krzysiek923 1 659 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 ale to jest to na co nas stać, to jest nasz obecny poziom i tak powinniśmy grać 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 4 minuty temu, kanabis napisał: Nie no ale bez jaj , Robert jak to czytasz potrenuj te karne Nie wiem kto wymyślił te dreptane karne, ale to jest najgorsze chujostwo. Rozpędź się, zapakuj petardę po rogu i tyle. A nie kurwa kujawiak i hopsasa. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 jakby nie mieli Mbappe to byliby do ogrania, Kylian ich dociągnie do półfinału samemu a potem odpadną z Portugalią, bo grają na pełnym pampersie Cytuj
Sep 1 623 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Fajnie ze w tym meczu naprawdę zagraliśmy dobrze i momentami jak równy z równym z Francją. Wstydu nie ma, za ten mecz. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Teraz, krzysiek923 napisał: ale to jest to na co nas stać, to jest nasz obecny poziom i tak powinniśmy grać No i zagraliśmy. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 1 minutę temu, krupek napisał: No dobra, ale ten Grosicki to sobie już wszedł jako ciekawostka, mecz był rostrzygnięty to chłop nie miał kompletnie żadnej odpowiedzialności ani presji. Przypominam, że w eliminacjach i Lidze Narodów walił kasztany, biegał jak głupek i sam nie nadążał za sobą. Chlop jest spoko ale nie kazdy pamieta ze ma staminy na 10 minut. Nie bez powodu jest gwiazdą jagielonii 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Jak Michniewicza nie wymienią na solidnego, zagranicznego trenera to lepiej niech go nie zmieniają, bo to nic nie zmieni. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 No nareszcie koniec tej nerwówki. Każdy turniej taki sam. Ledwo wyjść z grupy i potem tylko solidny wpierdol. 1 Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Teraz, krupek napisał: Jak Michniewicza nie wymienią na solidnego, zagranicznego trenera to lepiej niech go nie zmieniają. Toć kontrakt ma już przedłużony Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 5 minut temu, kanabis napisał: Beskitu gosc mial ratio jak Penaldo a teraz taka padaka Mental - w każdym sporcie tak jest. Idzie Ci wszystko, a nagle raz, drugi coś nie wychodzi i sam zaczynasz wątpić w siebie. Psychika w sporcie jest kluczem. 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 3 minuty temu, Rozi napisał: Nie wiem kto wymyślił te dreptane karne, ale to jest najgorsze chujostwo. Rozpędź się, zapakuj petardę po rogu i tyle. A nie kurwa kujawiak i hopsasa. No ta, ale jakby nie bylo do tej pory Lewemu to wychodzilo swietnie. No ale chlop ma swietny, mocny strzal wiec moglby z tym skonczyc i strzelac wlasnie jak Ronaldo skoro najprawdopodobniej cos mu sie zblokowalo w dynce Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Teraz, Rozi napisał: Nie wiem kto wymyślił te dreptane karne, ale to jest najgorsze chujostwo. Rozpędź się, zapakuj petardę po rogu i tyle. A nie kurwa kujawiak i hopsasa. No jak strzelasz normalnie, to nie wiesz gdzie bramkarz będzie się rzucał, loteria, a jak podskoczysz to widzisz w którą stronę go niesie. To nie styl był problem tylko presja. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 2 minuty temu, krupek napisał: Jak Michniewicza nie wymienią na solidnego, zagranicznego trenera to lepiej niech go nie zmieniają, bo to nic nie zmieni. Przecież kurwa ten bandzior ma już z automatu przedłużoną umowę za wyjście z grupy lol. Więc jeszcze z tym spaślakiem się pomęczymy. Cytuj
mcp 2 016 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Nie wiem czy to możliwe z drabinki, ale lepiej żeby nie wszedł finał Francja-Argentyna, bo dziadki borowe znowu będą pier.dolić, że odpadliśmy z mistrzem i wicemistrzem świata xd a tak na dobrą sprawę to każda inna drużyna z top16 by nas tu zjadła. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Teraz, mcp napisał: Nie wiem czy to możliwe z drabinki, ale lepiej żeby nie wszedł finał Francja-Argentyna, bo dziadki borowe znowu będą pier.dolić, że odpadliśmy z mistrzem i wicemistrzem świata xd a tak na dobrą sprawę to każda inna drużyna z top16 by nas tu zjadła. Czy ja wiem, możemy tak ciągle gdybać. Dzisiaj zagraliśmy najlepsze 45 min na tym mundialu, gdybyśmy prowadzili 1:0 po strzale ziela ten mecz mógłby wyglądać inaczej. Ale to tylko gdybyanie. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 No dobra, koniec końców i tak jesteśmy lepsi od Włochów. 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Dobry mecz, chłopaki dziś bardziej na luzie, z Argentyną spięte dupy, byle awans dowiezc. Wstydu nie ma, ale nie ma co sie oszukiwać, na więcej nas nie stać. Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 1 minutę temu, Starh napisał: Czy ja wiem, możemy tak ciągle gdybać. Dzisiaj zagraliśmy najlepsze 45 min na tym mundialu, gdybyśmy prowadzili 1:0 po strzale ziela ten mecz mógłby wyglądać inaczej. Ale to tylko gdybyanie. No, albo jakby Giroud nie skiksował. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 No niektóre nasze akcje w pierwszej połowie rewelacyjne, no ale gole nie wpadły. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Dzieki za grafike nero2082, bardzo pomocna. 5 Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Teraz, Shen napisał: Wstydu nie ma, ale nie ma co sie oszukiwać, na więcej nas nie stać. Dla mnie to jest max jakiego oczekuje od obecnej kadry, wszystko więcej to miły bonus i po takich meczach nie można narzekać. 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 3 minuty temu, krzysiek923 napisał: No, albo jakby Giroud nie skiksował. Spalony był. Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 Teraz, [InSaNe] napisał: Spalony był. A nie wiem, może byłem szoku wtedy i nie ogarnąłem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 grudnia 2022 Opublikowano 4 grudnia 2022 10 minut temu, krzysiek923 napisał: No jak strzelasz normalnie, to nie wiesz gdzie bramkarz będzie się rzucał, loteria, a jak podskoczysz to widzisz w którą stronę go niesie. To nie styl był problem tylko presja. Jak strzelasz z pełną mocą po rogach, to bramkasz nie doleci do tych piłek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi