ciwa22 858 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 (edytowane) To może być to Ten historyczny mundial, który będziemy wspominać latami. Osobiście mocno kibicuję Katarowi skoro jest w stanie wszystkich kupić. Trudniej może być z piłkarzami, którzy grają na co dzień w Barcelonie czy Realu, ale kto wie? Każdy ma swoją cenę. Czujecie to? Puchar Świata dla Azji Edytowane 19 listopada 2022 przez ciwa22 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Dobre podsumowanie dotychczasowych info o Katarze i Fifie. Plus ostatni segment warto. 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Podziwiam Was, że czujecie taki bardzo soczysty hajp gówna mundialowego, jakim jest katar i czarne złoto. No ja za chuja kurwa nie jestem w stanie się wczuć w ten mundial, baaaa, nawet nie mam świadomości jakie są mecze startowe i jakie mecze zagrają nasze piłkarzyki. A tak w tajemnicy powiem, to wiem, co będą grali te nasze piłkarzyki w tych początkowych meczach. Tak czy siak chuj w dupę temu mundialowi. Nawet kurwa nie zainteresowałem się, co tam brazylia zagra czy inne topowe kluby. Jebać ten mundial, bardzo dobrze bojkotuję tę chujnię, że nie mam świadomości, co w takich meczach zagrają kraje. Jebać kurwa mać. Petrodolary wygrały i skorumpowały całą fifę do cna. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 W ogole sa jakies reklamy w tv/radio zwiazane z mundialem? Nie wiem, jakies "kibicujmy naszym z tyskim" albo "kup tv na mundial, jak nasi wygraja to ci oddamy kase"? Cokolwiek? Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Mundial ma sens bo typerek forumkowy i tyle. Glik juz gotowy na zawal we wtorek 1 2 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Letnie wielkie piłkarskie swieto zamienili w takie gówno w takim kraju. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Nie oglądam meczy ale w tym roku tvpis się postarało bo dało kanał do meczy w 4K - to akurat było ostatnio - a teraz jest także HDR. Przyznam ze dziwnie tak w tv się ogląda. Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Mój ulubiony piłkarz i najlepszy zawodnik MU w historii czyli Eric Cantona namawiał by to bojkotować, ale oczywiście wszyscy mają to w d. Te MŚ to jeszcze jakiś prestiż, bo jednak trzeba przebrnąć dość trudne eliminacje, ale kolejne to już będzie parodia. Ile tam ma być drużyn? 48? Najlepiej jeszcze, co by hajs się zgadzal, robić to co dwa lata. W ogóle nie czuję klimatu piłkarskiego święta. Te MŚ to sztuczny twór, w bandyckim państwie. W przypadku naszej kadry, awans to już sukces. Wyjście z grupy będzie miłą niespodzianką, chociaż nie wierzę by się udało. Meksykanie lepiej odnajdują się w wysokich temperaturach. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Benzema wypada z Mundialu, doznał kontuzji na treningu. 1 Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 39 minutes ago, bartiz said: Benzema wypada z Mundialu, doznał kontuzji na treningu. Karma zw odpuszczanie meczów w Realu bo mundial Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Wyjebane nie ogladam Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 34 minuty temu, Bartg napisał: Karma zw odpuszczanie meczów w Realu bo mundial Ile osób dało go na króla strzelców? Nie powinno być już zmiany. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 2 godziny temu, grzybiarz napisał: Nie oglądam meczy ale w tym roku tvpis się postarało bo dało kanał do meczy w 4K - to akurat było ostatnio - a teraz jest także HDR. Przyznam ze dziwnie tak w tv się ogląda. HDR był też rok temu na Euro. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 To teraz już Lewy na 100 procent królem strzelców. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 Królem strzelców będzie bezzębny Niclas Füllkrug Cytuj
michal 558 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 13 hours ago, Bartg said: Mundial ma sens bo typerek forumkowy i tyle. Glik juz gotowy na zawal we wtorek to jest nasz czolowy przedstawiciel serie B? Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 No i fajnie - przesłanie jest klarowne - lepiej nam pójdzie jeśli porzucimy różnice i zjednoczymy się na czas dobrej zabawy oraz piłkarskiego święta. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 16 godzin temu, Faka napisał: Podziwiam Was, że czujecie taki bardzo soczysty hajp gówna mundialowego, jakim jest katar i czarne złoto. No ja za chuja kurwa nie jestem w stanie się wczuć w ten mundial, baaaa, nawet nie mam świadomości jakie są mecze startowe i jakie mecze zagrają nasze piłkarzyki. A tak w tajemnicy powiem, to wiem, co będą grali te nasze piłkarzyki w tych początkowych meczach. Tak czy siak chuj w dupę temu mundialowi. Nawet kurwa nie zainteresowałem się, co tam brazylia zagra czy inne topowe kluby. Jebać ten mundial, bardzo dobrze bojkotuję tę chujnię, że nie mam świadomości, co w takich meczach zagrają kraje. Jebać kurwa mać. Petrodolary wygrały i skorumpowały całą fifę do cna. Kto czuje? Wszyscy mają w nie wyjebane, nawet nie mam ochoty oglądać rozpoczęcia. Raz, że mistrzostwa to nie tylko relacja na TVP ale puby, strefy kibica czy grill z ziomkami i browar w lodówce. Teraz mam wrażenie jakby to była jakaś liga narodów albo puchar Emira. W zimie. Zero podjaraki. Dlatego mam jakieś przeczucia, że bez balonika i ciśnienia te łamagi zajdą dalej niż zwykle. Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 Ja czuję, bo to coś innego, nowego - przyszło nowe i nie trzeba się tego bać, trzeba wyciągnąć do tego rękę na znak zgody. 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 33 minuty temu, ciwa22 napisał: Ja czuję, bo to coś innego, nowego - przyszło nowe i nie trzeba się tego bać, trzeba wyciągnąć do tego rękę na znak zgody. Chyba nowe przelewy. Kraj bez historii futbolowej i bez klimatu do rozegrania turnieju. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 40 minut temu, ciwa22 napisał: Ja czuję, bo to coś innego, nowego - przyszło nowe i nie trzeba się tego bać, trzeba wyciągnąć do tego rękę na znak zgody. Ale pierdolenie. Jakie kurwa nowe. Raczej cofanie się. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 Spoko już za kilkanaście miesięcy mistrzostwa Europy w kraju potędze europejskiego futbolu Cytuj
addhoc 65 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 No nie wiem czy warto ryzykować, niedawno chcieli spucować ekipę Duńskiej TV za zwykłą relację przedmundialową więc jest szansa, że za oszukaną colę przesiewanie piasku na pustyni przez łagodne lat 5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi