Skocz do zawartości

Far Cry 6

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Hendrix napisał:

W sumie ten dzieciak na okładce to pewnie Vaas :v

(blizna w takim samym miejscu i wspomnienie aktora udzielającego głosu Vaasowi, że może niedługo wróci)

Edit: oczywiście piszę to pół-żartem, ale Ubi mnie nie zdziwi, jeśli coś takiego wyjdzie w fabule tej części.

A to byłby bardzo dobry ruch. Fabuła mogłaby rozgrywać się na przestrzeni kilku lat i od połowy albo pod koniec gry głównym złym byłby Vaas. Na coś takiego bym poleciał :D

Opublikowano

Ja bym zagrał w klimatach dwójki- mimo wad w postaci repsawnow to najlepsza część FC z tych części 2-3-4-P-5-dlc

• Plusik 2
Opublikowano
3 godziny temu, Rozi napisał:

Nie widziałem bardziej chaotycznej gry niż Far Cry 5, ciekawe, czy tu będzie gorzej. 

Poczatek 4ki. W ciagu 15min ze studencika zmieniasz sie w rambo. W piatce przynajmniej jestes jakims tam depiuti no ale tez fakt, ze nagle czesc kraju jest odcieta od reszty to typowe ubi zagrania, ktore kupy sie nie trzymaja.

Opublikowano

Jest Gus, to idealnie pasowałby setting meksykańskiego pogranicza i brutalnych walk między kartelami. Tam żadna zagrywka scenariuszowa nie będzie zbyt naciągana :shieeet:

• Plusik 1
Opublikowano
4 godziny temu, Czezare napisał:

Afroamerykanin naczelnym niemiluchem? To się jeszcze zmieni...

Teraz już w niektórych gronach nie należy nawet mówić "Afroamerykanin". Preferują już Czarny Amerkanin. Nie nadążysz za nimi.

W Far Cry'ach nie szukam realizmu. "Ewolucja" bohatera z czwórki do super genome-soldier'a zupełnie mi nie przeszkadzała. Latamy, skaczemy, egzekwujemy headshot'y, napuszczamy dziką zwierzynę na żołdaków dyktatora, spotykamy Yeti (!!!), skradamy się, wyzwalamy posterunki, twierdze i zbieramy pierdoły. Świetna zabawa.

Po szóstce spodziewam się znów tego samego. Nie wiem co mogliby jeszcze dodać, żeby mnie zachęcić. Nic więcej mi nie trzeba.

• Smutny 1
Opublikowano

Byłem ciekaw czy Far Cry 5 mi się spodoba, a że Ubi proponuje darmowy, 7 dniowy dostęp do Uplay+ to sprawdziłem.

2 godziny grania i to nie dla mnie. Jedyne co zrobiło jako takie wrażenie to grafika, bo rzeczywiście tutaj zbytnio się nie przyczepię. A, no i z łuku się fajnie strzela. Reszta...cóż, nie powiem że się tego nie spodziewałem. :negative:

Także szóstka raczej mnie niczym nie przyciągnie.