Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ogogle widujecie gdzis jakies przejawy zainteresowania gra polakow poza statystykami z neta? Pewnie troche za zimno na flagi tyskiego na balkonie, ale jakies proporczyki w autach czy te mini flagi wtykane w owiewki? Ja nic, typowa polska jesien. Chociaz czasem w wiekszym tlumie randomow ktos cos powie o lewandowskim i karnym.

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widziałem flagi w kilku autach, takie smutne i zmoknięte. Po sobotnim meczu poszedłem biegać to mijałem najebanych ludzi wracających z meczu na ulicy xd To było jakoś ok. 18, a minąłem 4-5 typów naprutych.

Opublikowano
12 minut temu, Mejm napisał:

W ogogle widujecie gdzis jakies przejawy zainteresowania gra polakow poza statystykami z neta? Pewnie troche za zimno na flagi tyskiego na balkonie, ale jakies proporczyki w autach czy te mini flagi wtykane w owiewki? Ja nic, typowa polska jesien. Chociaz czasem w wiekszym tlumie randomow ktos cos powie o lewandowskim i karnym.

Czekam w aucie na osiedlu właśnie i się rozejrzałem po balkonach, 6 flag widzę. Niewykluczone jednak, że po prostu ich ludzie nie zdjęli po 11 listopada.

Pora roku mocno nie sprzyja takim wydarzeniom, brak stref kibica z najebanymi januszami w dodatku wydaje mi się że media powstrzymują się trochę od promocji tego turnieju ze względu na kontrowersje.

Opublikowano

Tez mam poczucie, ze marketingowo to ten mundial nie istnieje. Nie wiem, moze mi sie tylko wydaje ale zawsze bylo duzo reklam i "promocji" zwiazanych z MS. Jakies nawet szklanki czy cos w mcd a teraz nic.