Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

No jakiś tajemniczy wirus pt męczy nas piłka jest w reprezentacji, większość tych ludzi wraca do klubu i gra 10x lepiej, albo 50x lepiej jak Zieliński, a w kadrze sraka. Faktycznie chyba za Sousy coś drgnęło, może piłkarze nie dostawali opierdolu po meczu, że zle podali a mogli wypierdolic po aucie? nie wiem.

• Plusik 1
8 minut temu, Grze(pipi) napisał:

Arabię pykniemy na luzaku, obiecuję Wam to. Rzygacie smutnymi filmikami i postami jak jakieś wykopki, podczas gdy my to już mamy wygrane. Pogadamy jutro po siedemnastej.

Chciałem to podsumować sympatyczną emotką pulchnego Grzesia, ale widzę została sporządzona odpowiednia nagana i administracja została zmuszona ją zdjąć.

Temat Spusy będzie często wracać, ludzie powtarzają że jedyny mecz z poważnym rywalem jaki wygrał to mecze z Albanią i to prawda. Ale trzeba pamiętać że był też remis z wicemistrzem Europy w grupie gdzie siwy bajerant nie bał się atakować, pressowac na połowie rywala. 

To było zupełnie inne nastawienie niz bojaźliwa taktyka na znacznie słabszy Meksyk który wcześniej nie potrafił wygrać z Jamajką i Gwatemalą. Statystyki pokazują że na tym mundialu jesteśmy najgorszą pilkarską druzyną, a przecież szklielet drużyny jest naprawdę solidny. 

Młody Michniewicz w swoim podcaście powtarza że styl to jest w TVN style, ale nie da się wygrać meczu licząc że z 5 kontaktow w polu karnym i  pół okazji strzelisz gola i wygrasz mecz. Żeby strzelić bramkę trzeba wykreować 3,4,5 okazji bramkowych, za pierwszym drugim razem nie wyjdzie ale w końcu siądzie. Michniewicz całkowicie bojaźliwie mając graczy Barcelony, Juventusu i Napoli nastawił się na zabijanie gry w piłkę i liczył że może coś wyjdzie. Nie wyszło i wątpię że z Arabią się uda.

2 minuty temu, krzysiek923 napisał:

Chciałem to podsumować sympatyczną emotką pulchnego Grzesia, ale widzę została sporządzona odpowiednia nagana i administracja została zmuszona ją zdjąć.

Krzychu, kimkolwiek jesteś, sam nie wiem czemu tę emotkę usunęli. Na forum da się ją znaleźć w przynajmniej pięciu wariantach, ale tera mi się nie chce szukać.