Opublikowano 27 listopada 20222 l Myslisz konsola, mowisz plejstejszyn. Sila marki. No niestety niemiaszki to nie tyczki z Kostaryki, hiszpanska tikitaka totalnie nieskuteczna.
Opublikowano 27 listopada 20222 l Teraz, LeifErikson napisał: "Starsi w karty, młodsi w plejstejszyn". A świadomi gracze w średnim wieku na Xboksie i PC.
Opublikowano 27 listopada 20222 l On jest stary i ma demencję, pewnie myli PS5 z PSX jak Messiego z Maradoną.
Opublikowano 27 listopada 20222 l 2 minuty temu, Mejm napisał: Myslisz konsola, mowisz plejstejszyn. Sila marki. Raczej - myślisz fifa, mówisz plejstejszyn.
Opublikowano 27 listopada 20222 l 15 minut temu, krzysiek923 napisał: A świadomi gracze w średnim wieku na Xboksie
Opublikowano 27 listopada 20222 l NIE WIEM CZY SIĘ ZGODZISZ NIE WIEM CZY SIĘ ZGODZISZ NIE WIEM CZY SIĘ ZGODZISZ