Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

C’mon c’mon turn the VAR on
It's Penalty time and it won't be long
Gotta do my dive and cry some more
It's Penalty time and it won't be long
‘Til I
Hit the floor and
Cry some more cuz
I missed a tap-in
No I ain't got goals
I ain't got goals
But I got you Penalty

Opublikowano

13 minutes ago, Sep said:

Jakiego rekordu?

No nie wiem właśnie, do Klose to mu raptem 8 bramek brakuje. Ale w końcu dobry meczyk bo tych sraczkach dzisiaj od rana, zobaczymy co pokaże Brazylia, wychodzą de facto na 4 napastników - Neymar, Vini, Richarlison i Raphinha. A na ławce Jesus, Antony, Rodrigo i Martinelli :obama:

Opublikowano
17 minut temu, krupek napisał:

Ronaldo pokazał jak się karne strzela.

No właśnie tak średnio, Gdyby bramkarz miał lepszy zasięg ramion i nie szedł tak nisko, to spokojnie to było do wybronienia.

Opublikowano

Ku.rwa Szpaku na majku? ;/

A jak widzicie te 4 mecze dziennie? Zmalau urus? Mi szczerze podoba sie taki rytm dnia z aktywnosciami miedzy meczami.

Opublikowano
3 minutes ago, Mejm said:

Ku.rwa Szpaku na majku? ;/

A jak widzicie te 4 mecze dziennie? Zmalau urus? Mi szczerze podoba sie taki rytm dnia z aktywnosciami miedzy meczami.

Za dużo, 3 to maks jak dla mnie, ale rozumiem, że musieli upchać ten turniej jak najszybciej, tzn nie musieli bo afif od tylu to fifa a fifa od tylu jest jebana