Mejm 15 268 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Dramat to jest to, ze jak ktos ma oceany pieniedzy to nie ma takiej trawy, ktorej by na zielono nie pomalowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 dramat to maja ci co beda w bialo czerwonych koszulkach zapierdalac i ogladac padline naszych orlow podczas gdy Santosh z baraku obok wylosowal jakas Brazylie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 czyli dramatem są MŚ w listopadzie i tak poje.banym miejscu jak Katar. Jak ja do dziś nie wiem kiedy i o której godzinie grają nasi?! Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Uzytkownicy tego forum zaczynaja mnie powoli przerazac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Właśnie jestem coś zaniepokojony brakiem śniadych fanów polskiej repry w koszulkach Krychowiaka. Te krótkie rękawki odsłaniające łokcie to nie są czasem harram? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Jeszcze trochę, jeszcze chwila do pęknięcia balonika Później znów to samo. 1. Musimy przeanalizować naszą grę i wyciągnąć wnioski. 2. Zmiana trenera. 3. Teraz myślimy tylko o Euro Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 4. Kadra jest w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Krychowiak ostatnio u Wojewódzkiego i Kędzierskiego na kozaku i pewny siebie, twierdzi, że forma życia na Mundial. No ciekawe, ciekawe. Zobaczymy. Ostatnio patrzyłem na grupy, to przy ewentualnym wyjściu z grupy trafimy na Francję, Danię, albo Australię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 13 minut temu, krupek napisał: Krychowiak ostatnio u Wojewódzkiego i Kędzierskiego na kozaku i pewny siebie, twierdzi, że forma życia na Mundial. No ciekawe, ciekawe. Zobaczymy. Zamiast zlotego wyniku w typerku obstawie czerwona w dwoch. Co z meczem z czile? Bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Przeniesiony na środę na stadion Legii, z tego co słyszałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 24 minutes ago, krupek said: Krychowiak ostatnio u Wojewódzkiego i Kędzierskiego na kozaku i pewny siebie, twierdzi, że forma życia na Mundial. No ciekawe, ciekawe. Zobaczymy. Ostatnio patrzyłem na grupy, to przy ewentualnym wyjściu z grupy trafimy na Francję, Danię, albo Australię. Jakie wyjście z grupy? Nie ma absolutnie żadnych szans z Meksykiem i Argentyną. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Teraz, Czoperrr napisał: Jakie wyjście z grupy? Nie ma absolutnie żadnych szans z Meksykiem i Argentyną. Też tak myślę. Argentyna jest poza zasięgiem, a Meksyk zawsze zaczyna dobrze turnieje a dopiero potem schodzi z nich para. Ciapate też nie położą się tylko będą walczyć. Także nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Arabia Saudyjska już od miesiąca trenuje, dodatkowo pogoda też jest dla nich atutem. Nawet w tym meczu może być "niespodzianka". Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Na papierze i w teorii jesteśmy drużyną na 3. miejsce w grupie, ale w sporcie różnie bywa. Wiary mam bardzo mało w wyjście grupy, bo ciężko mieć wiarę przy takiej kadrze, trenerze ektraklapowym i meczach z ostatnich latach, ale kibicowanie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Juz bardziej bym sie sklanial ku temu ze im sie uda wyszarpac jakis punkt z Meksykiem niz ze wygraja z Arabia i to jeszcze gladko jak niektorzy sobie wyobrazaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Orientuje się ktoś czy będzie jakiś skarb kibica, na przykład z przeglądu sportowego dostępny przed mundialem? Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 (edytowane) Też się czaję, sprawdzałem dzisiaj składy i jeszcze nie wszystkie teamy podały ostateczne ekipy więc na pewno jeszcze żadnego nie ma, a kto ma w ogóle puścić to nie wiem. Co do szans Orłów, to martwi mnie trener Saudyjczyków - solidna firma, 2 razy ugrał Puchar Afryki, w tym raz z naprawdę afrykańskim średniakiem. Edytowane 14 Listopada 2022 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 1 godzinę temu, Dreyes napisał: Orientuje się ktoś czy będzie jakiś skarb kibica, na przykład z przeglądu sportowego dostępny przed mundialem? Kanal Sportowy wydaje jakas specjalna wersje swojego kwartalnika tylko o mundialu. 400 stron, 50zl. 2 godziny temu, Il Brutto napisał: Juz bardziej bym sie sklanial ku temu ze im sie uda wyszarpac jakis punkt z Meksykiem niz ze wygraja z Arabia i to jeszcze gladko jak niektorzy sobie wyobrazaja. Arabia to taki somsiad Kataru wiec moze sedziowie beda gwizdali przeciwko nim xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Polecam wydawnictwo kanalu sportowego mimo chujni jaka ostatnio odwalają z contentem. Tak nie ma ostatecznych składów, ale lektura 100x ciekawsza niż skarby przeglądu sportowego z ostatnich lat Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 I tak się tylko obrazki ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Przegląd od kanału jest bdb, czytałem go w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 3 godziny temu, Dreyes napisał: Orientuje się ktoś czy będzie jakiś skarb kibica, na przykład z przeglądu sportowego dostępny przed mundialem? Tak no w piątek z przeglądem sportowym będzie skarb kibica, a w środa terminarz meczów w formia jakiegoś plakatu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 To będą wyjątkowe mistrzostwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 15 minutes ago, BRY@N said: To będą wyjątkowe mistrzostwa Tak jak te w Rosji, kraju który najechał Ukrainę i zaanektował Krym, a 4 lata później każdy miał to w dupie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi