Opublikowano 30 listopada 20222 l A wyebcie im jeszcze ze 3, wstyd żeby to dalej w świat szło. Grali jakby nie wiedzieli, że przegrywają, zero składnych akcji, tylko dalej rozpaczliwe lagi do przodu. Pewnie po meczu pójdą do Messiego po autograf.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Przynajmniej skończy się to denerwowanie się i oglądanie najgorszego kurwa futbolu na tych mistrzostwach. Obrzydliwie grają. Chuj kurwa, oni nawet nie grają nic, oni stoją. Jedynym pozytywem będzie wypierdolenie Grubasa 711 z tej repry, ale pewnie i to się nie wydarzy
Opublikowano 30 listopada 20222 l Przegrywają, stoją jak słupy, zero zmiany stylu gry… Panowie jak wejdziemy do 1/8 to Kulesza przedłuży Czesiowi kontrakt na co najmniej dwa lata a wy się nie znacie… Edytowane 30 listopada 20222 l przez addhoc
Opublikowano 30 listopada 20222 l Dobra trzeba teraz arabom kibicowac zeby ze cos strzelili bo to chyba na 2:0 sie nie skonczy u nas
Opublikowano 30 listopada 20222 l Wyobrażacie sobie, jakbyśmy się cudem prześlizgnęli i taki meczyk z Francją, taki popis wirtuozerki? Zerzygałbym się.
Opublikowano 30 listopada 20222 l W dniu 30.11.2022 o 20:30, addhoc napisał(a): Przegrywają, stoją jak słupy, zero zmiany stylu gry… Dokładnie jakby im kurwa nie zależało
Opublikowano 30 listopada 20222 l Grubas chce Jedrzejczykiem wojowac XD za takie cos to nas powinni wyjebac dyscyplinarnie
Opublikowano 30 listopada 20222 l Ja pierdolę, ale to będzie parodia jak te kurwa piłkarzyki wyjdą z grupy i w tym momencie mi szkoda Meksyku, bo grają i nie stoją jak cioty polackie. Kurwa chuj mnie obchodzi statystyka w tym momencie, ale kurwy piłkarskie nie zasługują na 1/8.
Opublikowano 30 listopada 20222 l W sumie co ja pierdole, nawet jak awasujemy to trafimy na francje ktora jest dwa razy mocniejsza od argentyny Jedziesz Leo z sunią!
Opublikowano 30 listopada 20222 l Ktoś tu gadał, że Kanada ładnie grała i już jej nie ma. Polska zaraz może odpaść i jedyne, co po niej zostanie na tym mundialu, to wspomnienie największej chu.jozy. Może tylko Katar gorszy. USA w swoich meczach zapier.dala jakby mieli motor w d. a u nas typy stoją i nie potrafią podać do piłkarza metr obok.