Opublikowano 30 listopada 20222 l Dla widowiska byłoby lepiej żebyśmy awansowali, mecz z Francją to będzie kanonada xD
Opublikowano 30 listopada 20222 l 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Laskowski to pierdoli już takie śmieci że szok. Wszystkich możesz obrażać, ale od Laskowskiego się odczep!
Opublikowano 30 listopada 20222 l 2 minuty temu, Faka napisał: Napierdalać Meksyk. jezu zamknij te mordeee
Opublikowano 30 listopada 20222 l To jest chyba najgorszy mecz reprezentacji, jaki widziałem. A byłem za młody, żeby pamiętać kadry przed Engelem.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Najlepsze jest to że bardziej zależy Arabii która jest Out niż nam którzy jesteśmy w grze Edytowane 30 listopada 20222 l przez BRY@N
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, Rozi napisał: To jest chyba najgorszy mecz reprezentacji, jaki widziałem. A byłem za młody na kadry przed Engelem. z japonią był żałośniejszy
Opublikowano 30 listopada 20222 l Polka na trybunach "o ja pierdole" bo ja kamera pokazala, 100% polski xd
Opublikowano 30 listopada 20222 l Just now, LeifErikson said: W Meksyku chyba ogólnonarodowy zawał. Im tam sie pewnie juz koks skonczyl