ASX 14 653 Opublikowano 28 maja 2021 Opublikowano 28 maja 2021 Słodki piesek inwalida, krokodyle pupilki, plecaki rakietowe, karabin macarena i klimat Kuby? Widać że Ubisoftowi puściły hamulce i nie traktują gry serio Wchodzę w to Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 28 maja 2021 Opublikowano 28 maja 2021 Nie podoba mi sie ten angielski z latynoskim akcentem. Nie znosze takich zagrywek. Ciekawe czy będzie możliwośc gry w układzie hiszpanski dubbing - polskie napisy Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 29 maja 2021 Opublikowano 29 maja 2021 Zajawki składające się z przerywników i scenek z gry wyglądają fajnie, trochę jak zapowiedź filmu akcji klasy B z jakimś Arnoldem albo innym Sylwestrem. Gorzej jak popatrzy się na gameplay - nie widać tutaj niczego nowego. AI przeciwników nie powala - ta scena walki, w której nasza postać celuje i strzela na przeciwnika na koniu. Przeciwnik spokojnie sobie siedzi na koniu w trakcie wymiany ognia, obserwuje jak ktoś na niego biegnie i go zabija. Koń też jest niewzruszony z faktu, że znalazł się w trakcie walk, a jego jeździec z niego spada. Jak stal tak stoi Zero fizyki, bo po co. Grafika prezentuje się ładnie, a klimat obiecująco. Zobaczymy czy historia będzie dobra i na jakim poziomie będą zadania poboczne. Po AC:Valhala widać, że Ubi już wie jak je robić. Ominąłem FC 3 i 4, a ostatni kontakt miałem z FC5 i dodatkiem. Dodatek sprzedałem po kwadransie gry jednak podstawowa wersja mi się spodobała. Klimat Montany, rednecków, ciekawej rośliny i kultu bardzo mi się spodobał. Oczywiście nie na tyle aby dać za grę 250 zł w dniu premiery ale używka za 50 zł, to była dobra cena za tą grę. Spoiler Przy FC6 zajarałem się dodatkowo jak na PPE był news "posłuchajcie polskiego dubbingu", a tam filmik gdzie postacie mówią po naszemu: Spoiler https://www.ppe.pl/news/157815/far-cry-6-gameplay-data-premiery.html Tak, w końcu! Czekałem na polski dubbing w grach Ubi od czasu pierwszego Assasins Creed! Przez myśl mi przeszło aby kupić grę na premierę. W końcu klimat obiecujący, wykorzystam moc XSX, pokazali że potrafią już robić urozmaicone zadania, a sama gra powinna być dopieszczona skoro miała wyjść 10 miesięcy wcześniej. Dodatkowo zrobili polską wersję językową! Fajny profesjonalny dubbing zagrany przez profesjonalnych aktorów, którym chce się to zrobić dobrze. Już wchodzę na stronkę Ubi aby złożyć preorderka na pierwszą grę od Ubi na premierę, a tu *uja! Dla nas tylko napisy i interfejs po Polsku... Znów PPE wprowadza ludzi w błąd. Już prawie niekorzystnie rozporządziłem swym majątkiem przez fake newsa. Za to karny *utas dla PPE i dla Ubi. Dla PPE, bo to kolejny fake news. Dla Ubi, bo to już kolejna akcja, w której do filmiku promocyjnego zaaranżowano występ profesjonalnych polskich aktorów, a gra bez dubbingu. Dlatego poczekam aż spadnie do 50 zł albo będzie w GP Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 W dniu 28.05.2021 o 21:29, ASX napisał: Słodki piesek inwalida, krokodyle pupilki, plecaki rakietowe, karabin macarena i klimat Kuby? Widać że Ubisoftowi puściły hamulce i nie traktują gry serio Wchodzę w to Już przy piątej części puściły. W misji z byczymi jajami chociażby. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 Ja grałem tylko w 5, ale mi klimat nie przypasił. Tutaj mi się o wiele bardziej podoba. Gra wlatuje DayOne. Nie ma co szukać w takich grach realistyki, bo to ma polegać na dobrej rozwałce, która przyciągnie miliony. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 30 maja 2021 Opublikowano 30 maja 2021 Wygląda to spoko, wygląd to fajnie ale 5 jeszcze bardziej mnie ciekawiła ze względu na fabule obracajaca się w okół sekta i... No nie przypasilo kiedy już miałem pada w ręce kiedyś na bank ogram ale raczej później niż wcześniej i pewnie znowu będę rozczarowany ale jednak ciekawość wezmie górę Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 31 maja 2021 Opublikowano 31 maja 2021 Cały klimat gry zabili jakims głupim psem bez nóg , krokodylem towarzyszem i bronią co strzela płytami cd macarena co za szajs… widać ze target to stulejarze 15 letni 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 31 maja 2021 Opublikowano 31 maja 2021 Fajnie, że pies nazywa się kiełbasa Cytuj
iluck85 2 901 Opublikowano 31 maja 2021 Opublikowano 31 maja 2021 4 fajna, podobał mi się klimat Tybetu. 5 ciekawa z tymi 3 postaciami i terenem, Ale odpłynęli już. Tutaj to już orbita. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 31 maja 2021 Opublikowano 31 maja 2021 12 minut temu, Banan91PL napisał: Cały klimat gry zabili jakims głupim psem bez nóg , krokodylem towarzyszem i bronią co strzela płytami cd macarena co za szajs… widać ze target to stulejarze 15 letni W spinoffie to już dinozaury naparzające laserami były więc czemu nie? W oryginalnym fc też mutanty i inne paskudy się pojawiały. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 31 maja 2021 Opublikowano 31 maja 2021 Skojarzyło mi się (negatywnie) z tym w jakim kierunku poszedł Dead Rising. FC5 porzuciłem po 2ch godzinach, Just Cause 2 też, więc poczekam na recki i opinie. Cytuj
Boomcio 4 053 Opublikowano 31 maja 2021 Opublikowano 31 maja 2021 Oby ta cienka granica pomiędzy FC, a Just Cause się nie zatarła. FC ograłem każdy, niektóre splatynowałem, natomiast JC jest dla mnie mega nijakie i nudne i nigdy wiècej, niż 2 godziny w to nie grałem i leciało na olx-a. Ale tu widzę jakieś dżetpaki, katiusza na plecach.. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 13 czerwca 2021 Opublikowano 13 czerwca 2021 Następny Far cry którego nie tknę. Ostatnim była trujeczka. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 13 czerwca 2021 Opublikowano 13 czerwca 2021 Najgorsze w tych far krajach xd jest to,że ci antagoniści to naprawdę fajne napisane postacie ale gameplay, idiotyczne ai kompletnie wybija z immersji. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 13 czerwca 2021 Opublikowano 13 czerwca 2021 Jedynka była spoko, swego czasu dla mnie coś nowego, dwójka była strasznie hujowa i nudna, potem chyba najlepsza część trzecia. W 4 pogralem kilka godzin i tyle, w piątkę grało mi się bardzo przyjemnie. Tak więc wychodzi na to że teraz część parzysta będzie do dupy. Ranking 1>3>5 1 Cytuj
mario10 517 Opublikowano 13 czerwca 2021 Opublikowano 13 czerwca 2021 Trójeczka była świetna, ale nic później już nie ograłem może do tej 6 siądę jak będzie mieć dobre opinie Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 W dniu 13.06.2021 o 13:08, KarolJanuszGejmingu napisał: Najgorsze w tych far krajach xd jest to,że ci antagoniści to naprawdę fajne napisane postacie ale gameplay, idiotyczne ai kompletnie wybija z immersji. Lubisz złych w Far Krajach - coś specjalnie dla ciebie. Cytuj
Paolo1986 751 Opublikowano 15 czerwca 2021 Opublikowano 15 czerwca 2021 Grałem do tej pory tylko w 5 część, która bardzo mi pasowała pod względem samej rozgrywki, jak i klimatu. W najnowszą część z przyjemnością też zagram, niekoniecznie jednak "day one", zwłaszcza, że do tego czasu sporo zaległości jeszcze mam. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 Coś czuję,że ta część będzie taką wydmuszką jak FC5. Trailer season passa mi to podpowiada,takie żerowanie na sentymencie. Sięgając po tego typu emocje twórcy chyba wiedzą,iż ta część będzie pustakiem jak inne ich gry. Nawet się mylić nie chcę. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 (edytowane) Pewnie tak będzie ale widać, że mają na to wywalone i idą w pastisz i parodię stąd te wyrzutnie płyt, jet packi, czołgi, kulawe psy, krokodyle na smyczy etc. I nawet może się to udać. Edytowane 16 czerwca 2021 przez lpcl Cytuj
Paolo1986 751 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 Słuchajcie, najważniejsze, aby gra dawała radość z rozgrywki. Czuję, że tak będzie właśnie z FC6. Cytuj
mario10 517 Opublikowano 17 czerwca 2021 Opublikowano 17 czerwca 2021 Ostatnio kumpel pykał najpierw w Primal, a później w 5 i jak tak średnio to wyglądało jak dla mnie. Ostatnie części jakie ograłem to 3 i 4 ale trójka była klasa. Rozumiem, że są fani tej gry, ale jest tyle świetnych gier do ogrania, że na słabe gry szkoda czasu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi