Opublikowano 26 listopada 20222 l Znowu obrona na chodzonego i lagi do przodu. Druga połowa pod naciskiem arabów. Ciężko jest być polskim kibicem. To jest prawdziwe męczeństwo.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Znowu Wojtek ratuje nam dupe po tej srace w polu karnym. Trzech tam naszych bylo. Nasz Avenger <3
Opublikowano 26 listopada 20222 l W typerze mam 1:1 ale dla kraju jestem w stanie poswiecic moje mocne 28 miejsce
Opublikowano 26 listopada 20222 l Ja pierdole. Jakie kalectwo w obronie. Najgorszy zespół na mundialu.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Co tu sie odpierdala xd A czaicie ze w alternatywnej rzeczywistosci i strzeleniu karnego przez Lewego moglibysmy o ile sie ten wynik utrzyma miec 6 pkt po dwoch meczach z taka gra Tego nawet Lem by nie wymyslil
Opublikowano 26 listopada 20222 l Zielu gdyby był mniej autystyczny, to powiedziałby Czasiowi coś na temat jego mamy.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Gramy asekuracyjnie i w panice jak z Niemcami, albo Hiszpanią, a to Arabia. To samo, co z Meksykiem. Wystarczy rozsądną akcję skonstruować i te robaki arabskie się pogubią, bo są słabi. Niech Casha zdejmie, bo w 10 będziemy grać zaraz.
Opublikowano 26 listopada 20222 l No Mateusz moze i hymnu nie znasz ale za tego kopa w dupe arabowi to oficjalnie uznajemy cie rodakiem