Tokar 8 262 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 A ja tam nawet się cieszę na ten mundial o nietypowej porze. Przyda się na poprawę humoru w smutnym jak pizda listopadzie. O strefy kibica bym się nie martwił, jesienny nawrót covida załatwi sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Ja tez jestem ciekawy tej opcji w listopadzie. Jeden raz czemu nie. Zreszta caly czerwiec teraz jest zaje.bany meczami w ramach ligi narodow. Dzisiaj niemcy anglia sobie obejrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 No fakt, plusy też są, bo jednak w szarym listopadzie taka impreza to też spoko sprawa. Chociaż z drugiej strony, sportu w tym okresie zwykle nie brakuje, bo i Liga Mistrzów, NBA i rozgrywki klubowe wciąż są. Swoją drogą, zawodnicy nie będą mieli za sobą całego sezonu jak to zwykle bywa na Mundialu, więc może odbije się to pozytywnie. Liga Narodów niby spoko, ale piłkarze chyba tak nie do końca traktują te rozgrywki poważnie. Niezbyt wysoka ranga rozgrywke no i tym bardziej teraz, gdy cały sezon mają za sobą, rozgrywki klubowe ruszą szybciej, a Mundial będzie w połowie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 MS z Poteznom Polskom na proprawe humoru? No nie wiem, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Oglądało się swego czasu Puchar Narodów Afryki, jak jeszcze Eurosport pokazywał na przełomie stycznia/lutego więc i mundial w listopadzie nie będzie problemem. Fakt dziwny to termin, ale przynajmniej nie będzie dylematu grill czy mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 https://weszlo.com/2022/06/08/ekwador-zostanie-wykluczony-z-mistrzostw-swiata-dowody-sa-niezbite/ To co Ukraina? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Czujecie te nadchodzące Mistrzostwa, Marciny? Ten klimat? Bo ja za chuja Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Jeszcze dwa miesiace i wszystkie te kanaly sportowe nie zaczely jeszcze swojej nagonki. Poza tym atmosfera na swiecie jest nieciekawa. Woja, kryzys, potencjalna fala covida, ciezko smakowac MS w takich okolicznosciach. Gdzie jeszcze sama ich organizacja w Katarze jest podyktowana wiadomo czym. U mnie jeszcze dochodzi znuzenie pileczka, odchodzi powoli pokolenie messich i lewandowskich a te nowe to mi sie kojarzy bardziej z graniem w fortnite niz pilke. No ale pewnie 2 tyg przed troche moze czlowiek dzieki tym MS zapomni o trudach zycia. Na forumie ktos zrobi typera i bedziemy ogladac kopanie balona w kapcioszkach i z kakaukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 3 godziny temu, Rozi napisał: Czujecie te nadchodzące Mistrzostwa, Marciny? Ten klimat? Bo ja za chuja A wcześniej czułeś klimat mistrzostw gdzieś tak w kwietniu? Poczekaj do listopada, dopiero wtedy będzie hype. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Czuję, że może być super bo giga egzotycznie ( lubię igrzyska w każdym tego słowa znaczeniu) ale szkoda, że zabraknie Inków Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Ciekawe jak to wszystko będzie przedstawiane w tv Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Kurde już za miesiąc od teraz mecz Meksyk-Polska. Ogólnie jakoś mówiło się o Mundialu w zimie i myślałem, że będzie jakoś w grudniu. Ale zanim zima się zacznie, to MŚ już się skończą. A ostatni mecz Polski będzie jeszcze w lsitopdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Mnie najbardziej ciekawi, czy jakieś strefy kibica u nas będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Duzo fajnego info o Katarze bardziej w kontekscie miasta, zwyczajow, stadionow i wytycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Został miesiąc do mistrzostw, a nie ma ani jednej reklamy w telewizji, słyszeliście w ogóle oficjalną piosenkę? Bo ja za chuja. Zero hajpu, zero niczego A i jeszcze chciałbym, żeby te mistrzostwa były wielką klapą, niech FIFA się jebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Te mistrzostwa pewnie będą tak jak zakończenie wielu rozgrywek w covidzie, czyli bez hypu i duszy, byle odbyć, kto ma zarobić ten zarobi, ktoś tam wygra i elo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 dosłownie kilka postów wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Uuu zbiór niewygodnych faktów o Fifie tuż przed najbardziej kontrowersyjnym mundialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 FIFA podjęła skandaliczną decyzję i podpisała umowę z rosyjską stacją MatchTV, na mocy której kanał telewizyjny otrzymał możliwość transmitowania meczów na mistrzostwach świata. - Jesteśmy wdzięczni naszym partnerom za profesjonalny dialog - wyznał producent generalny MatchTV Aleksander Taschin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Cala dzisiejsza FIFA. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Planowałem zbojkotować ten mundial i nie obejrzeć ani jednego meczu, ale teraz to już nie mam nawet odrobiny wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Miast bojkotować, lepiej jechać na to wspaniałe piłkarskie wydarzenie na koszt organizatorów. Podobno w Polsce też werbują chętnych, ktoś z forumka się załapał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi