Opublikowano 23 listopada 20222 l Kanada gra super a te (pipi)one belgusy laga na mudżina i brama. Ktoś mi powie dlaczego Kanada nie dostała drugiego karnego jak Witsel (chyba) ewidentnie nadepnął na stopę i spowodował upadek?
Opublikowano 23 listopada 20222 l South Africa 2010 to faktycznie była giga gierka i przy okazji najlepsza fifka ever. Ja jednak wierzę, że nie będzie źle - e viva Ticosi ole!
Opublikowano 23 listopada 20222 l 21 minut temu, krzysiek923 napisał: South Africa 2010 typie. Zapamiętałem inaczej, ale mam na półeczce więc sobie jutro odpalę i skonfrontuję wrażenia
Opublikowano 23 listopada 20222 l 6 minut temu, Bartg napisał: Eh co za czasy, ze fajnie jakbysmy grali jak Kanada Kanada 41, Belgia 2. Polska 26
Opublikowano 23 listopada 20222 l 9 minut temu, [InSaNe] napisał: Dzieci, najlepszą grą była FIFA World Cup 98, jak i te mistrzostwa I ta muzyczka Blur - Song2 albo The Crystal Method - Busy Child
Opublikowano 23 listopada 20222 l Świetnie latają Ci Kanadyjczycy, podoba mi się że ciągle idą w pojedynki
Opublikowano 23 listopada 20222 l 1 minute ago, drozdu7 said: Może doliczają tych zakopanych podczas budowy stadionu Podobno licza jako frekwencje liczbe sprzedanych biletow
Opublikowano 23 listopada 20222 l Belgia ma niesamowitą lekkość w konstruowaniu akcji i parcia do przodu, ale docierają do pola karnego i nie wiedzą co tam zrobić.
Opublikowano 23 listopada 20222 l 7 minutes ago, krupek said: Belgia ma niesamowitą lekkość w konstruowaniu akcji i parcia do przodu, ale docierają do pola karnego i nie wiedzą co tam zrobić. *Kanada
Opublikowano 23 listopada 20222 l Fajny mecz. Szkoda Kanady, widać że to nie przypadek że wygrali eliminacje w swojej strefie, bo fajnie i walczenie grają. A Belgia coraz bardziej drużyna emerytów. Z taką grą jak dziś daleko nie zajdą.
Opublikowano 23 listopada 20222 l 47 minut temu, [InSaNe] napisał: Dzieci, najlepszą grą była FIFA World Cup 98, jak i te mistrzostwa Jak były te mistrzostwa to nie wiedziałem, że będę się kiedyś jarał piłką i grami. A mam 30 lat, starcze. Ty lepiej szykuj sobie dobry gajer, bo cię na pogrzeb nie wpuszczą.
Opublikowano 23 listopada 20222 l 1 godzinę temu, Zwyrodnialec napisał: I ta muzyczka Blur - Song2 albo The Crystal Method - Busy Child Chumbawumba Katowałem to na całą petardę, stawiając głośniki od mojego PieCa na balkonie I grałem ciągle Argentyną. Wtedy jaralem się grą Gabriela Batistuty, jak Cantony nie wzieli na ten mundial. Finał oglądałem w Kenii, na lotnisku w Nairobi. Pamiętam, jak Francuzi dostali ekstazy po zwycięstwie z Brazylią. To były czasy. Teraz nie ma czasów Kanada świetna, zasługiwali na zwycięstwo a co najmniej na remis. Super się to oglądało. Edytowane 23 listopada 20222 l przez [InSaNe]
Opublikowano 23 listopada 20222 l 30 minutes ago, YETI said: Hahaha, jaka odklejka A Polacy co, zero przemyśleń, empatii. Biedronka, Cinkciarz, Kabanosy tarczyński i laga na Robercika to jest ich godność ich majestat
Opublikowano 23 listopada 20222 l 26 minut temu, second napisał: Joachim Loew tak robił zanim to było modne
Opublikowano 24 listopada 20222 l Dzięki Japonii nikt o tym zjebanym proteście nie będzie pamiętał, tylko o tym że niemiaszki przejebaly. Danke Japonia.
Opublikowano 24 listopada 20222 l https://www.onet.pl/styl-zycia/noizz/japonscy-kibice-po-wygranej-z-niemcami-posprzatali-stadion/60xdq4f,3796b4dc Japończycy jako piłkarze i ludzie - klasa sama w sobie! Nawet stadiony sprzątają po meczach!