Opublikowano 20 listopada 20222 l patrzę na tego łysego trenera kataru i po reakcjach na wydarzenia na boisku widzę ten haga z manchesteru
Opublikowano 20 listopada 20222 l Tyle kasy poszło na organizację turnieju, a mam wrażenie, że mieli by problem z kucharzami z San Marino. Nigdy tak słabo gospodarz nie wyglądał.
Opublikowano 20 listopada 20222 l Ładna kompromitacja forumka ze znajomości przepisów piłki nożnej z tym spalonym xD
Opublikowano 20 listopada 20222 l Pół FB już zajebane mądrościami, że mundial sprzedany, a przecież zawsze było tak, że przedostatni zawodnik drużyny broniącej tworzy linię spalonego, łącznie z bramkarzem. Fakt, że to rzadka sytuacja. Niedawno to przerabialiśmy w temacie Champions League
Opublikowano 20 listopada 20222 l Zabieraj tego minusa, Sprite, bo cię zgłoszę gdzie trzeba. Co ty sobie myślisz, użytkowniku?
Opublikowano 20 listopada 20222 l Czemu nie ma reklam? Tvp takie bogate że nie puszcza w internetach podczas przerwy?
Opublikowano 20 listopada 20222 l 2 minutes ago, oFi said: Czemu nie ma reklam? Tvp takie bogate że nie puszcza w internetach podczas przerwy? Nigdy nie puszczają, musisz odbebnic przed. [CIEKAWOSTKA] Reprezentant Kataru, Akram Afif to najbardziej znana postać w reprezentacji gospodarzy. Ciekawe natomiast jest jego nazwisko. Otóż AFIF od tyłu to FIFA A FIFA od tylu to jest j*bana.
Opublikowano 20 listopada 20222 l 23 minuty temu, Rozi napisał: Gikiewicz jaki dzban jebany XD Nie znał zasad piłki nożnej jak całe forum?
Opublikowano 20 listopada 20222 l Ja nie wiem czy nawet jakby Katar kupił sobie ten mecz to by potrafili bramkę strzelić
Opublikowano 20 listopada 20222 l Druga połowa to już typowa ekstraklasa. Jedni prowadzą to im się nie chce więcej, drudzy chuja potrafią.