem się z znimi zżyć. Pod sam koniec gry też nie mogłem już lecieć przez fabułe a musiałem "farmić" aktywności bo wrogowie mieli zbyt wysoki poziom co też męczyło. Szkoda bo gdyby zrobili to klasycznie i ucieli o połowe fabułe to byłby naprawdę fajny tytuł a tak po za naprawdę ślicznym światem ta gra nic specjalnego nie prezentuje, takie mocne 6/10 bo mimo pięknego świata jak tylko zobaczyłem napisy końcowe i że dalej jest co robić gra poleciała jak najszybciej z dysku i wątpię abym kiedyś do niej wrócił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 725 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Ten tytuł polecam robić w coopie ze znajomym, będzie od razu przyjemniej się grało Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia W dniu 25.08.2024 o 11:29, SpacierShark123 napisał(a): Piękny świat, masa zawartości i super strzelanie ale to jak ta gra jest przeciągnięta to aż odechciewa się grać. Przez ostatnie 10-15% gry już wszystko przewijałem bo fabuła jest okropna, postacie nudne i kompletnie nie potrafiłem się z znimi zżyć. Pod sam koniec gry też nie mogłem już lecieć przez fabułe a musiałem "farmić" aktywności bo wrogowie mieli zbyt wysoki poziom co też męczyło. Szkoda bo gdyby zrobili to klasycznie i ucieli o połowe fabułe to byłby naprawdę fajny tytuł a tak po za naprawdę ślicznym światem ta gra nic specjalnego nie prezentuje, takie mocne 6/10 bo mimo pięknego świata jak tylko zobaczyłem napisy końcowe i że dalej jest co robić gra poleciała jak najszybciej z dysku i wątpię abym kiedyś do niej wrócił. Brzmi jak 5tka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 11 godzin temu, Plugawy napisał(a): Brzmi jak 5tka hehe Nie pamiętam bym w 5 musiał farmić poziom bo w pewnym momencie na wroga musiałem władować cały magazynek a on we mnie dwie kule. Ale graficznie i artystycznie sztosik a do tego stałe 60 klatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 725 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia To levelowanie zaczęło się od New Dawn, potem Ubi rozwinęło ten pomysł w 6. Trochę sztuczne ograniczenia, aby nie zapuszczać się zbyt wcześnie w określone rejony. Ale to mało istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrzej klonowski 0 Opublikowano 26 października Udostępnij Opublikowano 26 października (edytowane) Witam wszytkich pomoże ktoś w trofeum w far cry 6 . Mianowicie przejąć bazę FND w co- op ostatnia trofa i platynka Moj id. chudawazkab9ksr Plissssss Edytowane 26 października przez Andrzej klonowski Blad w id który podałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi