Opublikowano 26 listopada 20222 l Chyba najlepszy mecz do tej pory. Jebany Mbappaypal ma ten dynamit w nogach
Opublikowano 26 listopada 20222 l Ok, pośmialiśmy się w związku ze spotkaniem Klocki Lego vs Bułki Francuskie ale przed nami spotkanie dnia - latynoskie derby. Kibice obu ekip już się wyjaśniali Jestem za co najmniej Srebrem. Edytowane 26 listopada 20222 l przez ciwa22
Opublikowano 26 listopada 20222 l Już mi się siurek śmieje jak sobie pomyślę o starciu dwóch potężnych dziesiątek w 1/8. Krycha vs Ymbape
Opublikowano 26 listopada 20222 l Dobrze, że Krycha strzelał, a nie podawał pod koniec Polska - Meksyk. Taka prawda.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Cancelo za zeszły sezon, jasne. W tym to nie wiem, faktycznie gra tylko na lewej, ale nieco stracił tam na znaczeniu i na dominacji. Wczoraj grał na prawej i to nie jakoś genialnie. Theo umie jedno, napie'rdalać lewą flanką, ale w tym biznesie jest dobry.
Opublikowano 26 listopada 20222 l 29 minut temu, Alex van Cube napisał: Już mi się siurek śmieje jak sobie pomyślę o starciu dwóch potężnych dziesiątek w 1/8. Krycha vs Ymbape W 1/8 zagramy z Australią
Opublikowano 26 listopada 20222 l Meksyk 1:0 i poirytowany Messi z czerwoną kartką, ale to by siadło. A tak naprawdę pewnie będziemy mieli trzecie miejsce w tej grupie Arg 6 pkt, SKA 6 , my 4 i meksykance 1
Opublikowano 26 listopada 20222 l jak Argentyna przegra to już nie ma szans na awans. wtedy mecz z nami byłby o gruszki dla nich.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Jednak chyba po prostu przereklamowana ta argentyna. Nic wielkiego nie graja. Tutaj powinno byc miazdzenie od pierwszego gwizdka po takiej kompromitacji z arabami, przeciez w wypadku porazki oni są out w badz co badz slabej grupie a jak narazie to takie pit pitu Gdzie im tam do faworytow mundialu jak francja , hiszpania czy polska
Opublikowano 26 listopada 20222 l 1 minutę temu, Figaro napisał: jak Argentyna przegra to już nie ma szans na awans. wtedy mecz z nami byłby o gruszki dla nich. Wtedy zostalby im tylko mecz o honor, a chyba kto jak kto ale my wiemy ze takie mecze sa wazne
Opublikowano 26 listopada 20222 l Nie ma co liczyć na matematykę tylko z Arg grać o zwycięstwo. Tyle jest zmiennych po drodze, że nie ma idealnego scenariusza. Wszystko w naszych rękach.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Jak ta Argentyna nie przegrała przez 36 spotkań? Oni wyglądają fatalnie
Opublikowano 26 listopada 20222 l 9 minut temu, Alex van Cube napisał: A tak naprawdę pewnie będziemy mieli trzecie miejsce w tej grupie Arg 6 pkt, SKA 6 , my 4 i meksykance 1 Nie No trochę optymizmu może w końcu nam szczęście dopisze. Co nie ?