Opublikowano 21 listopada 20222 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Taremi na 1:4 będzie, rubcie skriny. A nie mówiłem XD
Opublikowano 21 listopada 20222 l Jest i on, jak widać nawet pastuchy są w stanie ośmieszyć Magłajera.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 2 minutes ago, Rozi said: A nie mówiłem XD Ten jaki jebany Jackowski jasnowidz, ale dobrze jak mi nie weszlo w typerku to niech wszystkim nie wejdzie
Opublikowano 21 listopada 20222 l Ale kelnerzy. Za 4 lata będzie więcej takich drużyn, przygotujcie się.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Tera dychę doliczył? Serio wyrywkowo oglądam i co, bramkarz angielski leżał?
Opublikowano 21 listopada 20222 l Iran to najlepsza drużyna z Azji na tym turnieju jak wskazują wyniki z eliminacji, a Anglicy spadli niedawno z Ligi Narodów do dywizji B.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 9 minut temu, Grze(pipi) napisał: Tera dychę doliczył? Serio wyrywkowo oglądam i co, bramkarz angielski leżał? Maguire długo leżał. FC Porto strong
Opublikowano 21 listopada 20222 l to teraz wyobraźcie sobie, jak mocno by tych Irańczyków Węgrzy ojebali
Opublikowano 21 listopada 20222 l Będzie remis, Argentyna już z awansem z pierwszego miejsca da pograć rezerwowym.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 18 minut temu, Bartg napisał: To wszyscy sumiennie po 1 pkcie, no niektórzy 2 za zloty mecz To zloty mecz obowiazuje tez za tylko poprawne wytypowanie zwyciezcy? Nie musi byc i to i wynik?
Opublikowano 21 listopada 20222 l też myślałem, że albo trafiasz dokładny wynik, albo dostajesz minusowy punkt
Opublikowano 21 listopada 20222 l Opisane macie, mnozymy trafienia x2, czyli 2 albo 6 pkt, a jak nie traficie to minusik.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Chciałbym aby nasi zaczęli z Meksykiem, tak jak teraz Senegal z Holandią
Opublikowano 21 listopada 20222 l A tym czasem w polskiej pilce znowu afera, CBA zatrzymuje bylego sekretarza PZPN xD No Zakolakis to jednak nie ma reki do dobierania sobie kolegow, Sawicki jest czlonkiem zarzadu kanalu sportowego.
Opublikowano 21 listopada 20222 l https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/czlonek-zarzadu-pzpn-zatrzymany-przez-cba-probowal-poleciec-do-kataru/gkdzkfp