Opublikowano 21 listopada 20222 l Temu Infantino to już w ogole styki się przegrzały jak wpadł na pomysł żeby worldcup kobiet robiły wspólnie Korea PŁN i PŁD W wioskach kibicowskich namioty porobione gdzie łazienka oddzielnie jak na jakimś festiwalu i płacisz 175 bodaj dolarów za noc. A i to wokół nadal jeszcze coś robią i poprawiaja ponoc Budweisser ogłosił ze całe piwo pojedzie do zwycięzcy turnieju ciekawe jakie jeszcze kwiatki wyjdą. No wspaniały to mundial nie zapomnę go nigdy….
Opublikowano 21 listopada 20222 l Decyzja jest jedna i przekazał ją trener Gareth Southgate. Anglia uklęknie przed Irańczykami przed pierwszym swoim meczem na mundialu w Katarze. Ma w ten sposób dać wyraz dezaprobaty wobec nierówności rasowej. Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/mundial-2022/news-anglicy-lamani-przez-fifa-w-sprawie-teczowej-opaski,nId,6424565#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Opublikowano 21 listopada 20222 l No tu w UK nadal się słyszy ze opaskę założy. Wiec zobaczymy jak to będzie
Opublikowano 21 listopada 20222 l Swoją droga, przypomniał mi się dziś mój ulubiony mundial 2006. To był festiwal pięknych bramek. W tej kompilacji co chwila jakaś rakieta z dystansu.
Opublikowano 21 listopada 20222 l W dniu 21.11.2022 o 10:02, krupek napisał(a): Swoją droga, przypomniał mi się dziś mój ulubiony mundial 2006. To był festiwal pięknych bramek. W tej kompilacji co chwila jakaś rakieta z dystansu. Ta bramka na 4-2 Niemcy - Costa Rica A kolejny mecz Polska - Ekwador Do dzisiaj o tym przypomina mi wrzuta na jednym z bloków u mnie w mieście Polska - Ekwador 0:2. Ktoś się bardzo zdenerwował.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Mecz był w piątek wieczorem, w sobotę rano ludzie z balkonów te flagi Tyskie ściągali xd
Opublikowano 21 listopada 20222 l Na trybunach tez będzie bialo czerwono bo Polacy biali a Katarczycy czerwoni edit no i jednak Anglia i 7 innych krajów ugięli się i nie założą tęczowej opaski https://www.bbc.co.uk/sport/football/63699477 Edytowane 21 listopada 20222 l przez Kaczi
Opublikowano 21 listopada 20222 l O to chodzi. Jak ktoś nie może wytrzymać bez piwa 2-3 h to pora się udać do specjalisty.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Przy anglikach to powinny biegac pielegniarki na stadionie z zastrzykami z Relanium na delire
Opublikowano 21 listopada 20222 l A flagi tęczowe, to sobie można na paradach zakładać i nosić, tutaj się gra w piłkę nożną.
Opublikowano 21 listopada 20222 l W dniu 21.11.2022 o 11:38, Rozi napisał(a): A flagi tęczowe, to sobie można na paradach zakładać i nosić, tutaj się gra w piłkę nożną. w takim razie nie wiem co tam robi Polska
Opublikowano 21 listopada 20222 l dobrze że za lata będzie powrót normalności i mundial w Arabii Saudyjskiej.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Do tego liczne prowokacje mediów, że niby budowlańcy poginęli. Na oficjalnej stronie mundialu wyczytałem, że podczas budów ściśle przestrzegano zasad BHP i dbano o warunki pracy. Niestety, mimo tego podają też informację, że zginęło dwóch pracowników, ale na stronie kajają się za to i przepraszają. Nie to co Zełenski.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Nie no, na tych giga budowach w Katarze, czy Emiratach Arabskich to ginie mnóstwo ludzi, ale do statystyk nie trafiają, bo formalnie tych ludzie tam nie ma w ogóle xd
Opublikowano 21 listopada 20222 l W dniu 21.11.2022 o 12:24, krupek napisał(a): Nie no, na tych giga budowach w Katarze, czy Emiratach Arabskich to ginie mnóstwo ludzi, ale do statystyk nie trafiają, bo formalnie tych ludzie tam nie ma w ogóle xd Sam więc widzisz, że nie da się tych informacji potwierdzić, dlatego proszę: nie psuj nam piłkarskiego święta.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Sterling i Maguire w podstawowej 11 to jak granie w 9, ale chyba te kozojebcy z Iranu grać w piłkę nie potrafią, więc jest w miarę wyrównane.
Opublikowano 21 listopada 20222 l W dniu 21.11.2022 o 12:47, YETI napisał(a): To chyba nie Angielki bo za ładne. Czekam na mecze Brazylii Za takie coś dożywocie dostanie
Opublikowano 21 listopada 20222 l W dniu 21.11.2022 o 12:47, YETI napisał(a): To chyba nie Angielki bo za ładne. Czekam na mecze Brazylii Stare