Ludwes 1 690 Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 (edytowane) Premiera 14 sierpnia, PS4/XO Edytowane 11 lipca 2020 przez Ludwes Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 zassałem wersję ea access, no niestety gra jest nadal nieruchawym raczychem. Walki nie mają dynamiki, schematy są nadal takie same, do tego doszły kolejne kolorowe poświaty nad wszystkim, świeci się to jak psu jaja a przyjemności z gry żadnej, graficznie to już w ogóle paździerz jak na dzisiejsze czasy Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Ostatni raz grałem w jedynkę i też szału nie było, ale 4 to jest jakieś nieporozumienie, trial na 10 h, a nie chce się grać już po kilku walkach. Niby próbowali dodać coś nowego, walki w stylu krwawego sportu, czy solówki w ogrodzie, ale ch.uj z tego wynika. Jak jakaś marna bijatyka na licencji, bez żadnego czucia uderzeń, a w parterze te kokosy wchodzą jakby były z papieru. THQ lepiej jednak ogarniał temat, nie mówiąc od Fight Nightach. Champion z 2011 mam wrażenie był ładniejszy, a już na pewno był nieporównywalnie lepszą grą. EA do zaorania, jedyne co można od nich oczekiwać, to remastery Mass Effect/Dead Space i to tyle, no może jeszcze Respawn coś tam prezentuje, a tak to yebać ich maczetami. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Dead Space na zawsze w serduszku Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 koniec tego, pora na kolejny right night Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi