Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żadna jebana drużyna nie zagrała na 9 punktów, niesamowite.

Aboubakar xdddddddddd

Opublikowano

Jebane kurwy albańskie, Szwajcarzy z supermarketu pierdoleni. Naplułbym w ryj Xhace.

Opublikowano
  W dniu 2.12.2022 o 20:57, Bartg napisał(a):

Kiedy Szwajcaria zrobila sie taka zbieranina ze śmietnika? Okafor, Edmilson, Embolo, Vargas, sami rasowi Szwajcarzy. 

Rozwiń  

Od zawsze? W XXI wieku zawsze to była drużyna emigrantów.

Opublikowano

Hc foliarz mode - on. Apropo wczorajszych rozstrzygnięć w grupie E, przyszło mi jeszcze do głowy, że Niemcy z premedytacją (przy niekorzystnym wyniku meczu Hiszpania - Japonia) dali sobie wbić dwie bramki, żeby postraszyć trochę Hiszpanię, że "wezmą" ich ze sobą, jak nie zaczną grać z Azjatami, ale La Furia nie dała się podejść. Wiedziała, że to podpucha i Niemiaszki i tak koniec końców wygrają ten mecz :D

Opublikowano

W ogóle to kto jest wschodzącą gwiazdą tego Mundialu? Poza Szczęsnym? Wydaje mi się, że Mbessi, Mbappe, Griezmann i Casemiro już są znani ludziom. Taki Gvardiol niby otwiera oczy, ale przecież i tak już o niego się zabijały wszystkie topowe kluby.

Więc chyba Cody Gakpo, który dzielnie przejął pałeczkę po Depayu (który przez tyle lat w kadrze był niezawodną wręcz ikoną, wow, co za upadek koleś przeżył w tym roku). Gakpo kompletnie w tym roku rozpieprza ligę niderlandzką na kawałki i nie mam pojęcia, co on jeszcze tam robi w wieku 23 lat.

W sumie tyle mdr, nie wiem, drugi jest chyba Cho Gue-Sung, który strzelił 2 gole Ghanie i w sumie trudno powiedzieć, czy jest dobry, ale może te 2 gole zwrócą tyle uwagi, że pojawi się w Europie; koleś ma dużo nagród w lidze koreańskiej, no i z taką twarzą na pewno dorabia w jakimś bardzo popularnym boysbandzie.

Random mundialu to bramkarz Holandii Noppert, dalej nie rozumiem kto to jest. Koleś ma 28 lat i nigdy nigdzie nie grał. Jeszcze rok temu, koleś miał na koncie tylko trzy mecze w pierwszej lidze jakiegokolwiek kraju. W wieku 27 lat! A teraz broni na Mundialu, i to dobrze. Szczerze to jest chyba jednym z lepszych bramkarzy patrząc na interwencje do tej pory. 

Szczerze to mam wrażenie, że Holandia to tak naprawdę porządny zespół; jeśli wejdzie do ćwierćfinału, będzie to ciężka przeprawa dla najlepszego piłkarza wszech czasów, który u skraju życia marzy o wywalczeniu nareszcie tego upragnionego najcenniejszego trofeum...

Opublikowano
  W dniu 2.12.2022 o 20:57, Bartg napisał(a):

Kiedy Szwajcaria zrobila sie taka zbieranina ze śmietnika? Okafor, Edmilson, Embolo, Vargas, sami rasowi Szwajcarzy. 

Rozwiń  

Szwajcaria to w 25% kraj imigrantow. Prawdziwego szwajcara to spotkasz jedynie w watykanie jak strzegą papulka

Cos jak za chwilke z niemcami

Opublikowano

Ahh od dziś już tylko 2 mecze dziennie, człowiek się przyzwyczaja do życia mundialowego. Za to każdy mecz teraz będzie na sto pro przynajmniej. Liczę na jakieś niespodzianki. 

Pokaż ukrytą zawartość