Opublikowano 18 listopada 20222 l Ciekawe jak to będzie z Brazylijskimi fankami, które jak wiadomo lubią dopingować swoim ciałem
Opublikowano 18 listopada 20222 l Tak spierdolić najważniejsze piłkarskie święto Mam nadzieję, że chociaż mecze dostarczą.
Opublikowano 18 listopada 20222 l Na tych konfach nic nie ma poza typowym pier.doleniem. A jak juz ktos zada konkretne pytnie to rzecznik bedzie pacyfikowal. Szkoda czasu.
Opublikowano 18 listopada 20222 l Ludzie zginęli przy budowie stadionów - to FIFA nie zszokowało. Osoby LGBTQ+ mogą zgnić w więzieniu albo zostać ukamienowane - zero szoku. Kobiety mają szczątkowe prawa - nawet powieka działaczom nie drgnie. Ale zakaz spożywania alkoholu w muzułmańskim kraju i zakaz picia na stadionach ogłoszony na 5 dni przed meczami - FIFA przeżywa szok xD
Opublikowano 18 listopada 20222 l W dniu 18.11.2022 o 14:00, gekon napisał(a): Ludzie zginęli przy budowie stadionów - to FIFA nie zszokowało. Osoby LGBTQ+ mogą zgnić w więzieniu albo zostać ukamienowane - zero szoku. Kobiety mają szczątkowe prawa - nawet powieka działaczom nie drgnie. Ale zakaz spożywania alkoholu w muzułmańskim kraju i zakaz picia na stadionach ogłoszony na 5 dni przed meczami - FIFA przeżywa szok xD $$$ korporacje mają zero moralności i gdyby mogli to sami zatrudniali by niewolników/dzieci
Opublikowano 18 listopada 20222 l Ciekawe czy odjebie się tam coś grupszego? Np aresztowanie 20 kibiców z Anglii lub Niemiec, potem protest reprezentacji i ostateczne opuszczenie turnieju. Albo jakaś akcja z tęczowymi opaskami na ramieniu kapitanów
Opublikowano 18 listopada 20222 l W dniu 18.11.2022 o 20:17, Hubert249 napisał(a): tęczowymi opaskami na ramieniu kapitanów Neuer niestety obsrał zbroję.
Opublikowano 18 listopada 20222 l A czarny i czerwony jakie zaburzenie symbolizują, bo nie jestem na czasie?
Opublikowano 19 listopada 20222 l W dniu 18.11.2022 o 22:41, Kaczi napisał(a): Harry najlepszy napastnik świata już gotowy Kozak
Opublikowano 19 listopada 20222 l W dniu 18.11.2022 o 23:45, Rozi napisał(a): A czarny i czerwony jakie zaburzenie symbolizują, bo nie jestem na czasie? Czarny to Floyd, czerwony to Putin.
Opublikowano 19 listopada 20222 l Uhh dobrze, że się dowiedziałem, że jako Europejczyk muszę przepraszać jeszcze przez 3 tysiące lat, co się odkleił zapachem dolarów przed nosem.
Opublikowano 19 listopada 20222 l Fajny kursik na trzy wpierdole, albo dwa wpierdole i remis z Argentyną
Opublikowano 19 listopada 20222 l Blatter to też był as ale przynajmniej nie był tak bezczelny jak ten łysy tłuk. Wiele rzeczy się zmienia za naszego żywota i mam nadzieję, że ta FIFA tez kiedyś zniknie. Oby jak najszybciej.
Opublikowano 19 listopada 20222 l Infantino Emigrant włoski w Szwajcarii, faktycznie taka sama sytuacja jak ci z Bangladeszu w Katarze.