Opublikowano 12 lipca 20204 l K#rwa, i te rakowe kilka wersji z bezużytecznymi cyfrowymi bonusami... Nigdy się nie nauczą
Opublikowano 12 lipca 20204 l 10 minut temu, Wredny napisał: K#rwa, i te rakowe kilka wersji z bezużytecznymi cyfrowymi bonusami... Nigdy się nie nauczą Ale sama okładka moim zdaniem cymesik. Nie wiem czy któraś wcześniej w FC bardziej mi się podobała.
Opublikowano 12 lipca 20204 l Fakt, okładka super. Wpadnie do kolekcji jak każdy inny FC - do lub poniżej 50zł, nie więcej.
Opublikowano 12 lipca 20204 l 7 minut temu, - V - napisał: Ale sama okładka moim zdaniem cymesik. Nie wiem czy któraś wcześniej w FC bardziej mi się podobała. Dla mnie mimo wszystko trójka wygrywa. Ale ta też jest świetna, głównie za sprawą kolorystyki.
Opublikowano 12 lipca 20204 l Historyjka stojąca za tą okładką i sam easter egg z nią związany w grze Aż sobie chyba odświeżę dziś ten filmik
Opublikowano 12 lipca 20204 l Bez Michaela Mando nie byłoby Vaasa. Nie było go tak wiele w grze, a do dziś jest jedną z najlepiej zagranych i najbardziej pamiętnych postaci. ; )
Opublikowano 12 lipca 20204 l 11 minut temu, Wredny napisał: Historyjka stojąca za tą okładką i sam easter egg z nią związany w grze Aż sobie chyba odświeżę dziś ten filmik Tak, ale cała ta kampanie zepsuł mi ten okularnik. Typa po prostu nie trawie na ekranie.
Opublikowano 12 lipca 20204 l Setting fajny ale w sumie już Far Cry 5 pod tym względem rządził. Pytanie czy jakieś większe nowości się pojawia czy raczej solidny recykling.
Opublikowano 12 lipca 20204 l 2 godziny temu, Nemesis napisał: Pytanie czy jakieś większe nowości się pojawia czy raczej solidny recykling. Niestety mamy to już omówione.
Opublikowano 13 lipca 20204 l Wersje na PS5/XSX powinny śmigać chociaż w 60 fps skoro gierka cross-genowa będzie.
Opublikowano 13 lipca 20204 l Pewnie będzie 30 i będą się różnić rozdziałką i paroma detalami więcej. Przy dobrych wiatrach może RT ale wątpię.
Opublikowano 13 lipca 20204 l Czyli tylko lekki upgrade. Powinni zadbać o port na next-geny bo w pudełku na nowe konsole przecież też wyjdzie.
Opublikowano 14 lipca 20204 l 23 godziny temu, Nemesis napisał: Czyli tylko lekki upgrade. Powinni zadbać o port na next-geny bo w pudełku na nowe konsole przecież też wyjdzie. Mowisz ze nowe komsole beda za slabe zeby pociagnac cross gena w 60 fps? Kek
Opublikowano 15 lipca 20204 l 5 minut temu, II KoBik II napisał: Kurła. Zagram dla samego Gusa. Szczególnie, że ten dyktator w trailerze to stuprocentowy Gus. Jaki ten koleś jest niepokojąco spokojny i nieobliczalny. Dla samej gry aktorskiej trzeba będzie w to zagrać.
Opublikowano 15 lipca 20204 l No i podobnie jak w dwóch poprzednich częściach będziecie go mieli 2 minuty w prologu i 2 minuty na koniec gry i tyle po Gusie. A w środku 60 godzin wszystkiego, co było w FC3, FC4 i FC5.