Opublikowano 29 listopada 20222 l W ogogle widujecie gdzis jakies przejawy zainteresowania gra polakow poza statystykami z neta? Pewnie troche za zimno na flagi tyskiego na balkonie, ale jakies proporczyki w autach czy te mini flagi wtykane w owiewki? Ja nic, typowa polska jesien. Chociaz czasem w wiekszym tlumie randomow ktos cos powie o lewandowskim i karnym.
Opublikowano 29 listopada 20222 l Widziałem flagi w kilku autach, takie smutne i zmoknięte. Po sobotnim meczu poszedłem biegać to mijałem najebanych ludzi wracających z meczu na ulicy xd To było jakoś ok. 18, a minąłem 4-5 typów naprutych.
Opublikowano 29 listopada 20222 l 12 minut temu, Mejm napisał: W ogogle widujecie gdzis jakies przejawy zainteresowania gra polakow poza statystykami z neta? Pewnie troche za zimno na flagi tyskiego na balkonie, ale jakies proporczyki w autach czy te mini flagi wtykane w owiewki? Ja nic, typowa polska jesien. Chociaz czasem w wiekszym tlumie randomow ktos cos powie o lewandowskim i karnym. Czekam w aucie na osiedlu właśnie i się rozejrzałem po balkonach, 6 flag widzę. Niewykluczone jednak, że po prostu ich ludzie nie zdjęli po 11 listopada. Pora roku mocno nie sprzyja takim wydarzeniom, brak stref kibica z najebanymi januszami w dodatku wydaje mi się że media powstrzymują się trochę od promocji tego turnieju ze względu na kontrowersje.
Opublikowano 29 listopada 20222 l Tez mam poczucie, ze marketingowo to ten mundial nie istnieje. Nie wiem, moze mi sie tylko wydaje ale zawsze bylo duzo reklam i "promocji" zwiazanych z MS. Jakies nawet szklanki czy cos w mcd a teraz nic.
Opublikowano 29 listopada 20222 l Teraz są tylko reklamy mubi z Cashem. Ja tam nic nie widuje, ani na balkonach ani autach. Ale też taka pora roku.
Opublikowano 29 listopada 20222 l u mnie to samo, jedynie w robocie się o tym czy innym meczu pogada.
Opublikowano 29 listopada 20222 l Reklama makaronu jak Szpakowski gotuje makaron ze szpinakiem 12/10.
Opublikowano 29 listopada 20222 l Tylko dodam zeby sie komus nie poje.balo i nie wlaczyl meczu o 17. Te w 3 rundzie zaczynaja sie o 16. Kolejne o 20.
Opublikowano 29 listopada 20222 l Napisales to 2 minuty po tym jak to ogarnelem xD Jutro mecz Polski ogladam na Hulu a Dunczykow w TV
Opublikowano 29 listopada 20222 l Ten Gakpo coś tam umie, byle się nie zmarnował w Manchesterze United
Opublikowano 29 listopada 20222 l Messi to dobry chlopak. Pyknie pyszalkowatym polaczkom ze 2 brameczki i cyrk Michniewicza zakonczy sie.
Opublikowano 29 listopada 20222 l Just now, Tokar said: Ale powtórki tego faulu to nie łaska pokazać Były ze 3 powtórki
Opublikowano 29 listopada 20222 l W google można śledzić na bieżąco tabelę, aktualizuje się po każdej bramce, dobra rzecz w grupach z zawiłą sytuacją.