Opublikowano 20 listopada 20222 l Nie wierzę, że na mistrzostwach nie dojdzie do jakie zamieszek między kibicami, ciekawe jak wówczas zachowają się shejkowie, bo tam to chyba od razu łeb ucinają jak komuś dasz w mordę, a przy okazji przewrócisz stół w restauracji.
Opublikowano 20 listopada 20222 l 2 godziny temu, Rozi napisał: To już dziś! Typ za bardzo przypomina babę, więc po ostatnim ujęciu dekapitacja
Opublikowano 20 listopada 20222 l No moze byc grubo pod tym wzgledem, zobaczymy jak bedzie ale jestem prawie pewny tego ze to nie beda normalne Mistrzostwa
Opublikowano 20 listopada 20222 l One normalne nie były z chwil ogłoszenia kandydatury Kataru. Takie mistrzostwa ze polski sobotni mecz będę oglądał sam przy polskiej wódeczce….
Opublikowano 20 listopada 20222 l Mi sie klimat własnie udziela. Piwerko gotowe na mecz otwarcia. Jaki by nie był. Jezd wspaniale, finaluzuje w skład w fantasy i włączam to gówno studio w TVP Sport za 10 minut.
Opublikowano 20 listopada 20222 l eh zabrzmi okrutnie ale myslalem ze to fotomontaż przejebane musi miec ziom w zyciu.
Opublikowano 20 listopada 20222 l Na początku myślałem, że to jakieś arabskie boston robotics. Freeman chyba z alimentami zalega.
Opublikowano 20 listopada 20222 l Wy też słyszeliście w tym wyciu przez moment "Polska, biało czerwoni"?
Opublikowano 20 listopada 20222 l Chyba tak, nakurwiają chanty z całego świata. Powinni zarzucić jebać pzpn
Opublikowano 20 listopada 20222 l Morgan Freeman rozmawiający z człowiekiem który stracił nogi przy budowie stadionu. Wzruszyło mnie to
Opublikowano 20 listopada 20222 l Chuj w dupe katarowi ale maskotke maja najlepsza od lat. Fajny pomysl zeby zrobic takiego duszka z tej szmaty co nosza na glowie Nawet ta piosenka nienajgorsza