Opublikowano 2 grudnia 20222 l Tutaj jeszcze sie podzieje. Oglada ktos kamerun-brazylia ? Dzieje sie cos czy murzyni grzecznie nie przeszkadzaja?
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Serbia i Szwajcaria MECZYCHO tutaj na pewno brameczka niejedna jeszcze wpadnie <3
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Kamerun czeka na tę jedną akcję w 89. Brazylia powinna puścić ale musi być pewna, że Szwajcaria nie będzie prowadzić różnicą dwóch lub więcej bramek.
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Just now, Tokar said: Bramkę dla Szwajcarii strzela Szwajcar. Nieczęste zjawisko Dobrze że chociaż asystowal Vargas
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Mój Boże, te Serbia i Szwajcaria to są drużyny dopiero. Nie ma tam gwiazd, ale walczą, gryzą murawę, kleją akcje i jeszcze ładne bramy ładują. Ten Shaqiri to zawsze mi przypominał takiego bolka z podlaskiej okręgówki xd
Opublikowano 2 grudnia 20222 l 4 minuty temu, krupek napisał: Mój Boże, te Serbia i Szwajcaria to są drużyny dopiero. Nie ma tam gwiazd, ale walczą, gryzą murawę, kleją akcje i jeszcze ładne bramy ładują. No jesli patrzysz przez pryzmat polski to faktycznie wydaja sie to druzyny "dopiero". Ale po prawdzie to po prostu normalne druzyny pilkarskie bo tak powinien wygladac futbol. Niestety nam abonament sie przedluzyl na kolejne 18 miesiecy.
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Przeciez doszedl by do tej pilki i strzelil bramke a chcial wydusic karnego