Skocz do zawartości

Far Cry 6

Featured Replies

• Odpowiedzi 405
  • Wyświetleń 43,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Opuszczenie pierwotnej wyspy zwanej tutorialem bardzo, ale to bardzo dobrze mi zrobiło. Autentycznie nie chciało mi się dalej brnąć przez bagniste ziemie przedYary.   Ale po opuszczeniu gówn

• No dobrze. Najnowszy Far Kraj ukończony. Sytuacja wygląda następująco. Jeżeli ktoś lubi tę serię, to śmiało może atakować. Otrzyma (bardzo) dobry tytuł z porządną oprawia audiowizualną. Jeżeli ktoś gr

• No co tu pisać, grałeś w jednego FC to grałeś we wszystkie. Mapa jest bardzo duża, wg mnie za duża. O ile na początku jesteśmy na małych wyspach to spoko, wszystko takie skondensowane. Ale jak trafiłe

Opublikowano

K#rwa, i te rakowe kilka wersji z bezużytecznymi cyfrowymi bonusami... Nigdy się nie nauczą :sapek:

Opublikowano
10 minut temu, Wredny napisał:

K#rwa, i te rakowe kilka wersji z bezużytecznymi cyfrowymi bonusami... Nigdy się nie nauczą :sapek:

Ale sama okładka moim zdaniem cymesik. Nie wiem czy któraś wcześniej w FC bardziej mi się podobała. :) 

Opublikowano

Fakt, okładka super. Wpadnie do kolekcji jak każdy inny FC - do lub poniżej 50zł, nie więcej.

Opublikowano
7 minut temu, - V - napisał:

Ale sama okładka moim zdaniem cymesik. Nie wiem czy któraś wcześniej w FC bardziej mi się podobała. :) 

Dla mnie mimo wszystko trójka wygrywa.

far-cry-3-cover-i13147.jpg

Ale ta też jest świetna, głównie za sprawą kolorystyki. ;)

Opublikowano

Historyjka stojąca za tą okładką i sam easter egg z nią związany w grze :banderas:
Aż sobie chyba odświeżę dziś ten filmik :)

Opublikowano

Bez Michaela Mando nie byłoby Vaasa. Nie było go tak wiele w grze, a do dziś jest jedną z najlepiej zagranych i najbardziej pamiętnych postaci. ; )

Opublikowano
11 minut temu, Wredny napisał:

Historyjka stojąca za tą okładką i sam easter egg z nią związany w grze :banderas:
Aż sobie chyba odświeżę dziś ten filmik :)

Tak, ale cała ta kampanie zepsuł mi ten okularnik. Typa po prostu nie trawie na ekranie. 

Opublikowano

Cinematic fantastyczny, ale oni zawsze umieli robić ładne filmiki. 

Opublikowano

tetra-collector-edition.png

FC6_preorder_offer.jpg

:D 

edit:

5ecd2c925cdf9a1528a8c1d1-3.png?sw=1450&s

5ecd2c925cdf9a1528a8c1d1-4.png?sw=1450&s

5ecd2c925cdf9a1528a8c1d1-1.png?sw=1450&s5ecd2c925cdf9a1528a8c1d1-2.png?sw=1450&s

EcwLsbxWsAAYJGh?format=jpg&name=4096x409

EcwLrXRXsAAJacQ?format=jpg&name=4096x409

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Setting fajny ale w sumie już Far Cry 5 pod tym względem rządził. Pytanie czy jakieś większe nowości się pojawia czy raczej solidny recykling.

Opublikowano
2 godziny temu, Nemesis napisał:

Pytanie czy jakieś większe nowości się pojawia czy raczej solidny recykling.

Niestety mamy to już omówione. :reggie:

Opublikowano

Wersje na PS5/XSX powinny śmigać chociaż w 60 fps skoro gierka cross-genowa będzie.

Opublikowano

Czyli tylko lekki upgrade. Powinni zadbać o port na next-geny bo w pudełku na nowe konsole przecież też wyjdzie.

Opublikowano

Ten pies XDDDD

Opublikowano
23 godziny temu, Nemesis napisał:

Czyli tylko lekki upgrade. Powinni zadbać o port na next-geny bo w pudełku na nowe konsole przecież też wyjdzie.

Mowisz ze nowe komsole beda za slabe zeby pociagnac cross gena w 60 fps? Kek

Opublikowano
5 minut temu, II KoBik II napisał:

Kurła. Zagram dla samego Gusa. 

Szczególnie, że ten dyktator w trailerze to stuprocentowy Gus. Jaki ten koleś jest niepokojąco spokojny i nieobliczalny. Dla samej gry aktorskiej trzeba będzie w to zagrać.

Opublikowano

No i podobnie jak w dwóch poprzednich częściach będziecie go mieli 2 minuty w prologu i 2 minuty na koniec gry i tyle po Gusie. A w środku 60 godzin wszystkiego, co było w FC3, FC4 i FC5. :kaz: