Shankor 1 650 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Argentyna złapana na spalonym 10 razy. W całych poprzednich mistrzostwach mieli 6. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 No to jak, Polska z pierwszego, a Arabia z drugiego, może być? 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 3 minuty temu, BRY@N napisał: Kurs na Arabię w tym meczu 25.0 Przy 1:0 Argentyny podobno 75.0 był xdddddddddd Cytuj
michal 558 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 tak sie konczy lekcewazenie rywali. Z Polska Argentyna bedzie zapierdalac jak dziki kon. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 (edytowane) 1 minutę temu, michal napisał: tak sie konczy lekcewazenie rywali. Z Polska Argentyna bedzie zapierdalac jak dziki kon. Nasi już pewnie załamani, że tym razem nie wygrają nawet meczu o honor Edytowane 22 listopada 2022 przez KrYcHu_89 1 Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Nasi to już będą tak obsrani przed dzisiejszym meczem, mając w świadomości że Arabia się w sobotę nie połozy na boisku, że Meksyk spokojnie trójke wciśnie. Cytuj
Ludwes 1 688 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 2 minuty temu, ciwa22 napisał: Czyli karny był z dupy, ok. Mimo wszystko polecam szanować Albicelestes bo chyba żaden inny ze zwyczajowych faworytów nie daje dupy tak często ( ze wskazaniem na w pierwsze mecze) na mundialach i dzięki temu jest dużo emocji, igrzysk oraz niespodzianek. Spójrzcie na tych nudnych jak ich zwyczaj picia herbatki, Anglików z wczoraj. 6 bramek i nudy generalnie. Nie ma się czym jarać. Za to Sreberko często dostarcza giga emocji na mundialach nie tylko dzięki z racji poziomu piłkarskiego ale i wręcz przeciwnie. Ja jestem za Argentyną na tym mundialu, ale no powiedzmy sobie szczerze - chuja dziś zagrali, a ten karny to przecież jaja jak nie wiem co. No, ale jeszcze jak dzisiaj w meczu Polaków padnie jakiś remis, to nam się zrobi grupa. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Po cichu liczyłem, że po porażce z Meksykiem i zwycięstwie z Arabią będziemy mieli szanse na podłożenie się Argentyny i wyjście z 2gie miejsca. To już niestety zaprzepaszczone . Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 ZM już typie, jeszcze meczu kurwa nie było, defetysto je*any. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 A tam. Niższe ceny ropy > g*wniany pozłacany posążek Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Az sie przypomnialo jak 4 lata remu japonce ograli kolumbie na dzien dobry i skomplikowali nam sprawe w grupie Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 1 minutę temu, Rozi napisał: ZM już typie, jeszcze meczu kurwa nie było, defetysto je*any. Za długo oglądam mecze na mundialach, żeby się łudzić, że tym razem z najsłabszą drużyną w historii będzie inaczej . Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 (edytowane) Przynajmniej się nie oszukują i uczciwe przyznają, że jadą z opcją na zero z tyłu - dobry plan naszych. U nas jak nigdy ma kto strzelić z niczego na 1-0. Edytowane 22 listopada 2022 przez ciwa22 Cytuj
tedi007 644 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 (edytowane) Na całkiem inny ten mundial, jeszcze nie zagraliśmy pierwszego meczu a szanse na wyjście już tylko matematyczne Edytowane 22 listopada 2022 przez tedi007 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Teraz, tedi007 napisał: Na całkiem inny ten mundial, jeszcze nie zagraliśmy pierwszego meczu a szanse na wyjście już matematyczne 3 ostatnie mundiale czegoś przeciętnego kibica nauczyły. Teraz przynajmniej każdy punkt i gol będzie w ramach niespodzianki, podobno pojechali bez presji, to niech to raz pokażą chociaż. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Żenujące jest to, że szczęsny już przed mundialem wpisuje sobie 0 punktów po meczu z Argentyną. Równie dobrze można oddać mecz walkowerem i nie przynosić sobie wstydu na boisku. Z taką mentalnością nie ma co szukać na turniejach. Dobrze, że ja się nie łudzę i zawsze stawiam na przegraną Polaków, chociaż z Arabią spodziewałem się 1:1 ale muszę ten typ przemyśleć raz jeszcze. 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Widze, ze gramy w grupie smierci. Meksyk i Polska zacieraja raczki bo wygrany w naszym meczu ma autostrsde do awansu. Mimo porazki Argentyny mysle,ze wygra ona pozostale dwa mecze Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Żenujące jest to, że szczęsny już przed mundialem wpisuje sobie 0 punktów po meczu z Argentyną. Równie dobrze można oddać mecz walkowerem i nie przynosić sobie wstydu na boisku. Z taką mentalnością nie ma co szukać na turniejach. Dobrze, że ja się nie łudzę i zawsze stawiam na przegraną Polaków, chociaż z Arabią spodziewałem się 1:1 ale muszę ten typ przemyśleć raz jeszcze. Może to jest ich sposób na brak presji, zawsze było pompowanie balonika, teraz uczciwe stwierdzają, że są bez formy a jako drużyna w ogóle się nie znają :D. apropo Arabii - Arg 1 2 Cytuj
tedi007 644 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: 3 ostatnie mundiale czegoś przeciętnego kibica nauczyły. Teraz przynajmniej każdy punkt i gol będzie w ramach niespodzianki, podobno pojechali bez presji, to niech to raz pokażą chociaż. Na każdym oczekiwania są takie same, co najmniej wyjście z grupy, nawet Czesio 711 na ostatniej konferencji w Polsce mówił, że jadą tam po wynik i wyjście z grupy, dlatego mamy się nie spodziewać ładnej, otwartej gry. A co pokazują ostatnie mundiale, że dla nas wyjście z grupy to jak zdobycie K2 zimą. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Można jeszcze się łudzić tym, że inne drużyny też przyjechały pod formą, dlatego to może być mundial małych i tych co mniej grali do grudnia w piłkę :D, już paru wypadło przed mundialem (Mane, Benzema, Pogba itp.). Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Może faktycznie po cichu liczą na więcej, ale twierdzić, że z Argentyną na 100% wpiertol przed wyjściem na murawę to trzeba mieć mental mega lowlife'a, uber pizdusia można powiedzieć. No nie wiem jakim cudem drużyny mogą tym jedynym mundialu w historii być bez formy skoro mistrzostwa odbywają się w środku sezonu ligowego. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 2 minutes ago, ciwa22 said: Może faktycznie po cichu liczą na więcej, ale twierdzić, że z Argentyną na 100% wpiertol przed wyjściem na murawę to trzeba mieć mental mega lowlife'a, uber pizdusia można powiedzieć. No nie wiem jakim cudem drużyny mogą tym jedynym mundialu w historii być bez formy skoro mistrzostwa odbywają się w środku sezonu ligowego. Arabia Saudyjska mogła być bez formy bo już dawno zakończyli rozgrywki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi